A CYA bruka za nas narod satro kao pevaju da vidim kako zivimo ili kako vec a iza njih bembare,***** sve sponzorusa za sponzorusom ma likovi jure pare i oni su satro reperi ma oni su KLIPANI cak i moja baba pise bolje rime od njih...............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo Dollar-e oces li ti ceo zivot da me smaras lepo ne svrstavam ih i ne volim ih i brukaju ne samo Hip HOp nego i nasu zemlju treba ih proterati.Ocemo li se ja i ti u necemu sloziti vise a sta mislis.....dollar MC:Kako po tebi brukaju HipHop kad ih ti ne svrstavas u taj zanr...???
peleplay:ja sam bio na koncertu i atmosfera je bila super sem sto su predgrupe smorile, a chorba nije izasla na scenu 45 minuta odkako je pusenje zavrsiloali bilo je super
![]()
Ja pa ja:peleplay:ja sam bio na koncertu i atmosfera je bila super sem sto su predgrupe smorile, a chorba nije izasla na scenu 45 minuta odkako je pusenje zavrsiloali bilo je super
![]()
Mi mora da smo bili na razlicitim koncertima, jer se meni uopste nije svidelo.
Nisi mogao da uneses nista, cak ni sok, ni vodu u neotvorenim plasticnim flasama.
Kada sam usao, video sam razlog. Da bi morali da kupujemo pivo i sokove od njih. Zamisli molim te, pola litre vode 70 din. Pivo po istoj ceni, a sipaju ti pola plasticne case. Posvadjao sam se sa onim tamo sto toci. Moram priznati da sam mu i opsovao nesto.ops:
ops:
Pa to sa cenama gore nego na metallici