ima li hopera????

Keeper:
ma ne ljutim se, nego sam tu ispljuvao AC/DC do zla boga, ali mi se nekim cudom izbrisao text i ostao taj ljutiti smajli i tako je poslato :)
I HATE AC/DC !!!!!!!
one prave prepotentne MEGA-ROKERE i njihove dosadne, ukalupljenje pesme i onaj kresteci vokal. pih

Ijao, pile babino, sto si divan sto ih i ti ne podnosis... vidis kako se PJ fanovi slazu? :D :D :oops:

Ispljuj ih malo i za mene...heheh... kako je lep ovaj svet... :wink: :P

e ali ja sam iz BG, a nigde ne mogu da nadjem CD-e. Ranije je bilo ispred SKC-a, ali su ukinulli pirate, a ja vise na tu stranu ne idem, cak i da ih ima nekad, ja ne znam. Jedino znam da u IPS-u ima oreginali, ali tamo ima samo cista komercijala ili ti bendovi za koje su svi culi.. (nemojte me shvatiti pogresno ja za Maidene ne mislim da su komercijala)Pa tako da ne znam gde da kupujem, ako znate negde gde ima bilo pirata, bilo oreginala, RECITE! PLEASE!!! :D

Znam da se 99,9% metalske populacije gnusa novih albuma Metallice i Sepulture itd. Za mene je to misterija. Zasto nekad tako jaki bendovi sada zvuce tako lose?
Najezim se kad cujem one blentave nove Metallicine pesme, stvarno su ogavne. Nije mi jasno kako mogu sebi tako nesto da dopuste...

nirv_ana:
Znam da se 99,9% metalske populacije gnusa novih albuma Metallice i Sepulture itd. Za mene je to misterija. Zasto nekad tako jaki bendovi sada zvuce tako lose?
Najezim se kad cujem one blentave nove Metallicine pesme, stvarno su ogavne. Nije mi jasno kako mogu sebi tako nesto da dopuste...

Po meni postoje dva razloga!
1. Metallica i Sepultura su ostavile puno toga iza sebe, pa su cak ljudi ostali bez kreativnosti i prave muziku koja nije neshto!
2. Pritisak velikih izdavackih kuca kojima je jedino bitna kinta a ne kvalitet pesma!

Stvarno je postala zeznuta situacija sa kupovinom cd's... ja sam pocela da skladistim muziku na mom kompu, kupila 80 giga i bole me :wink:

Nego, uglavnom muziku uzimam od drugova... ne znam, toliko sam nove zike nabacila od jednog druga, da ni ne gledam da kupujem neke nove cd's... treba mi jos jedno pola godine da sve ovo preslusam :D 8)

nije istina da izdavacke kuce vrse pritisak, mislim, istina je, ali ako bend ne zeli po njima, ne mora, jel da?
a metalika nije izgubila kreativnost, nije ti kreativnost nesto sto danas imas a sutra nemas. il si kreativan ili nisi.
problem sa njima i vecinom je sto im pare POJEDU MOZAK. sto bi rekli u Pink floydu: "money-it's a gas"

Po mom misljenju,ako neku muziku volis,ne trebaju ti nikakvi stimulansi da bi uzivao u njoj.Nazalost,previse se ljudi ne slaze sa mnom.Techno-extasy,reggae-vutra,rock-pivo...mora li tako?Da li ima jos neko sem mene ko tvrdi da se na nekom koncertu mozes super provesti i bez svega toga?

Courtney:
Po mom misljenju,ako neku muziku volis,ne trebaju ti nikakvi stimulansi da bi uzivao u njoj.Nazalost,previse se ljudi ne slaze sa mnom.Techno-extasy,reggae-vutra,rock-pivo...mora li tako?Da li ima jos neko sem mene ko tvrdi da se na nekom koncertu mozes super provesti i bez svega toga?

pa, u principu, ne treba ti nista da bi uzivao u muzici 8)
ali, sto se tehna tice, mislim da je kod njega ekstazi NEOPHODAN, jer ne znam ko bi normalan i trezan uspeo da izdrzi tu GLUPOST koju je neko nazvao "muzikom".
a sto se tice regea i vutre, odnosno roka i piva, to je stvar tradicije. tu ti nista ne treba, samo mladi misle da ce im uz pivo i ganju biti "mnogo lepse", sto naravno nije istina

Keeper:
Courtney:

pa, u principu, ne treba ti nista da bi uzivao u muzici 8)
ali, sto se tehna tice, mislim da je kod njega ekstazi NEOPHODAN, jer ne znam ko bi normalan i trezan uspeo da izdrzi tu GLUPOST koju je neko nazvao "muzikom".
a sto se tice regea i vutre, odnosno roka i piva, to je stvar tradicije. tu ti nista ne treba, samo mladi misle da ce im uz pivo i ganju biti "mnogo lepse", sto naravno nije istina

Ja imam samo da kazem da se slazem sa oboma :) :)

Problem je u tome sto ljudi prolaze kroz razlicite faze razvoja tokom celog zivota i u tim fazama,naravno,razlicito i stvaraju,menjaju se i evoluiraju.U kombinaciji sa mogucnoscu zarade dobije se,to sto vidimo.Ipak,najnoviji album Metalike,po meni je metalniji od svega do sad.Drugaciji,ali toliko je metal da ne moze da se slusa.

uh, uh, uh.
pa to ja upravo i radim!
nisam cugnuo alkohol pola godine, cuvam se za stare dane :lol:
da mi penzija prodje lepse. hehehehehe
ima celu starost da cugam, i da me bas bude briga.
saaaaaaaaamo opusteeeeeno :D :D :D

Ja se isto slazem da za uzivanje u muzici netreba nista da bi ti pomoglo u tome. Bio sam na gomilu svirki, festivala i sl. i samo sam se jednom napio (ali je bilo. . . :oops: pamticu to celog zivota :D ) i jednom naduvao (definitivno najgora svirka u mom zivotu i najbolja trava :D bend je stvarno ocajno svirao). Za pravo uzivanje u muzici potrebna je samo muzika koja je za tebe dobra i nista vise.

Da li neko od vas ovde voli & slusa jazz music? :)

Ja ga mnooogooo volim a narocito one stare pesme... 8)
Smatram da je jazz najbolji muzicki pravac za improvizaciju... toliko inspirativan!
Samo uzivas uz njega... ali, mora da se utrefi raspolozenje... divan , divan :D

pa, ima li nas jos? :)

Back