bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
i... znas da sviras...?Ernesto_Che:a najbolji deo price je sto imam i note za klavir za tu pesmu!!! malo obradjene doduse, ali jesu!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i... znas da sviras...?Ernesto_Che:a najbolji deo price je sto imam i note za klavir za tu pesmu!!! malo obradjene doduse, ali jesu!!!

ops: 
Miss_worms:Pa klinci se pale na komercijale...To je opste poznata cinjenica...
Ocigledan primer V.I.P. i Nelly
ops:pesmu izvodi Terry Gilkyson, i iako sam mozda smorio sa ovolikim textovima, evo ti za svaki slucaj reci :wink:guitarrr_babe:Cula sam neke davne devedeset devete godine obradu "Bare necessities" i kako se tacno zove pesma koju peva Kralj Lui Mogliju, "Now, I'm the king of the swingers, oh, the jungle VIP, I've reached the top and had to stop, and that's what's bothering me... bla bla bla... I wanna walk like you, talk like you, tooooooo" i to svira neki jazz big band, luuuuudilo!
sve pesme sa Kazom... ne znam drugi nacin...guitarrr_babe:i sad kad bi bio jos tako divan da mi kazes gde mogu da skinem...![]()
![]()
;D
SisaDaPimp:Ma daj bre sve je stvar ukusa svako seta onog koga hoce da sheta i tako je kako je.. Meni je slatko kad vidim ono siroke lone na devojci shiroku maju i tako sha znam, al lepo je isto tako videti kad na sebe navuce i nesto "zenstveno"..
Chester girl:A pa ti bre bas imas nesto protiv Linkin Parka kao i protiv nas fanova...Taman sam htela da vas pohvalim posto nam ne obrisaste temu,nema ironicnih komentara a kad ono evo tebe i samo bi da nas blamiras!xaxa... Pa pitanje je Ok jer se tu(bar po meni) vide istinski LP fanovi.Ima likova koji samo vole Majkija, a ima i onih koji preferiraju Cheza.Ja takve likove ni ne smatram pravim fanovima jer oni koji slusaju LP treba da ih sve vole a ne tu da izdvajaju nesto... Ja Cheza volim - to je svima jasno, ali kako sam pre svega fan njihive fantasticno dobre (NAJJJBOLJE)muzike postujem sve clanove benda!Njih sestoro: Chez, Mike, Brad, Rob, MR.Hahh i Phoenix cine LP i oni su kao jedno! :wink:Bleak WinterFullMoon:zipa ti o cemu oni glasaju![]()
ko je bolji unutar jednog benda?![]()
8)
![]()
Chester girl:A pa ti bre bas imas nesto protiv Linkin Parka kao i protiv nas fanova...Taman sam htela da vas pohvalim posto nam ne obrisaste temu,nema ironicnih komentara a kad ono evo tebe i samo bi da nas blamiras!xaxa... Pa pitanje je Ok jer se tu(bar po meni) vide istinski LP fanovi.Ima likova koji samo vole Majkija, a ima i onih koji preferiraju Cheza.Ja takve likove ni ne smatram pravim fanovima jer oni koji slusaju LP treba da ih sve vole a ne tu da izdvajaju nesto... Ja Cheza volim - to je svima jasno, ali kako sam pre svega fan njihive fantasticno dobre (NAJJJBOLJE)muzike postujem sve clanove benda!Njih sestoro: Chez, Mike, Brad, Rob, MR.Hahh i Phoenix cine LP i oni su kao jedno! :wink:8)
![]()
Xperiment:Meni je puno bolji Mike Shinoda jer on repuje a ja slusam hip-hop pa zbog toga!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bleak WinterFullMoon:Xperiment:Meni je puno bolji Mike Shinoda jer on repuje a ja slusam hip-hop pa zbog toga!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne zvuci debilno? ne?
znaci on je 'puno bolji' zato sto REPUJE,a ostali veze nemaju?
gospode Boze
o cemu vi raspravljate
Ne brini se ti-meni je sigurno jasno sta JA pricam, ali me ocito nisi TI dobro razumeo.Ja samo kazem da je pitanje OK po tome da se otkrije ko su pravi LP fanovi(vec sam obrazlozila svoje misljenje o tome). Ja se slazem da je glupo izdvajanje iz grupe jer ako slusas Linkin Park glupo je da uopste komentarises ko je gori, ko je bolji...Bleak WinterFullMoon:Chester girl:A pa ti bre bas imas nesto protiv Linkin Parka kao i protiv nas fanova...Taman sam htela da vas pohvalim posto nam ne obrisaste temu,nema ironicnih komentara a kad ono evo tebe i samo bi da nas blamiras!xaxa... Pa pitanje je Ok jer se tu(bar po meni) vide istinski LP fanovi.Ima likova koji samo vole Majkija, a ima i onih koji preferiraju Cheza.Ja takve likove ni ne smatram pravim fanovima jer oni koji slusaju LP treba da ih sve vole a ne tu da izdvajaju nesto... Ja Cheza volim - to je svima jasno, ali kako sam pre svega fan njihive fantasticno dobre (NAJJJBOLJE)muzike postujem sve clanove benda!Njih sestoro: Chez, Mike, Brad, Rob, MR.Hahh i Phoenix cine LP i oni su kao jedno! :wink:8)
![]()
tebi bas i nije najjasnije sta pricas zar ne?procitaj svoj post 2-3 puta i razmisli sta si htela da kazes
nemam ja nista prtiv fanova lp-a,postujem tudj ukus
samo mi nije jasno sta ima ko da preferira nekoga unutar jednog benda?I po cemu se tu meri ko je bolji?jel po tome ko ima lepsu frizuru?Molim te mi reci,posto ocigledno nisam upucen...
Ja ne gledam ko mi je 'gotivniji' u bendu nego slusam muziku...a isto to preporucujem i tebi da pocnes da radis
E pa izvini ali opet me nisi najbolje razumeo...Ja kazem da je tema Ok,jer ME BAS INTERESUJE kako ti koji sebe nazivaju "lp fanovima"mogu da izdvajaju Chestera i Majkija, kad su oni tim?!?Gotovo svaka pesma Linkin Parka sadrzi cuveno Majkijevo repovanje, kao i Chezov fantastican glas i nema tu izdvajanja.I eto slazem se sa tim!Bleak WinterFullMoon:pa pocela si da mi drzis predavanje u fazonu 'sta je tu lose?'
da bi se posle i sama slozila da sam u pravu
zanimljivo