ima li hopera????

Jednom sam ovo uradio sa Azrom i Prljavim kazalistem
Sad,kontam,Crvena jabuka nedavno imala koncert a Jagode prosle godine novi album...Tako da
Znaci vase misljenje o grupama,omiljene pesme zasto glasate za odredjenu grupu i sl.
Neka glasanje pocne!

Pesma je bila hit otprilike 91-93 god.
Ne znam ko je peva,covek ima slican glas Tom Jones-u i nema puno reci,najvise se ponavlja "Say again" ili "Say it again".Mozda joj to nije naziv,ali ne znam koji bi drugi mogao da bude....Trazila sam je po netu,nema nigde.Stvar je u dance fazonu,ne znam cak ni kom bi zanru mogla da pripada,ali nije lagana...

radivoj:
Na rodjendanu 202-ke sviraju:

URBAN PULS
HETERA
DRACONIC
ANATHEMA
MOONDIVE
RAPID FORCE
MIDGARD
OVERDRIVE
INSPEKTOR BLAŽA I KLUNOVI
CACTUS JACK
BJESOVI
RITAM NEREDA
APOCALYPSE
ALOGIJA

NADAMO SE DA JE DOVOLJNO.
KONCERT JE 26. 06. NA tRGU. POČETAK 18. SATI. vIDIMO SE.

BEOGRAD 202

Ja sam procitala da sviraju i Eyesburn... :roll: a cekaj, sta je ono 27. u SKC-? Je l ima to neke veze sa 202-om? :?

Moj drug (hmm... da... :? ) je bio na certu i kaze da su Anu Stanic i Grua gadjali konzervama... Sta ja znam, meni Ana nije losa, nekad je bila puno bolja, u svakom slucaju bolja od svih Pinkovih ,,zvezda'' i ,,zvezdica'', ali razocarala me, presla je i ona u Pink... Elem, poenta je u tome da sam u Blicu procitala ,,publika odusevljena nastupom Ane Stanic'' :lol: :lol: :lol:

Mirjanadz:
Ne znam ko je peva,covek ima slican glas Tom Jones-u i nema puno reci,najvise se ponavlja "Say again" ili "Say it again".Mozda joj to nije naziv,ali ne znam koji bi drugi mogao da bude....Trazila sam je po netu,nema nigde.Stvar je u dance fazonu,ne znam cak ni kom bi zanru mogla da pripada,ali nije lagana...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 'Jel ti neko nekad rekao da si maximalno vesela osoba? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cLick - OR - Die:
MetallicaTheRasmus:
cLick - OR - Die:
..e koje ste vi pitchke ljubomorne.. a taman sam zami$ljao da je zaprosim :wink:

Stvarno??? :P 8) Pa nemoj da odustajes zbog njih! :shock: Molim te... :cry: :cry:

prijatelji, od ljubavi se ne zhivi! Vec od masTnog bureka i joRguta :) Dolazite li na ANTRAX da se potrujemo?
axxaxaax trovanje konza........ 8)

"Führer."]
Mirjanadz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 'Jel ti neko nekad rekao da si maximalno vesela
osoba? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:( :( :cry: :cry: :oops: :oops: :( :cry:
nazalost je smesno....
:cry:

Back