ima li hopera????

Zaboravio si, Culture, Augustus Pablo, Gentleman, Macka B, Luciano, The Royals, The Gladiators, Tony Rabel, Abyssinians... nishta bez onog akustik raggae zvuka koji je radjen od 70ih-90ih, mada na srecu jos ima ljudi koji ga rade, nisu svi otisli u ovaj elektro-klubski fazon od kog mi se smuci sve zivo :)..

guitarrr_babe:
moja drugaica je bila... ja sam, uprkos zaaaaaarkoj zelji da odem na Exit, bila na moru... i tako

Zna$ kako se kazhe.. Ne mozhe guza na dve plazhe :D

Tvoja je verovatno bila bolja nego u NSu, ali je u kampu zaista bilo veselo... Ma bilo je svega. Updateovao sam prichu sa EXITa.. tek sam malopre primetio da sam izostavio vec napisani uvod pa sam ga pejstovao i dai thumbnailovima prava imena. i jo$ ne$to ali da vam ne kvarim istrazhivachko zadovoljstvo ;-)

http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~nknight

ja više volim Skale od Budve...ali ona Goca Tržan mi je bila tako smešna to je čudo :D Tu kao nešto ona uzima mikrofon, zahvaljuje se publici :?: :!: Izgleda da je mislila da će svi biti oduševljeni njome...A kada su je prikazivali na video bimu, koji se đavo krstila? Baš je nekulturna

Ernesto_Che:
mortishaaa:
Ernesto_Che:
a ja sam sve vreme buljila u njega i govorila drugarici do mene vidi kako je lepo...vidi kako je lepo! na svakih pet sekundi dok je nisam uhvatila za ruku i ukapirala da nesto ne stima...
hmmm...drugarica je stajala iza mene a ja sam za ruku drzala nekog lika koji je imao jedno dvaes godina... :oops:
al svejedno, vatromet je bio predivan
:oops: :oops: :oops: jel bar bio sladak? :lol: :P

mnoooooogo :oops: :oops: :oops:
to je i najgore!
plave oci, plave skoro ridje kovrdzice, presladak u faci...joooj...ako tad nisam propala u zemlju nikad necu :oops: :oops:
pa sto ne preduze nesto :x bas je bila lepa prilika :twisted:

hmmm....da se setim...likovi ne vole klinke mladje od njih jedno pet sest godina koji ih romanticno vataju za ruku, i potpuno su vrvene u licu zbog koncerta a i hmmm....zbog toga sto je on mnogo sladak...? sta kazes na to?
a osim toga...
nije odavde :wink:

Back