ima li hopera????

Iako sam fan LP-a i hopa potpuno se slazem sa svima koji su kritikovali ovo otvaranje silnih topica na temu LP-a i hip-hopa!!!!!!!!!!!!!! :D
Jes' da nisam moderator, ali hocu da apelujem na ostale da malo iscooliraju i da otvore oci i mucnu vuglom... :? :wink:

P.S. Hvala Bleak sto si sve lockovao ukljucujuci i moju!!! :wink:

Izvinjavam se sto smaram,ali ovo sam morao reci!!!!!!!!!!!!!!!
Slobodno lockujete ili obrisite... :wink:

I ja se slazem da je glupo imati dve potpuno iste teme, ali tema CHESTER BENNINGTON nije trebala da se zakljuca i to mislim da nije nimalo fer sto je Bleak zakljucao...
Ta tema je bila ISKLJUCIVO o frontmenu LP-a i ne vidim razloga da bude zakljucana.
Vrlo sam nezadovoljna.

guitarrr_babe:
Ma, ne, mislim, ako je iko imao prilike da cita tvoje postove, zna da ti slusas rock i metal, pa je onda i logicno da ces to imati na mp3 listi, eto, to sam htela da kazem. malo je problem sa ovim dopisivanjem jer ne mozes da preneses nacin na koji nesto kazes, pa to bude protumaceno ko-zna-kako.

Tako sam i mislio. :)

Tipkaros:
LePiaf, prvobitno sam napisao jedan post od 2000 reci govoreci kako mrzim kad se nadje neko kao ti pa pocne da propoveda sta je komercijalno, a sta ne i to mi se vise smucilo, ali sam shvatio da ne zasluzujes da se na tebi istresam ako me drugi takvi ljudi nerviraju. Ne kazem da komercijala bolja od tih nekomercijalnih, ali vi uglavnom maksimalno zabidzite sa tim tako da me to opasno nervira.

Inace, reci mi samo sta fali Enyi i Deep Forestu? Razumem da je Enigma malo iskomercijalizovana, pa i Enya je tu (mada ima pesme od kojih se otkida, "Exile" recimo), ali kako je Deep Forest komercijala u tom smislu te reci? Da bi neko bio komercijalan trebalo bi da je skoro svako cuo za njega, a za Deep Forest nisu toliko culi koliko ti mislis. Ili je tebi komercijalno cim vidis to na Vivi ili MTV-u makar to samo i jednom pustili.

Nakon svega imam jedno pitanje: Da li i Hevia spada u ambijentalu?
Uh.
Mrzeo ti ili ne ali komercijala jeste komercijala. Za Enigmu i Enyu si i sam rekao. Deep Forest takodje tu spada. Ne znam sta su ti Francuzi skoro uradili (ako uopste i jesu nesto uradili), mozda je to nesto drugacije od onog cime su se probili svojevremeno, ali ono JESTE bilo komercijalno i tada su SVI znali za njih.
Sve te grupe sam svojevremeno i ja pomalo slusao, tako da ne mogu da kazem da im ista fali.
Ono sta ja mrzim, kad vec pricamo o tome, je kad vidim negde na CD-u kompilaciju koja nosi naziv Ambient a unutra nista osim tih imena (+ Vangelis, Klajderman, J.M. Jarre...) nema. To, jednostavno, nisu pravi reprezenti tog zanra.

Moram da priznam da nisam cuo za Heviu. Ali kad se vec gadjamo imenima, savetujem ti da poslusas (osim FSOL-"Lifeforms"), Biosphere, Aphex Twin, Eno, KLF-"Chill Out"... Razlika je ocigledna.

Chester girl:
I ja se slazem da je glupo imati dve potpuno iste teme, ali tema CHESTER BENNINGTON nije trebala da se zakljuca i to mislim da nije nimalo fer sto je Bleak zakljucao...
Ta tema je bila ISKLJUCIVO o frontmenu LP-a i ne vidim razloga da bude zakljucana.
Vrlo sam nezadovoljna.
Evo ja cu da ti odgovorim :wink: evo moj pr. GNR su moj omiljeni bend, obzavam Axl-a i Slasha.. ali ne otvaram posebne teme o njima, vec diskutujem na temi GNR :wink: ako hocete da pricate o njemu, pricajte na temi LP :wink: zar je to toliki problem :?

Veliki POZ za Bleaka, najboljeg moderatora :oops: 8) :lol: :lol: :shock:

Pesma Lane moje je dobra,malo je kratka,muzika je odlicna,ritam takode,pesma je sadrzajna i procice na
Evroviziji sigurno kao 1. mesto!!!! :wink:
Zeljko je lep pevac,ima lep glas,obozavam ga,samo
:( dobro sto mu je Leontina devojka!!! :!:

... i tako, Linkin Park...

(Winter, ovo je samo zezancija, ne moras da ostris zubice i da gasish i ovo... Osim toga, potpuno se slazem da za jedan bend treba jedna tema. I to je ok.

Nego htedoh nesto drugo da pitam...

Koliko ljudi ovde moze da slusa muziku uz koju ne moze da se igra? Ili, da preformulisem, koliko vam je stalo do plesa i ritma u muzici uopste?

cek, jos malo da lupim... da ne pominjem sasvim iskrivljenu percepciju stvarnosti postignute iscrpljujucim samopregornim igranjem, posmatrano iz ugla katabolitickih emotivnih procesa...)

Marduk:
guitarrr_babe:
Ma, ne, mislim, ako je iko imao prilike da cita tvoje postove, zna da ti slusas rock i metal, pa je onda i logicno da ces to imati na mp3 listi, eto, to sam htela da kazem. malo je problem sa ovim dopisivanjem jer ne mozes da preneses nacin na koji nesto kazes, pa to bude protumaceno ko-zna-kako.

Tako sam i mislio. :)

:D Onda, srecno jevreisanje ;)

guitarrr_babe:
... i tako, Linkin Park...

(Winter, ovo je samo zezancija, ne moras da ostris zubice i da gasish i ovo... Osim toga, potpuno se slazem da za jedan bend treba jedna tema. I to je ok.

Nego htedoh nesto drugo da pitam...

Koliko ljudi ovde moze da slusa muziku uz koju ne moze da se igra? Ili, da preformulisem, koliko vam je stalo do plesa i ritma u muzici uopste?

cek, jos malo da lupim... da ne pominjem sasvim iskrivljenu percepciju stvarnosti postignute iscrpljujucim samopregornim igranjem, posmatrano iz ugla katabolitickih emotivnih procesa...)
babe na cemu si???? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D 8)
mislim nemoj da si sebicna :wink: :P :x

PA ja ne slusam samo LP (kad ih vec pomenu), slusam sve, ali bukvalno sve...Od narodjacina onih teskih pa do klasike itd, itd... :roll: :oops:
Naravno ne slusam to stalno i nije to moj neki fazon nego, ako se osecam veselo (ili pijano) slusam (dobro sad necu nikog da navodim da me ljudi ne bi pljuvali} ili ako hocu da se opustim slusam Vivaldija ili neku rock baladu... :wink: :?

Mike girl:
Jao tema o LP :lol:
a jao ne........ :(
axaxaxaxa!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Pa ovako...ni LP nije neka zika us koji ne znam kako mozesh da igrash...samo da skachesh,ko neki narkos...pa isto tako i Korn,Slipknot,Metallica...jedva chekam koncert! :P
Draga moja-pa ti se zesce nesto raspisa u poslednje vreme, pa otkud to,a?
Salim se naravno-pa finu ziku navela si ti to,xexexe sve sto volimo mi,xexexe...
aj vidimo se sutra, mozda si vec otisla, a ako bude jos nesto poslacu ti poruku, kao i ti meni

8)

E bre Mike-zar tako o tati? C C C

Inace, ne znam sta vi to smatrate pod dosadnom muzikom...? Meni je Enigma bas gotivna grupa, a kako neko spomenu i Heviu -i oni imaju neke bas super pesme...Mene pre mogu da smore neke gluposti koje mnogo cesce vrte na TV-u nego spomenute grupe.

POZ

Back