ima li hopera????

World Championship

Plavi su,zna se,najbolje rase.
Osvajaju titule zelju nam gase.
U svakoj kuci kosevi se slave,
Jer cela je otadzbina ponosna na Plave.
Ameri su bili nasa 1.meta crna,visoka,
a jos se I seta.
Marko,Gurke,trojke lete,
Vlade krade,banana pade,
Ameri se ljute,
Ameri se bune
Nece da opet ostanu bez krune.

Sledi nastavak...

Cula sam neke davne devedeset devete godine obradu "Bare necessities" i kako se tacno zove pesma koju peva Kralj Lui Mogliju, "Now, I'm the king of the swingers, oh, the jungle VIP, I've reached the top and had to stop, and that's what's bothering me... bla bla bla... I wanna walk like you, talk like you, tooooooo" i to svira neki jazz big band, luuuuudilo!

guitarrr_babe:
Cula sam neke davne devedeset devete godine obradu "Bare necessities" i kako se tacno zove pesma koju peva Kralj Lui Mogliju, "Now, I'm the king of the swingers, oh, the jungle VIP, I've reached the top and had to stop, and that's what's bothering me... bla bla bla... I wanna walk like you, talk like you, tooooooo" i to svira neki jazz big band, luuuuudilo!
pesmu izvodi Terry Gilkyson, i iako sam mozda smorio sa ovolikim textovima, evo ti za svaki slucaj reci :wink:
Look for the bare necessities
The simple bare necessities
Forget about your worries and your strife
I mean the bare necessities
Old Mother Nature's recipes
That brings the bare necessities of life
Wherever I wander, wherever I roam
I couldn't be fonder of my big home
The bees are buzzin' in the tree
To make some honey just for me
When you look under the rocks and plants
And take a glance at the fancy ants
Then maybe try a few
The bare necessities of life will come to you
They'll come to you!
That's why a bear can rest at ease
With just the bare necessities of life
Now when you pick a pawpaw
Or a prickly pear
And you prick a raw paw
Next time beware
Don't pick the prickly pear by the paw
When you pick a pear
Try to use the claw
But you don't need to use the claw
When you pick a pear of the big pawpaw
Have I given you a clue ?
They'll come to you!
So just try and relax, yeah cool it
Fall apart in my backyard
'Cause let me tell you something little britches
If you act like that bee acts, uh uh
You're working too hard
And don't spend your time lookin' around
For something you want that can't be found
When you find out you can live without it
And go along not thinkin' about it
I'll tell you something true
en by: Terry Gilkyson
rmed by: Phil Harris [Baloo], Bruce Reitherman [Mowgli]
THE BARE NECESSITIES (REPRISE)
Old Mother Nature's recipes
With just the bare necessities of life

Ma daj bre sve je stvar ukusa svako seta onog koga hoce da sheta i tako je kako je.. Meni je slatko kad vidim ono siroke lone na devojci shiroku maju i tako sha znam, al lepo je isto tako videti kad na sebe navuce i nesto "zenstveno"..

Chester girl:
Bleak WinterFullMoon:
zipa ti o cemu oni glasaju :lol:
ko je bolji unutar jednog benda? :lol:
A pa ti bre bas imas nesto protiv Linkin Parka kao i protiv nas fanova...Taman sam htela da vas pohvalim posto nam ne obrisaste temu,nema ironicnih komentara a kad ono evo tebe i samo bi da nas blamiras!xaxa... Pa pitanje je Ok jer se tu(bar po meni) vide istinski LP fanovi.Ima likova koji samo vole Majkija, a ima i onih koji preferiraju Cheza.Ja takve likove ni ne smatram pravim fanovima jer oni koji slusaju LP treba da ih sve vole a ne tu da izdvajaju nesto... Ja Cheza volim - to je svima jasno, ali kako sam pre svega fan njihive fantasticno dobre (NAJJJBOLJE)muzike postujem sve clanove benda!Njih sestoro: Chez, Mike, Brad, Rob, MR.Hahh i Phoenix cine LP i oni su kao jedno! :wink: :P 8) :lol:

ODLICNO RECENO!POTPUNO SE SLAZEM!!! 8)

mogla sam ja birati da sam htela
mogla sam, ali nisam...
bila je bisera puna zdjela,
a ja sam bas za kamen uhvatila...

mogao sam ja imati kog sam htio,
da s tobom nikad ne pokusam,
mogao sam sve, al' nije mogla dusa poslusat...

mogla sam ja varati cak i puno pametnije
i raskuciti mnogo bogatije
rasplakati hrabrije,
ali nisam, ti si mene...

mogao samja preplivati ovo more
kao sto sam mnoge prije tebe...
sacuvati sve prave izgovore,
a ja sam bas...
ko mi je kriv sto jesam...

mogla sam ja birati da sam htela,
mogla sam, ali nisam...
bila je bisera puna zdjela,
ja sam bas...
ko mi je kriv sto jesam...

mogla sam ja varati mnogo pametnije
i raskuciti mnogo bogatije,
rasplakati hrabrije,
ali nisam...

mogla sam ja varati mnogo pametnije
i raskuciti mnogo bogatije,
rasplakati hrabrije,
ali nisam, ti si mene...

Chester girl:
A pa ti bre bas imas nesto protiv Linkin Parka kao i protiv nas fanova...Taman sam htela da vas pohvalim posto nam ne obrisaste temu,nema ironicnih komentara a kad ono evo tebe i samo bi da nas blamiras!xaxa... Pa pitanje je Ok jer se tu(bar po meni) vide istinski LP fanovi.Ima likova koji samo vole Majkija, a ima i onih koji preferiraju Cheza.Ja takve likove ni ne smatram pravim fanovima jer oni koji slusaju LP treba da ih sve vole a ne tu da izdvajaju nesto... Ja Cheza volim - to je svima jasno, ali kako sam pre svega fan njihive fantasticno dobre (NAJJJBOLJE)muzike postujem sve clanove benda!Njih sestoro: Chez, Mike, Brad, Rob, MR.Hahh i Phoenix cine LP i oni su kao jedno! :wink: :P 8) :lol:

tebi bas i nije najjasnije sta pricas zar ne?procitaj svoj post 2-3 puta i razmisli sta si htela da kazes
nemam ja nista prtiv fanova lp-a,postujem tudj ukus
samo mi nije jasno sta ima ko da preferira nekoga unutar jednog benda?I po cemu se tu meri ko je bolji?jel po tome ko ima lepsu frizuru?Molim te mi reci,posto ocigledno nisam upucen...
Ja ne gledam ko mi je 'gotivniji' u bendu nego slusam muziku...a isto to preporucujem i tebi da pocnes da radis

Nemam naviku da zapocinjem nove teme niti da hvalim neki bend ali primecujem da niko nije spominjao trenutno naj originalniji i mozda najkvalitetniji rock bend na svetu.Ovi talentovani Islandjani umeju da naprave muzicko umetnicku atmosferu kao retko ko danas.Stvarno ih obozavam...ima ko da je cuo za njih? :lol:

Long live prog rock! :D

Bleak WinterFullMoon:
Chester girl:

tebi bas i nije najjasnije sta pricas zar ne?procitaj svoj post 2-3 puta i razmisli sta si htela da kazes
nemam ja nista prtiv fanova lp-a,postujem tudj ukus
samo mi nije jasno sta ima ko da preferira nekoga unutar jednog benda?I po cemu se tu meri ko je bolji?jel po tome ko ima lepsu frizuru?Molim te mi reci,posto ocigledno nisam upucen...
Ja ne gledam ko mi je 'gotivniji' u bendu nego slusam muziku...a isto to preporucujem i tebi da pocnes da radis
Ne brini se ti-meni je sigurno jasno sta JA pricam, ali me ocito nisi TI dobro razumeo.Ja samo kazem da je pitanje OK po tome da se otkrije ko su pravi LP fanovi(vec sam obrazlozila svoje misljenje o tome). Ja se slazem da je glupo izdvajanje iz grupe jer ako slusas Linkin Park glupo je da uopste komentarises ko je gori, ko je bolji...
NJIH SESTORO IZ GRUPE SU LINKIN PARK I NIJE TO TO AKO NEKOGA IZDVAJAMO...Chester ima fantastican glas( JA TO PRVA KAZEM)ali ne peva on solo vec je tu i ostala ekipa,koju ne smemo da zaboravimo!
:wink:

Bleak WinterFullMoon:
pa pocela si da mi drzis predavanje u fazonu 'sta je tu lose?'
da bi se posle i sama slozila da sam u pravu
zanimljivo
E pa izvini ali opet me nisi najbolje razumeo...Ja kazem da je tema Ok,jer ME BAS INTERESUJE kako ti koji sebe nazivaju "lp fanovima"mogu da izdvajaju Chestera i Majkija, kad su oni tim?!?Gotovo svaka pesma Linkin Parka sadrzi cuveno Majkijevo repovanje, kao i Chezov fantastican glas i nema tu izdvajanja.I eto slazem se sa tim!
Ali ja mislim da bi ti dao slican(negativan) komentar i da je bilo pitanje Chester I Mike (a ne Chez ILI Mike)-jer zaista ti uvek si protiv njih, kao komercijala su, ne valjaju,nisu dobri muzicari...
Chester, kao i ostali u grupi bave se muzikom celi zivot i ne mozes da kazes da su preko noci postali popularni i da njihova muzika nije kvalitetna...

Back