ima li hopera????

mortishaaa:
A Black koje bendove? :?
Auuuuuuu,kad pocnem da nabrajam
Rock:G n R,Evanescence,Limp Bizkit,oni nasi stari,i No Doubt moze da prodje,rolingstonsi,pa i deep purple,rhcp...itd(janis joplin,the doors,alannah myles pa i nirvana-mada slabo im znam pesme)
Punk:stari Clash,Ramones,Sex pistols,blink 182,trula koalicija...itd
Metal:Lacuna coil,Tristania,Nightwish,Blind guardian,faith no more,sisters of mercy,dimmu borgir mi je ok,apocalyptica,metallica,Iron maiden obozavam,judas priest,pantera(mada je to hard rock),Therion,the 69 eyes,type o negative,him,AC DC,sipknot...
Ma mnogooooooooooooooooo ih je!

Black_Swan:
mortishaaa:
Rock:G n R,Evanescence,Limp Bizkit,oni nasi stari,i No Doubt moze da prodje,rolingstonsi,pa i deep purple,rhcp...itd(janis joplin,the doors,alannah myles pa i nirvana-mada slabo im znam pesme)
Metal:Lacuna coil,Tristania,Nightwish,Blind guardian,faith no more,sisters of mercy,dimmu borgir mi je ok,apocalyptica,metallica,Iron maiden obozavam,judas priest,pantera(mada je to hard rock),Therion,the 69 eyes,type o negative,him,AC DC,sipknot...
MOJA DVA OMILJENA BENDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

mortishaaa:
Black_Swan:
mortishaaa:
MOJA DVA OMILJENA BENDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8) :wink:
he he...lepo :D

Jos jedno komercijalno sra*nje nista vise. Zao mi je samo bacenog vremena da skinem pesme da cujem.. fak..

I prestanite vise da pisete to reperi, hip hoperi jer nemate pojma o cemu pricate.. tako da naucite sta su reperi sta su hip hoperi i dal uopste ima razlike i koja je izmedju repa i hopa, pa onda to lupajte ;)

mortishaaa:
Chester girl:
E Mare Mare....Pa nisi trebao opet linkin-vec imaju tu temu...unapred ti kazem-ima da ti oni moderatori zakljucaju
ali evo ja sam tu da te podrzim-nov si!!!
MARE LP!!!!!!!!

POZ ZA TEBE
A zar nije normalno dve teme ispod identican naslov!!!!!! sta ce vam toliko i ja volim GNR pa sam rekla da se pozakljucavaju onolike teme.. mislim ajde da kazes novi, ne zna da se snadje, da ode na pretragu.. ali tema ispod teme!!!!! 8)
Ma znam da je bzvz, ali kako je Marko nov-on nije znao, mozda nije ni video tu drugu Lp temu,vec je odmah otvorio, ne treba da mu zamerimo. Onako, on je i sam rekao da je to samo proba i nece se naljutiti ako mu zakljucaju
:wink:

DabaMAN:
Don’t stay

Sometimes I
need to remember just to breathe
Sometimes i
need you to STAY AWAY FROM ME
sometimes i'm
in disbelief i didn't know
somehow i
need you to go
--Chester--
Dont Stay
Forget our memories
Forget our possibilities
What you were changing me into
(Just give me myself back and)
Dont Stay
Forget our memories
forget our possibilities
take all your faithlessness with you
(just give me myself back and)
Dont Stay
--End Chester--

Sometimes i
feel like i trusted you too well
sometimes i
just feel like SCREAMING AT MYSELF
sometimes im
in disbelief i didnt know
sometimes i
need to be alone

--Chester--

I dont need you
anymore
i dont want to be ignored
i dont need one
more day
of you wasting me away
i dont need you
anymore
i dont want to be ignored
i dont need one
more day
of you wasting me away...
(With no apologies)

--Chester--

Dont stay
Dont Stay
YEAAAAAAAAAAAAA!Obozavam ja tu pesmu, ali mozda ipak nije tema za to...Svejedno mene uvek tako neki post obraduje! :wink:

Ma, ne, mislim, ako je iko imao prilike da cita tvoje postove, zna da ti slusas rock i metal, pa je onda i logicno da ces to imati na mp3 listi, eto, to sam htela da kazem. malo je problem sa ovim dopisivanjem jer ne mozes da preneses nacin na koji nesto kazes, pa to bude protumaceno ko-zna-kako.

Back