ima li hopera????

Ma grupa je originalna,nedavno sam nabavila koncert Grupe Whitesnake iz Tokija,gde David peva Soldier of Fortune,mogu vam reci da je otpevao skoro isto kao i u Purple,zao mi je sto ove mladje generacije slusaju nekvalitetnu muziku,ok pravo izbora,ali zar ne mislite da mi koji slusamo Purple ipak imamo neko vece obrazovanje,uopste prvenstveno shvatanje muzike na pravi nacin.Postoji gomila bendova koji danas nazalost padaju u zaborav,a koji su ostavili trag u muzickoj istoriji.Sta vi mislite?

naravno da ima, bas ih volim i stare i nove!
Steve Vai legendarni gitarista je svirao tamo,
ako mozes nabavi "starkers in tokyo", to je unplugged koncert koji je predobar, sviraju i pevaju coverdale i vandenberg!
HERE I GO AGAIN!!!!

I Vi cete STVARNO da platite NJIMA 2500 dinara?
Ja sam bio njihov najveci fan ali posto su ONI skinuli NAPSTER jer je, pobogu, njima najvaznija LOVA, ne vrede oni toliko.
Pre bih, kao metalac, isao na Deep Forest (kad bi dosli)!
Jer zbog Metalike NEMA VISE dzabe muzikaaaaa...
...a i gled'o sam ih dva puta...
...e, a da je karta 1000-1500 dinara onda bi i vredelo...

MA HELLOWEEN SU ZAKON...I ZA NJIH!!! :D :D :D

$helobina:
Videla sam jedan njihov spot,ne znam koja je pesma al dobro je zvucalo (spot je nesto na plazi),mislim da oni sviraju neki grunge ili tako nesto.
ta pesma se zove :everything about you!
i imaju samo te 2 popularne pesme (cat's in the cradle i ovu)
nego mi se chini da je black swan mlada i da bi volela da dosta zna o muzici, ali da bi znala mora da je dosta slusa, podrzavam to sto voli stare stvari ali to ide polako, ne moze sve za jedan dan da se odslusa i nauci -Rome wasn't built in a day!!!!

mortishaaa:
Führer.:
perKeeeeeeee ona ne zna ko si\sta si!!!!!! :x Ma gde je to hiper-veselo stvornje? :?: :? perKee stvori se...... sad...... ne, ne..................... sad....... neeee ma stvorice se videces ti svoga boga :lol: :lol: :lol: :lol:
ok shvatila sam :lol: :lol: :lol: ta mala meni nesto da radi??? :lol: :lol: 8)
Sad ja nisam shvatio???? :shock: :shock: A jesam, :?. Idi bre vesela zeno potpuno si me zbunila!!! :?

Back