ima li hopera????

Ernesto_Che:
hmmm....da se setim...likovi ne vole klinke mladje od njih jedno pet sest godina koji ih romanticno vataju za ruku, i potpuno su vrvene u licu zbog koncerta a i hmmm....zbog toga sto je on mnogo sladak...? sta kazes na to?
a osim toga...
nije odavde :wink:
otkud znas da on ne voli :oops: i otkud znas da nije odavde :shock:

DJ_MaRe:
In The Zone:
Sta vi mislite? Ja mislim da definitivno jeste , bar za sad. Do sad se nije pojavila nijedna bolja pesma , od pocetka godine. So , do you agree?

P.S. Britnin novi DVD je strava!!!!!!!!!!!! :D
pazi, inace ne volim da puno kritikujem ostale clanove foruma... ali sa ovom izjavom si me mnooooogo razocarala :( kakav bre toxic!!! cista komercijala, i gluuupa pesma...
za par godina ces samu sebe mrzeti sto si je slusala... :? heh, hit godine... ne mogu da prestanem da se smejem... :wink:

School of rock is greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeat !!!

Death to MTV
only good music live forever
(R`N`R, Metal, and everything exepct MTV, Pink, Grand production and so on .........................................

Ernesto_Che:
ne bi dozvolila hendrixu da se ubije...
BUHUHUHUHUHUHUHUUUUUUUUUU :cry: :cry: :cry:
bas sad slusam hey joe...rasplakacu se...kreten jedan morao je bas tad da crkne....seljak...na mene uopste nije ni mislio! :cry: sebicnjak :(
Takodje,a ni Elvisu Prisliju,ne bih to dozvolila!!! A i da sam se rodila kad i Milan Mladenovic(EKV),ni njemu ne bih dozvolila!!! Ove radodajke sa granda bih odavno ukinula,da sam znala da ce bake otici predaleko!!!

Posto je moja tema nepravedno zakljucana (RAZLIKOVALA SE OD OSTALIH TEMA O PINK!!! :!: ), jos jednom cu da napomenem da su tekstovi koncertnih pesama i mp3-jevi na www.pinkbgd.tk i www.tayna.tk .

BTW, juce sam kupila kartu na Biletu i tacno je da se karte slabo prodaju...bar je tako delovalo posto nije bilo zive duse! Dvoje-troje ljudi je tuda procunjalo, ali nisam videla da je iko kupio kartu za Pink!
Ajde ljudi, sta cekate??? Bilo bi bas trulo da koncert propadne! :cry:

Back