ima li hopera????

A CYA bruka za nas narod satro kao pevaju da vidim kako zivimo ili kako vec a iza njih bembare,***** sve sponzorusa za sponzorusom ma likovi jure pare i oni su satro reperi ma oni su KLIPANI cak i moja baba pise bolje rime od njih...............

Znam da nije bas idealno mesto, ali prsnucu ako ne kazem negde - uvalili su mi da radim danas i sutra, dok je na Djavi zurka. Nema sanse da opisem koji je to bedak. Danas i sutra sam potpuno otvoren za pp-ove bilo koje vrste, cak i ako neko zeli da me uvredi ili da mi vrati uvredu, sada je idealna prilika.

'I'm soooooo gonna quit this job'

Dobro je sto su organizovali koncert povodom toliko godina postojanja dva nasa najveca benda.Dobro je sto su zajedno Corba i Zabranjeno pusenje organizovali. Nisam imao prilike do sada da slusam Pusenje pa bi voleo da sam bio na koncertu a Corbu sam slusao dosta puta, dobra je Corba samo im zameram sto nikada ne sviraju neke pesme kao sto su Nocas Gubim mec,Neke su zene pratile vojnike,nemoj sreco...,Jos jedna cigareta pre...,i jos mnogo dobrih pesama.uvek vise forsiraju (promovisu)nove pesme koje morate priznati i nisu nesto...
Voleo bih da sam otisao zbog Zabranjenog pusenja i jos nekih predgrupa.

Od HIM-a imam:

Your sweet six six six.mp3
Wicked game.mp3
When love and embrace.mp3
The reaper.mp3
The heartiess.mp3
The beginning of the end.mp3
The 9th circle.mp3
Sigillum diaboli.mp3
Right here in my arms.mp3
Resurrection.mp3
Pretending.mp3
Poison girl.mp3
Join me.mp3
Its all tears.mp3
In jou and sorrow.mp3
I love you.mp3
Gone with sin.mp3
For you.mp3
Death is in love with us.mp3

Od Sonate imam sledeca tri albuma:

Sonata Arctica - Ecliptica\
Sonata Arctica - Silence\
Sonata Arctica - Winterheart's Guild\

Spotovi od Metallice:

Metallica - St. Anger.avi
Metallica - I dissapear.avi
Metallica - Fuel.mpg
Metallica - Nothing Else Matthers,avi

Imam par spotova od RHCP.
Ukratko imam puno spotova, dosta metala, uskoro cu vam napisati celu listu spotova.
Od pesama imam sledece, ali bice jos mnogo vise.

Apocalyptica\
At Vance\
Blind Guardian\
Dragonland\
HammerFall - Crimson thunder\
HammerFall - Legacy of Kings\
HIM\
Iron Maiden\
Nightwish\
Scorpions - Golden Ballads\
Sonata Arctica

Ne gajim ja samo Metal, imam ja jos mnogo toga...

Nightwish rules

ja sam bio na koncertu i atmosfera je bila super sem sto su predgrupe smorile, a chorba nije izasla na scenu 45 minuta odkako je pusenje zavrsilo :roll: ali bilo je super :D

i da... zaboravih da kazem da su mi noge otpale od sest sati stajanja :roll:

peleplay:
ja sam bio na koncertu i atmosfera je bila super sem sto su predgrupe smorile, a chorba nije izasla na scenu 45 minuta odkako je pusenje zavrsilo :roll: ali bilo je super :D

Mi mora da smo bili na razlicitim koncertima, jer se meni uopste nije svidelo.
Nisi mogao da uneses nista, cak ni sok, ni vodu u neotvorenim plasticnim flasama.
Kada sam usao, video sam razlog. Da bi morali da kupujemo pivo i sokove od njih. Zamisli molim te, pola litre vode 70 din. Pivo po istoj ceni, a sipaju ti pola plasticne case. Posvadjao sam se sa onim tamo sto toci. Moram priznati da sam mu i opsovao nesto. :oops: :oops:

Predgrupe smorile. Zabranjeno pusenje smorilo (pogotovu sa izjavom - Shvaticete ovo za deset godina), Bora kasnio, ali...

Moram priznati da je poslednjih sat vremena bilo sasvim OK. Dobre stare pesme, super atmosfera.

E, sad je pitanje da li je tih sat ipo, bilo vredno sest i vise sati stajanja.
Odlucite sami.

Pozdrav.

Ja pa ja:
peleplay:

Mi mora da smo bili na razlicitim koncertima, jer se meni uopste nije svidelo.
Nisi mogao da uneses nista, cak ni sok, ni vodu u neotvorenim plasticnim flasama.
Kada sam usao, video sam razlog. Da bi morali da kupujemo pivo i sokove od njih. Zamisli molim te, pola litre vode 70 din. Pivo po istoj ceni, a sipaju ti pola plasticne case. Posvadjao sam se sa onim tamo sto toci. Moram priznati da sam mu i opsovao nesto. :oops: :oops:

Pa to sa cenama gore nego na metallici

nije gore nego na metallici
tries dinara jeftinije...
drugo, ja pa ja, ne znam dal na ijednom koncertu pustaju da se unese pice, ali meni nikada nisu dopustili...nikada...dakle ne znam na koje ti to koncerte ides...
trece, ko je bio lud da kupuje vodu kad je bila cesma!!! koja je radila!
bilo je ok, sto kazu predgrupe su malo smorile, sa izuzecim(svaka cast K.A.)...
corba je bio maksimalno ok, nele isto tako sve u svemu meni je bilo sasvim ok...
ljudi su bili fantasticni... 8)

Groucho...stvarno mi je zao...
eto za utehu moj muz je radio i cet., i pet., i subotu i pre podne i jos popodne i nismo sigli na Lunu...i na Sin. Coconut-a...itd. ...On sada spava kod taste a ja dosla kuci da nahranim pse...
Moj brat propusta Exit zbog bebe...a taaaako je zeleo da cuje Iggyja...ali sta ces...

Elem,da li je neko odslusao KKN? Ja,daaaa...sta to znaci...da nam se KKN vraca? ... svirali nove stvari...

pa znas ti njega :wink: uvek se nesto gubio...
zapravo, ja mislim da je to vise pesama strpanih u jednu...
na kompu imam "the severed garden" doorsa, a reci te pesme su ovo "wow I am sick of doubt..." pa do kraja pesme american prayer, tako da zato mislim da je to vise razlicitih pesama stavljenih u jedno

imam oba albuma :Kill the sun i Ravenheart.........meni se bend svidja i ako cemo tako onda svi gothic bendovi po nekima kopiraju NW...... :? hehe.......kissssssss za Black Swan :wink:
nabavila sam albume preko solictora75 decko je pouzdan nece te zajebe.......120kinti pun Mp3 disk :D

Ocaj! Po meni ovaj festival je bio ocajan pa sam hteo da cujem i vase komentare! Takodje voleo bih da dodjemo do odgovora zasto je festival bio los i da li je bilo bar malo dobrih izvodjaca? I da naravno mislite li da je pesma Marije Serifovic zasluzila da pobedi? Ok u redu je to ima ona solidan glas...ali pesma ,ne znam ,hteo bih da cujem Vase misljenje u koliko ste pratili festival.Istaknite pesme koje su vam se svidele ako je bilo takvih. Po mojoj proceni najbolji su bili Aco Pejovic i Tifa. Cini mi se da su njihove pesme jedino i valjale! Molio bih da prokomentarisete i revialni deo tjs. nastupe Ruslane,Montena i Joksimovica. Hajde recite sta mislite! :? 8) :cry: [/u]

Back