ima li hopera????

introitus:
Jeste da sam vecinu vec cuo al' vredi otici.
Kad to pocinje, u koliko sati?
Ima li sta o tome na netu?
karte se kupuju na ulazu na Tas (kod parkinga)
hm... videla sam poster ko se pojavljuje... :? :?
sad da se setim :roll:
Partibrejkersi, Elektricni orgazam, Celtsi, Eyesburn, Night Shift, Durkwood Dub, Ana Stanic, Alexandra Radovic, Kristali...
e sad... jos Gru, Sindikat, Marcelo... i sta ja znam
meni ne zvuci bas super :? :?
a i za Corbu nisam sigurna

3. ili 4. bese je na Uscu veeeliki koncert...
jubileji... 25/35 godina Pusenja/Corbe :lol:

Drago mi je sto sam bila. Cekam njihov koncert jos od 4., 5. razreda osnovne kada sam za rodjendan dobila njihov album ,...and justice for all''...

ali... nisu odsvirali ,the unforgiven'... to mi je jedino zao... Mislila sam da ce pesmu ostaviti za kraj... kad ono... :(

Pozdrav svima,

Potrebna mi je informacija sto se tice mesta za stavljanje sopstvene muzike!
Siguran sam da ima vise servera kod nas koju daju besplatne usluge , samo ih ja neznam:)

Potrebno mi je jedno 20-ak megabajta, kako bi stavio 5-6 mp3 stvarcica za moje buduce studente.

Javite mi sto pre.

Svaka informacija dobrodosla..........

Pozdrav

Pedja

Pozdrav,

Da li neko zna neke programe koje ocitavaju tablaturne ili notne zapise kada svirate gitaru kroz program???
Jer ima neki program mogucnosti editovanja , recimo tekst ide, pa onda tablature( ili note) i onda mozes da kliknes da cujes audio tog primera???

Treba mi do neba neki ovakav program.
Jer ima nekog da koristi Guitar Pro program? Sta on radi ?

Pozdrav

Pedja

Ne tako nesto je nemoguce jer zapis svirke sa gitare moguce je odraditi jedino u waw format a ne i u midi. Jedino klavijatura to dozvoljava sa npr Cubase programom. Mozda jedino naci neki prog koji konvertuje notni sistem u tablaturni ali za tako nesto nisam cuo. Pozdrav

kortikal:
Ja sam nesto skontao (pogresno?) da ce biti i desavanja u Muzeju africke umetnosti (pogresno(napisano)? :))... dal' nesto sa plesom?? :roll:
Mislim da program (ili makar deo, mozda jos koju inform) mozes da nabavis u Francuskom kulturnom centru (trazi program desavanja za maj i jun).

Hvala za predlog. Probacu da pronadjem tamo.

Nisi pogresno razumeo sva desavanja i jesu u Muzeju
africke umetnosti.

Bude lepih koncerata, plesa, predstavljanja i raznih
drugih umetnosti, recimo crtanje kanom po telu,
orijentalna kaligrafija, itd.

Poslednji dan festivala je posebno zanimljiv zove se
Durbar - Dan prijateljstva, muzike i plesa
- raznorazna desavanja u dvoristu Muzeja.

cLick - OR - Die:
da da... jo$ u obdani$tu si pochela da slu$a$ Metallicu i terala celu grupu da drzhi podignute upaljache dok domar przhi Nothing else matters :D

Heheheee, duhovito, moram da priznam! :lol:
Ne, sigurno nisam slusala Metaliku u obdanistu, ali sam zato sigurno jos u maminom stomaku slusala Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple i sl.

Dobro, hoces da kazes da si ti bio veci fan Metalike samo zato sto je slusas duze od mene? I da nije u redu sto ja toliko volim Metaliku jer ona nije vise ono sto sto je nekada bila? Pa ja sam ih zavolela zbog onog sto su snimili (pre) ’91. a ono sto je posle usledilo nije bilo nista manje bolje - po mom misljenju. I mislim da imam prava na svoje misljenje ma koliko ono nekome izgledalo pogresno ili jadno... Cenim Metaliku zbog svega sto su uradili i zbog toga sto su se odrzali onakvim kavi jesu danas, ma koliko ih vi smatrali “komercijalcima” ili “olinjalim macorima”. Btw. Jamesov glas je na svakom albumu sve bolji i bolji.

Kad me ovoliko napadas zbog mojih “glupih i smesnih izjava” sta bi tek bilo da, ne daj Boze, slusam Britni ili Cecu… Ili njih vise cenis od Metalike? Mislim sto da ne… ostale su verne svome stilu. :wink:

cLick - OR - Die:
Ma deco da ste vi zhiva i zdrava i da za 20 godina vodite svoju dechicu na koncert Metallice.. xex

A sto se moje decice tice, daj boze da Metalika toliko dugo postoji. Rado bi ih vodila, ali ne verujem da ce tada Metalika uopste svirati... :(

Luthien:
ako si vec u fazonu da slusas NW bolje preslusaj stare albume,ja sam skinula skoro ceo once sa neta i iskreno da ti kazem da nije nista narocito jedino mi se svidja ona pesma na finskom,al kad mi se skine ceo album obavesticu vas,narode.Inace pesma Dark chest of wonders koja je isto tako radjena sa orkestrom je skroz tralala,bzvz.Ovo novo je reklamaza strasna,mogu komotno da se prodaju na MTV-u.Strasno,a mislila sam da se to nikad nece desiti.

eng. prevod Kuolema Tekee Taiteilijan ( ona pesma na finskom )

Only once I could see my dream
Didn't feel the smallness under the stars
Once I got bars in my cradle
As a prisoner I write a letter from there

My Lord, to you, let me become what my child thinks I am
In you is the beauty of the world, of which death made me an artist
My Lord, to you, let me become what my child thinks I am

My own heaven I created here
Let me get away
My own heaven I created here
Let me get away

Back