sweet_A
Primećen član
- Poruka
- 586
obe su ok...ali bolje Britney
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucky girl:Porucila bih toxic boy da ne lupasorry
balasevic nema neki glas i ne peva nesto,ali muzika i tekstovi su mu fenomenalni.Jedini kvalitet Aleksandre R je glas,devojka nema ni pesme,nista.A jos kad bi ih ona i pisala...
Moje misljenje...Sorry Toxic boy,ali...Nije bitno![]()
ne uopste...chokolada:Aha, narocito ona pesma "Dirty".britgirl:dajte...Christinin glas je neuporediv s Britninim.Britni ionako uvek peva na playbeck...![]()
a Kristinini tekstovi pesama su literatura u odnosu na Britnine...![]()
![]()
Ma nema nijedna dobre tekstove.
Rasta gal:Slazem seElectra:Eyesburn, Del Arno Band![]()
![]()
bila samErnesto_Che:bas to i pricam...glavno merilo nekog koncerta je cena pica :?![]()
![]()
![]()
nadam se da se tvoj cenjeni nosic brzo oporavlja :wink:
bleach sto nisi isla?
vatromet je bio prelep...
em3pac iverson:SisaDaPimp:Ja cu za moju babu, zena peva bolje od njih dve zajedno...
i ja onda glasam za nju...mada XTina nema los glas,samo ne zna da ga koristi
Ajmo..................DabaMAN:Ajmo svi za njegovu babu! racunajte i na moj glas!![]()
A kako ide tekst...nisam ih slusaoGiovanna:Toliko je dobar da me je od muke zabolela glava!!!! :shock: 8)![]()
Svako ima svoje ukuse, neki jednostavno nemogu da smisle odredjenu vrstu muzike.Giovanna:Toliko je dobar da me je od muke zabolela glava!!!! :shock: 8)![]()
Guliverr:Ej smiri se bre sta se primas ! Necu da kazem da nemas pravo da komentarises imas! mada nije uputno govoriti o necemu nepoznatom. Ipak svi znamo o kom se spotu i pesmi radi pa ti imas pravo da o ovome govoris a ja sam samo konstatovao da mi nije bas najjasnije da li slusas HIP-Hop uopste. No to si razjasnio i u redu je! Iskreno govoreci ni ja nisam neki strastveni obozavalac ove muzike ali ni protivnik.
Dalje, ostajem pri stavu da je glupo sto ih nazivas pedofilima. Ta devojka od 16 god u spotu je zbog slusalaca grupe CYA. Dakle zbog populacije koja ima izmedju 12-20god(bar vecina).Nije ona tu zbog clanova grupe!
Potom ,deo recenice " da zakljucimo " je lapsus i navika u mom izrazavanju. Ok prihvatam gresku trebalo je da stoji da ZAKLJUCIM.
Medjutim, vidim pises o nekoj UMETNICKOJ SLOBODI! Sta ti zamisljas da si Ivo Andric ili Lav Tolstoj. U tom slucaju OK.
A sto se tice pitanja " ZASTO TROSIM RECI" odgovor je: zato sto i njih i vremena imam na pretek pa malo UBIJAM DOSADU!
A ovo TAMO NEGDE IZA DUGE sto ti toliko smeta je iz mog profila i to su stihovi jedne pesme.
Dalje , nemoj da umisljas da ja branim grupu CYA. Boze sacuvaj ! Ali iskreno se nadam da si jedini koji ih mrzi. Jer muziku i grupe ne treba da mrzimo , vec treba da ih slusamo ili da ih ne slusamo. To je poenta citave price! JA IH NE SLUSAM KAO STO IH I MNOGI NA OVOM FORUMU NE SLUSAJU. ALI JA IH NE MRZIM.