ima li hopera????

Mrzelo me da citam sve poruke ne znam da li je ko spomenuo Tramvaj. Tamo idem barem jednom nedeljno (u kraju mi :) ). Imaju svirke svako vece uglavnom je jazz ponekad blues sa ponekad kojom komercijalnijom pesmom, nedeljom je najkomercijalnije vece, a pivo je odlicno, pogotovo crveno :D
takodje bih spomenuo Scandal Pub na dorcolu, tu su svirke od srede ili cetvrtka do nedelje...

bleach:
Ernesto_Che:
kome sad koji * da verujem?
vise bi volela da verujem bleach, njene vesti su lepse...a plasim se da se * ne razocaram
hm...
ja stvarno nisam htela to namerno da uradim, al stvarno se prica o tome odavno :roll:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ma ne optuzujem te... :wink: samo malo :wink: salim se!
ma ok, ako ne dolaze, ionako je bilo previse dobro da bi bilo istinito...a ako dolaze-my wildest dreams are cominh true!

Pozdrav ljudi,

Bicu sto kraci ali i sto jasniji.

Zavrsio sam dosta video lekcija, pa u tu svrhu svima vama zainteresovanim nudim prvi cas besplatno. Sve sto treba da uradite je da mi posaljete vase ime prezime i adrese i dobijate lekciju sa jos nekim iznenadjenjima za par dana(u zavisnosti gde zivite!).
Lekcija koju cete dobiti je prva , pocetnicki nivo, i obuhvata stvari kao sto su : intervali, inverzije intervala, skale, akordi (triads) , inverzije akorda itd.

Hvala na vremenu i cekam na vase odgovore!

pedjazz@hotmail.com

pedja_guitarman@yahoo.com

psimovic@berklee.net

Pedja

P.S. Ako imate vremena, posaljite mi na kom se trenutno nivou svirackom i teoretskom nalazite, kao i to sta bi voleli da naucite i sta vas uopste interesuje u muzici!

Nemam je u mp3 formatu vec na audio disku. Ne mogu da je ripujem jer imam neki stari cd-rom koji jedva radi, a ne bih ni uspeo da ti je posaljem jer imam analognu centralu i veza mi stalno puca, najveci fajl koji mogu da posaljem je oko 200kB :(
Pogledaj gore temu o download-u pesama...

Rado bih ti ucinio da sam u mogucnosti... Izvini.

Ernesto_Che:
bleach:
Ernesto_Che:
kome sad koji * da verujem?
vise bi volela da verujem bleach, njene vesti su lepse...a plasim se da se * ne razocaram
hm...
ja stvarno nisam htela to namerno da uradim, al stvarno se prica o tome odavno :roll:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ma ne optuzujem te... :wink: samo malo :wink: salim se!
ma ok, ako ne dolaze, ionako je bilo previse dobro da bi bilo istinito...a ako dolaze-my wildest dreams are cominh true!
isto 8)
p.s. mada mi nisu snovi toliko ludi :wink:
al bi bilo lepo :P

svi koji hoce da se nadjemo neka dodju kod fontane oko 17:45 :roll: sad kako cemo se prepoznati,.. to ne znam.. :roll: verovatno ovo niko nece ni videti.. ko dolazi.. neka mi posalje PP i br mob-a or something :roll: a ja cu PP primiti oko 16h tako da ne brinite..
sa bleach sam se vec dogovorila 8)

Back