Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Ne dirajte mi Stoyu!!! ... Ona je ogledalo naseg naroda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad me opet zbunjujete:Jel Nightwish gothic ili power ili sta god??? :? :? :? :?marko87:Jesi li cuo za Nightwish? Sviraju gothic-metal a tamo Toumas svira sintisajzer. Zvuci savrseno...
marko87:Jesi li cuo za Nightwish? Sviraju gothic-metal a tamo Toumas svira sintisajzer. Zvuci savrseno...
Kod mene slicno, s tim sto sam tu jadnu gitaru potpuno unistio...i sad me je zao...Milojko Vasic:Moj matori je imao gitaru. Dakle, od kako sam se rodio ona je u nekom ćošku hvatala prašinu. Tako sam se ja zainteresovao, počeo pomalo, a onda od starijih mangupa u kraju krao znanje ...
DJ_MaRe:Stoya je najbolji

ej ja imam sa jos 2 drugarice malu grupu,one pisu pesme ,sviramo gitaru i klavir ali nista to nije jer nemamo vremena ja sam iz ns-a a one iz donjeg milanovca,ako znas gde jemarko87:Zelim da sastavim bend: 1 Klavijatura(ja), 2 Gitare, 1 Bubnjar i pevacica(pevac).
Svirali bi uglavnom, Rock, Metal sa domace i strane scene a mogli bi i uraditi neku pesmu...
Bilo bi pogodno da ste iz Novog Sada ili iz okoline...
Saljite na cicakj@EUnet.yu
Tacno! Prvo dosadni su. Drugo imaju Ticketservice za takve informacije. :?stivlim:Bleak reaguj gori su LP tema
ne radi on na dugme... :?stivlim:Bleak reaguj gori su LP tema

e majke mi! dobro pitanjeguitarrr_babe:oh, ok. U stvari, sto li sam ovo odgovorila...?

guitarrr_babe:oh, ok. U stvari, sto li sam ovo odgovorila...?

ona je mislila nna taj citirani post, zasto je odgovorila :wink:iluzionista:guitarrr_babe:oh, ok. U stvari, sto li sam ovo odgovorila...?
Zato sto si htela da pomognes.Ko zna zasto je to dobro sto si ipak odgovorila.
![]()