ima li hopera????

sanjaN:
Chester girl:
E LJUDI i ja se slazem, super su beni benassi, ja imam satisfaction, al na kaseti snimljeno,ja sam u poslednje vreme otkunula na HIT MY HEART
PESMA JE ZAKON!!!
"Are you gonna hit my heart?
Are u gonna leave me once again?
Baby, don't u hit my heart.
Are u gonna brak my heart?
Are u gonna make me cry again?
Baby, don't u brak my heart....."

moram da priznam da ovo ne znam..
njegov je hit i ono "Able To Love" u njegovom fazonu naravno ali odlična je...
Ovo je, cini mi se ,duet sa nekom pevacicom, valjda se Deni zove, ne znam stvarno, ponekad daju na metropolisu, a prvi put sam je cula na radiu... Pesma je mnogo jaka, nije bas u njihovom fazonu, ali ja sam otkinula...
Ako neko slucajno zna nek ostavi adresu gde je mozemo skinuti...

a ja sam sve vreme buljila u njega i govorila drugarici do mene vidi kako je lepo...vidi kako je lepo! na svakih pet sekundi dok je nisam uhvatila za ruku i ukapirala da nesto ne stima...
hmmm...drugarica je stajala iza mene a ja sam za ruku drzala nekog lika koji je imao jedno dvaes godina... :oops:
al svejedno, vatromet je bio predivan

Ako neko slucajno zna nek ostavi adresu gde je mozemo skinuti...[/color][/quote]
Imam ja Able To Love na nekoj kompilaciji, ali ne znam kako bih je učinila dostupnom... svima :)
neka me neko nauči kako da je bacim na net:)
sorry, ja g'up :)
baj

Lucky girl:
A brit girl ok ne volis Britney..A sto si je branila na forumu da li je treba slusati ili ubiti?Imam Britnin koncert iz LAS VEGASA i maltene je sve uzivo pevala,mozda dve, tri pesme nije....
pa SLUSALA SAM je tad,zaboga :roll:
Ako si neki Britnin fan znala bi da na turneji samo dve pesme peva uzivo(shadow i everytime) zbog "plesanja" i da se njeni fanovi najvise na to zale :wink:

Svadjate se a niste upravu ni jedni ni drugi! MILICA ZA IDOLA!!!! Samo sto to ljudi nisu shvatili na vreme, jer ona nije htela da se gura i izigrava nesto sto nije. A sta s kim god da pricam na tu temu svi kazu da je Milica trebala da pobedi. Dakle Milica rules. Pazi vamo:

Cveta: ne moze da menja glas (koristi samo onu anastazija ver. glasa), nije uopste lepa (necu da kazem da je ruzna, ali nije lepa), ima komplex vise vrednosti.

Aleksandra: dete (njeno vreme tek dolazi), ima problem u glavi (istripovala se od kada se "proslavila". negde na polovini kviza je pocela da se ponasa... da ne vredjam), moze vrlo lako da se uplasi na svetskom idolu i da zayebe stvar (da se uplasi od od ostalih kandidata koji ce svi biti stariji od nje), a i dete je (kao sto rekoh) (nije e jos razvila u devojku).

Milica: Ima izvanredna glasovne sposobnoti (moze da manipulise svojim glasom kako hoce), nema kompekse kao predhone dve (nije istipovana, od kada je pocela sa idolom nije promenila nista sem frizure, izgleda. Ali to su svi menjali, morali su), i lepsa je od predhone dve za tri klase.

Milica rules. Nish rules...!!!!!!

Najgore je sto je Cveta, sasvim samouvereno izjavila da ima bolji glas od Anastasije, jer, navodno, Anastasija ume da peva smo onako kako peva, onako jako i grubo, a Cveta, kao, ume da menja boju glasa po potrebi. Kad cuh na MTV-u neku novu Anastasijinu pesmu u kojoj ona pocinje da peva nesto kao neka od onih samozvanih modernih metalki, sve mi je postalo jasno. Cveta nema pojma... Ovi na svetskom ce da je oduvaju.

Osim toga, jel cuo neko SLUCAAAAAAJNO Kurta Nilsena? Jeste culi neko sta je pevanje? Ove nase... ne znam, nek im je bog u pomoci...

Pa dobro slazem se da se dosta koncentrise na igranje,to i mene nervira,ali tacno se cuje da kad igra da i peva.Naravno ne ulaze 100% svog glasa,ali ulaze 50-60%. :lol:
Ali devojka stvarno zna da peva.Mozda ne koristi toliko taj talenat,jer se nezalost vise skoncentrise na igranje... :(

Kakva je ovo zaje8ancija?!!??
TOXIC HIT GODINE???????
BYAXAXAXAXAXA
E daj, ne zasmejavaj... Nije da samo ne slusam tu muziku, ali ako vec neka pop pesmica treba da bude hit, onda to definitivno nece biti Brit...
Ima toliko boljih pesama od te, ma ova po meni nije ni za prvih100....

Chester girl:
Kakva je ovo zaje8ancija?!!??
TOXIC HIT GODINE???????
BYAXAXAXAXAXA
E daj, ne zasmejavaj... Nije da samo ne slusam tu muziku, ali ako vec neka pop pesmica treba da bude hit, onda to definitivno nece biti Brit...
Ima toliko boljih pesama od te, ma ova po meni nije ni za prvih100....

To je tvoje misljenje. Po statistikama Toxic je jedna od najslusanijih pesama na radiju i bila je vise nedelja na 1. mestu svetske top liste singlova. Pa ti sad crkni od muke. Ne mora da znaci da ono sto ti ne slusas , ni drugi ne slusaju!

jao trebalo mi je stoooo god da procitam...nije mnogo dugacko al' mnogo je tesko citati s monitora... :P
nego...kao i svima dopao mi se tvoj rad ali zaista je trebalo da uneses vise sebe,tj. svojih komentara,misljenja,blaaaaah...itd.
i nije trebalo da seceris onaj deo o sexu,pogotovo ne ako treba da se postedi isfrustrirana profesorka :P :P

Back