ima li hopera????

Stvarno se nezna koja je gora. Ako ste bas navalili da slusate taku muziku, onda je daleko bolji izbor Jenifer Lopez, Madona, Nelly Furtado.... One barem znaju pevati i nemoraju paznju privlaciti seksualnim skandalima. Toliko o tome.

I JA GLASAM ZA BABU!!!!!
BABA,DAJ GLAVU BABA...AAAAA
Britni i Kristina,dajte glavu,hehehehehehehehehehehhe
NE ZNA SE KOJA JE GORA,NIT ZNAJU DA PEVAJU BRE KAD IH VIDIM NA TV-U POVRACAM!!!!!
oDVRATNE SU,NE LICE NINASTA!!! :twisted:
E i moja baba bi bila mladja da je isla na plasticne operacije i ugradnju silikona,liposukciju i ko zna cega jos.
BLJAK! :twisted:

E LJUDI i ja se slazem, super su beni benassi, ja imam satisfaction, al na kaseti snimljeno,ja sam u poslednje vreme otkunula na HIT MY HEART
PESMA JE ZAKON!!!
"Are you gonna hit my heart?
Are u gonna leave me once again?
Baby, don't u hit my heart.
Are u gonna brak my heart?
Are u gonna make me cry again?
Baby, don't u brak my heart....."

Guliverr:
Ne umisljaj! Ko ti se bre pravda? ala lupas! A ti kada govoris o necemu govori argumentima. ada ti pobijem argumente priznaj to i cuti. Dakle ljudi nisu PEDOFILI. A ti si IVO ANDRIC( to ti kazes)! :shock: :lol:

Kakve argumente ti meni "pobijas" sta lupas? :lol: Jesi' ti iz i kinder jajeta :shock: ? Kak'e veze ja imam... ja veselog Ivu nisam ni pomenuo :shock: :? :lol: . Da sam hteo da se poredim sa nekim, sa njim sigurno ne bi :? (ne da mu nesto fali, ili tako nesto nego jednostavno nije moj idol 8) ). Mozda ti zelis da sam ja Ivo 8) 8) 8) (zato sto si iz kinder jajeta :shock: :lol: )?! Ljudi, nisu :? ! Ja ni ne kazem da su ljudi pedofili. :lol:

wild_child:
Alexandra mala umisljena...
pa...ne bih rekla...Pre tri-cetri godine,ovde u Nisu,se odrzavala jedna decja emisija.Bila sam u plesnoj grupi,a ona je dosla kao gost,posto je vec tad pevala.Tokom pauza je pricala sa svima nama i bila je preslatka,iskreno.Imam cak smimnjeno tu epizodu.Naravno,to ne znaci da je neka pevacica :roll:

Zanimljiv pristup muzici, to je sigurno... ali njene pesme su tako neprirodne, vestacke... robotske(?!). Imam kuci par pesama, recimo cuveni Satisfaction i onu novu koja se vrti na MTV-u, No mather what do you do.

Delija_do_smrti:
Kad_LupimLupim:
Nikad nisam obracao paznju na ovakav tip festivala, a i vecinu ljudi koji gostuju na istim (cast izuzecima), al moram priznati da sam zapazio one dve Julije. Bash su odudarle od proseka, a i ovo im prvo pojavljivanje kolko sam shvatio!
Nisam slusao ostale, al ova njihova pesma Ko Si BRE Ti, misim da ima potencijal da postane hit!
A i dobre su obe... misim da sam ih vidjao ovde po centru, uvek idu u paketu.
Brate to su mi ortakinje iz srednje.Jeste stalno idu zajedno!Ali su obe kreteni zesci.Pa njih cela skola zeza!Brate ako te intresuju neki jos detalji zasto ih zezaju,gde zive javi mi se na PM.!!Mene one strasno nerviraju!
Da pa one valjda imaju 17 il tako nesto! Koja je to srednja!?!? Da nije Peta BG Gim? Reci da jeste, pa odatle ih ja onda znam!

Kad_LupimLupim:
Delija_do_smrti:
Kad_LupimLupim:
Nikad nisam obracao paznju na ovakav tip festivala, a i vecinu ljudi koji gostuju na istim (cast izuzecima), al moram priznati da sam zapazio one dve Julije. Bash su odudarle od proseka, a i ovo im prvo pojavljivanje kolko sam shvatio!
Nisam slusao ostale, al ova njihova pesma Ko Si BRE Ti, misim da ima potencijal da postane hit!
Brate to su mi ortakinje iz srednje.Jeste stalno idu zajedno!Ali su obe kreteni zesci.Pa njih cela skola zeza!Brate ako te intresuju neki jos detalji zasto ih zezaju,gde zive javi mi se na PM.!!Mene one strasno nerviraju!
Da pa one valjda imaju 17 il tako nesto! Koja je to srednja!?!? Da nije Peta BG Gim? Reci da jeste, pa odatle ih ja onda znam!
koji ste bre vi lozaci!!! pogotovu ovaj Kad_Lupim... Znamo ih obe celog zivota!!! isli smo i u Petu Beogradsku i u osnovnu sa njima, sta se sada foliras ovde pred ljudima kao "nesto su mi poznate"!! :evil:
Licno ih poznajemo i znamo da su totalne lujke kada su zajedno u javnosti, ali zato kada ih privatno bolje upoznas, onda su OK... Sto se pesme tice, ne zelim da komentarisem...

[Struka]
bolje prepoznaj igru, brate, beton liga gambino
zajebi petparachke priche, nisi kventin tarantino
jer u igri zvanoj zhivot, s kol'ko chipova raspolazhem
ja isto tol'ko ulazhem, na talon tol'ko polazhem
a ulica zove, nudi bogate porcije, al' ne ostavlja mi izbore,
ne otvara mi opcije, pa radim shta se mora,
pratim put od zhute cigle sve sa nadom da cu jednog dana vuci konce igre
daj da potpishem (shta?) ugovor (ne rise!)
od sada brate samo lupam potpise na sise
vodim biznis porodice, kako kazhu "koza nostra"
beton liga, nikad dosta, ****** bacamo sa mosta
mnogo znam i umem, sume obrcem k'o gume
drkaj se sa nama, onda vodim te do shume
jer na vrhu mozhe biti samo struka, niko drugi
ako igrash moju igru, igraj gengsta bugi

ref.
za moje devojke iz kluba
shta ima, shta ima (x3)
za ekipu sa ugla
shta ima, shta ima (x3)
moji ljudi, jedna ljubav
shta ima, shta ima (x3)
bassivity - sad i svuda
daj dima, daj riba, daj riba, daj dima, daj to vino da cimam

[Demian]
istina je da po ulici vuk'o sam se,
da tuk'o sam se, mrtav pijan, brate, bruk'o sam se
bogu(?) ukr'o sam sve dane, sranje nece da stane,
chekam da svane, na sve strane vidim
ortake i *****, pune nozdrve
kidam iz prve, strane gandzhe se mrve
familija krv je - ******, shta je tu je
demijan psuje, pljuje, klince truje,
sve shto vidim i chujem - pamtim, plan kujem
i pratim sve, u kraj uvek vratim se i uvek shvatim sve
sednem i napishem istinu, shta vishe da ti kazhem, javi se
i pravi se da nishta nisi video, idemo, kidamo, kidamo,
ribe skidamo, skidamo, tebe pitamo, pitamo
gde je sva ta lova, ***** i kola,
flasha sa stola je nasha, nasha spika je strashna

ref.

[Ikac]
beton liga, ekipa stigla, struka, V.I.P. - shta ima,
765 u glavu, trazhim novac, nikad slavu
da bi zhiveli k'o kraljevi, sijali k'o sunce
struka, demijan i ikac sve napushice vas kurcem
dobar dan, ulice, odgajan, potek'o iz ludnice
'de banditi su me uchili u kinti samo trazhish spas
svi iz kraja 'ajmo pun gas,
pamet je bogatstvo, al' je novac vlast
svi iz kraja voze kola, sada mashu, poshtovanje
jer pumpa ovo sranje kada proshetam se krajem
moji drugovi me poshtuju, osecam tu kaldrmu shto patike su gulile
za moje drugove u poslu - zaradicete pare,
al' za linije u nosu redom pomrecete, brate
moji drugovi su najjachi, najjachi

ref.

[Struka]
jer kada krenesh, tu nema stajanja,
i kada napravish sranje, nema kajanja
sa nama nema zajebavanja
bacamo rime u klubu do zatvaranja
jer nema lake kinte,
i nema lake kinte.. (x 7-8 :)

bassivity - sad i svuda

Aleksandra ima 15 god a Cveta 18,a ova mala Aleksandra ima mnogo razvijeniji glas od Cvete.Kao sto rekoh Cveta nije anti-talenat,ali ZA IDOLA NIJE.Poredite Keli Klarkson sa Cvetom pa vidite ko je bolji...Ako vec tvrdite da je sve izmisljeno u novinama,ok je to,ali moja drugarica je cula na TV-u da je Mirko Vukomanovic rekao da je idol namesten.Ja sam znala da ce Cveta pobediti i ko ce uci u prvih 5 jos otkad,jer je to sve namesteno.... :lol:

DJ_MaRe:
Kad_LupimLupim:
Delija_do_smrti:
Kad_LupimLupim:
koji ste bre vi lozaci!!! pogotovu ovaj Kad_Lupim... Znamo ih obe celog zivota!!! isli smo i u Petu Beogradsku i u osnovnu sa njima, sta se sada foliras ovde pred ljudima kao "nesto su mi poznate"!! :evil:
Licno ih poznajemo i znamo da su totalne lujke kada su zajedno u javnosti, ali zato kada ih privatno bolje upoznas, onda su OK... Sto se pesme tice, ne zelim da komentarisem...
Auuu bre Djole, sta si se sad koji moj ukacio ovde!!! ZAR BASH SVE MORAS DA POSOLIS!!! :evil:

ako je ovo noc za pamcenje, dacu joj znacenje malo duze
zajebi celi svet, u ime ruze, druze, sta ce da ti pruze
i sami u istom krugu kruze, bez smisla, u izolaciji
u novoj jebenoj situaciji snadji se, budi u akciji
spreman na sve, ljudi zli sa laznim smeskom
prijatelji s greskom stizu sa tamom teskom
sto pada na krovove grada, grada ulice jesu put do blaga
ali kriju vraga, kavga, na delu je snaga belog maga
sto muti sve ___ kad to nije izazov, vec zov, sto u lov
tera lovca rov, kopas da branis svoj krov
prljavi igraju prljavo, nista novo, mrznja suseda
sto te prati, gleda, vreba iz zasede jer je to beda