Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Evo sad sam i ja pustioTipkaros:Pozdrav za ove sto slusaju Wicked game i Sounds of silence! Sad su me podsetili da ih pustim i ja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sad sam i ja pustioTipkaros:Pozdrav za ove sto slusaju Wicked game i Sounds of silence! Sad su me podsetili da ih pustim i ja!
miikii:posalji mail ako jesi. bilo bi interesantno znati ljude koji slusaju istu muziku kao ja.
one daybleach:bices, bices... 8)
p naravno... sa velikim M :wink:
zar za ovog andjela to da pomislis? :shock:bleach:nooooooo :shock:Ernesto_Che:to je sad kao izraz postovanja... :wink: (citajdma ti se chepi...)
![]()
zar ja? :shock:
c c c c ...
postovanje, moderatoru Mortishaaa 8)
zaboravila sam kako se kuca.. ili je to mozda do moje tastature.. koja je mnooooooooogo razdrndanamortishaaa:ljudi ne pisete sta slusate nego koja vas presma popisuje iu trnutku kucanja![]()
![]()
Tipkaros:Pozdrav za ove sto slusaju Wicked game i Sounds of silence! Sad su me podsetili da ih pustim i ja!
hihihihimortishaaa:zaboravila sam kako se kuca.. ili je to mozda do moje tastature.. koja je mnooooooooogo razdrndanamortishaaa:ljudi ne pisete sta slusate nego koja vas presma popisuje iu trnutku kucanja![]()
![]()
ovo drugo..
sto se tice teme.. (da ne bude samo da pricam u prazno) ja ne znam to da procenimops:
pa 'de si bre ti? :wink:*november rain*:eee...mortishaaa,koliko imas poruka... :shock: cetverocifren broj,za razliku od mog...hihiops:
ops:
cestitam!![]()
:wink: :wink:
da, da...mortishaaa:one daybleach:bices, bices... 8)
p naravno... sa velikim M :wink::wink: 8)
ops: to je bas lepo
ops: (znak postovanja
![]()
)
mortishaaa:zar za ovog andjela to da pomislis? :shock:bleach:nooooooo :shock:Ernesto_Che:to je sad kao izraz postovanja... :wink: (citajdma ti se chepi...)
![]()
c c c c ...
postovanje, moderatoru Mortishaaa 8)![]()
8)
bleach:pa 'de si bre ti? :wink:*november rain*:eee...mortishaaa,koliko imas poruka... :shock: cetverocifren broj,za razliku od mog...hihiops:
ops:
cestitam!![]()
nema te na msn-u? :?
samo polako... doguraces i ti do veeelikog broja porukica 8)
bleach:da, da...mortishaaa:one daybleach:bices, bices... 8)
p naravno... sa velikim M :wink::wink: 8)
ops: to je bas lepo
ops: (znak postovanja
![]()
)
jednog LEPOG dana :wink: 8)
ja nikad nisam sarkasticna! kako si to mogla da pomislis :shock:bleach:mortishaaa:zar za ovog andjela to da pomislis? :shock:bleach:nooooooo :shock:Ernesto_Che:to je sad kao izraz postovanja... :wink: (citajdma ti se chepi...)
![]()
c c c c ...
8)ops: p jao...
ops: sad cu se postideti...
ops:
:shock: da li smo to sarkasticni, a? :?
8)
hvala.. ali ja se stidim sto imam toliko :shock:*november rain*:eee...mortishaaa,koliko imas poruka... :shock: cetverocifren broj,za razliku od mog...hihiops:
ops:
cestitam!![]()
ja cu sad samo da se smejem ponovo...mortishaaa:ja nikad nisam sarkasticna! kako si to mogla da pomislis :shock:bleach:mortishaaa:zar za ovog andjela to da pomislis? :shock:bleach:nooooooo :shock:Ernesto_Che:to je sad kao izraz postovanja... :wink: (citajdma ti se chepi...)
![]()
c c c c ...
8)ops: p jao...
ops: sad cu se postideti...
ops:
:shock: da li smo to sarkasticni, a? :?
8)