Black_Swan
Aktivan član
- Poruka
- 1.391
Hvala za TEXT!!!Znam pesmu,samo nisam znala naziv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao nesto mi se cini da je drugacija.Black_Swan:Hm...Pa ja mislim da je ta u dvorcu i sa bakom ista...I na pocetku i na kraju je ta pesma a i kad trazi Dimitrija u staroj palatibleach:al zar to nije na kraju? sa bakom?Black_Swan:Ta iz Anastasije je "Once upon a December" :wink:
a ona sa bala je drugacija...?
Bleak WinterFullMoon:pa novi u smislu da su konacno priznati
i da imaju mnooogo fanova :wink:
Pa bre naravno da nas ima...Kao sto,rekoh nisam imala vremena da pisem... HMMM- MOJ IZBOR MOZETE U NICKU DA PREPOZNATE-MOJ JE CHESTER I ON JE ZA MENE NESTO NAJJJJJJBOLJEEEEEEE....Mogla bih ja njega do sutra da hvalim, ali kako sam ja istinski fan LinkinShinoda:Aloooooooooooooo ljudi bre!!!!!!!!!!!!!!![]()
Sta je ovo???
Kako to da niko nece da glasa!
Ajde Parkovci znam da vas ima![]()
Ma i ja mislim da je ista-samo mozda druga verzija, pa malcice promenjeno... :wink: Inace slazem se sa vama- i meni su te pesmice iz crtaca koje ste naveli jako lepe i vredi ih slusati kao sto vredi i gledati crtace!bleach:jao nesto mi se cini da je drugacija.Black_Swan:Hm...Pa ja mislim da je ta u dvorcu i sa bakom ista...I na pocetku i na kraju je ta pesma a i kad trazi Dimitrija u staroj palatibleach:al zar to nije na kraju? sa bakom?Black_Swan:Ta iz Anastasije je "Once upon a December" :wink:
kada plese sa ocem i ostalo... hmhm... nisam pametna![]()
JEste,jeste...A jel vam se svidja ona iz Anastazije sto je peva Raspucin?Mislim da se zove in the dark of the night...Kad_LupimLupim:A The Lion King i Circel of Life? Zaboraviste? Fenomenalna stvar!
hmhm... ne znam na koju mislisBlack_Swan:JEste,jeste...A jel vam se svidja ona iz Anastazije sto je peva Raspucin?Mislim da se zove in the dark of the night...Kad_LupimLupim:A The Lion King i Circel of Life? Zaboraviste? Fenomenalna stvar!
bleach:hmhm... ne znam na koju mislisBlack_Swan:JEste,jeste...A jel vam se svidja ona iz Anastazije sto je peva Raspucin?Mislim da se zove in the dark of the night...Kad_LupimLupim:A The Lion King i Circel of Life? Zaboraviste? Fenomenalna stvar!
meni je bas bezveze ona sa zivotinjicama sto skakucu okolo... ne volim te "horske"
lion king? e ta je bas sl;atka...![]()
a pa...Black_Swan:Jeste,to je ta sa zivotinjama...Mislim,ne svidjaju se meni one bube i to,ali pesma je lepa...A iz Lion Kinga mi je najlepsa "Can you feel the love tonight"...mmmmmm
Black_Swan:Hm...Pa ja mislim da je ta u dvorcu i sa bakom ista...I na pocetku i na kraju je ta pesma a i kad trazi Dimitrija u staroj palatibleach:al zar to nije na kraju? sa bakom?Black_Swan:Ta iz Anastasije je "Once upon a December" :wink:
ok. thanx :wink:Ernesto_Che:jeste ta u zamku je once upon a december...sto posto secam se, znala sam je celu napamet....pre nego sto mi se pokkvario video!
ajde posto sam danas raspolozen, a uz to vas sve volim, evo i za tebe...guitarrr_babe:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne mogu da verujem da je neko otvorio ovu temu!!!!!!!!!!!!!!! Jao, pa ja OBOZAVAM muziku iz crtaca!!! Neko napisa ovde A whole new world, i stvarno svaka cast na izboru, a onda Beauty and the Beast i Something there i Be our guest iz Lepotice i zver, i Part of that world iz Male princeze sirene, koja je mozda jos i najbolja.
A za Tarzana, uze mi pitanje iz usta! Ali ti programi su svi spyware, koga zanima neka se malo vise raspita o tome, mislim, stvar je skroz opasna.
Seticu se jos pesama, ne brinite se. A, da i Pinokio, tj. When you wish upon a star i Pepeljuga, ona uvodna pesma (A dream is a wish your heart makes, when you're fast asleep...)
i za tebe...bleach:ovo je iz Anastazije?
najbolja pesma, a i najbolji crtani po meni 8)
a dobra je i, so rece guitarr_babe, Part of that world iz Male sirene...
bas sam je volela![]()
Ernesto_Che:obozavam muziku iz crtanih filmova, imam jednu plocu...odlicna je iz jungle book...najvise volim ono sto peva onaj majmun..."I wanna bee like you, I wanna talk like you, walk like you..."
zatim ona iz anastazije ono kad je u onom starom zamku zaboravila sam kako ide...
onda iz lepotice iz zveri...
pa iz maze i lunje...
P.S
i da ne zaboravim trust in me iz juble book!!!
Black_Swan:JEste,jeste...A jel vam se svidja ona iz Anastazije sto je peva Raspucin?Mislim da se zove in the dark of the night...Kad_LupimLupim:A The Lion King i Circel of Life? Zaboraviste? Fenomenalna stvar!