Black_Swan
Aktivan član
- Poruka
- 1.391
Hvala za TEXT!!!Znam pesmu,samo nisam znala naziv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao nesto mi se cini da je drugacija.Black_Swan:Hm...Pa ja mislim da je ta u dvorcu i sa bakom ista...I na pocetku i na kraju je ta pesma a i kad trazi Dimitrija u staroj palatibleach:al zar to nije na kraju? sa bakom?Black_Swan:Ta iz Anastasije je "Once upon a December" :wink:
a ona sa bala je drugacija...?
Bleak WinterFullMoon:pa novi u smislu da su konacno priznati
i da imaju mnooogo fanova :wink:
Pa bre naravno da nas ima...Kao sto,rekoh nisam imala vremena da pisem... HMMM- MOJ IZBOR MOZETE U NICKU DA PREPOZNATE-MOJ JE CHESTER I ON JE ZA MENE NESTO NAJJJJJJBOLJEEEEEEE....Mogla bih ja njega do sutra da hvalim, ali kako sam ja istinski fan LinkinShinoda:Aloooooooooooooo ljudi bre!!!!!!!!!!!!!!![]()
Sta je ovo???
Kako to da niko nece da glasa!
Ajde Parkovci znam da vas ima![]()
Ma i ja mislim da je ista-samo mozda druga verzija, pa malcice promenjeno... :wink: Inace slazem se sa vama- i meni su te pesmice iz crtaca koje ste naveli jako lepe i vredi ih slusati kao sto vredi i gledati crtace!bleach:jao nesto mi se cini da je drugacija.Black_Swan:Hm...Pa ja mislim da je ta u dvorcu i sa bakom ista...I na pocetku i na kraju je ta pesma a i kad trazi Dimitrija u staroj palatibleach:al zar to nije na kraju? sa bakom?Black_Swan:Ta iz Anastasije je "Once upon a December" :wink:
kada plese sa ocem i ostalo... hmhm... nisam pametna![]()
Salim se, ali ja stvarno volim da gledam...Svi Diznijevi crtaci su poznati da imaju strawa muzkiku! 

JEste,jeste...A jel vam se svidja ona iz Anastazije sto je peva Raspucin?Mislim da se zove in the dark of the night...Kad_LupimLupim:A The Lion King i Circel of Life? Zaboraviste? Fenomenalna stvar!
hmhm... ne znam na koju mislisBlack_Swan:JEste,jeste...A jel vam se svidja ona iz Anastazije sto je peva Raspucin?Mislim da se zove in the dark of the night...Kad_LupimLupim:A The Lion King i Circel of Life? Zaboraviste? Fenomenalna stvar!

bleach:hmhm... ne znam na koju mislisBlack_Swan:JEste,jeste...A jel vam se svidja ona iz Anastazije sto je peva Raspucin?Mislim da se zove in the dark of the night...Kad_LupimLupim:A The Lion King i Circel of Life? Zaboraviste? Fenomenalna stvar!
meni je bas bezveze ona sa zivotinjicama sto skakucu okolo... ne volim te "horske"
lion king? e ta je bas sl;atka...![]()
a pa...Black_Swan:Jeste,to je ta sa zivotinjama...Mislim,ne svidjaju se meni one bube i to,ali pesma je lepa...A iz Lion Kinga mi je najlepsa "Can you feel the love tonight"...mmmmmm

Black_Swan:Hm...Pa ja mislim da je ta u dvorcu i sa bakom ista...I na pocetku i na kraju je ta pesma a i kad trazi Dimitrija u staroj palatibleach:al zar to nije na kraju? sa bakom?Black_Swan:Ta iz Anastasije je "Once upon a December" :wink:
ok. thanx :wink:Ernesto_Che:jeste ta u zamku je once upon a december...sto posto secam se, znala sam je celu napamet....pre nego sto mi se pokkvario video!
ajde posto sam danas raspolozen, a uz to vas sve volim, evo i za tebe...guitarrr_babe:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne mogu da verujem da je neko otvorio ovu temu!!!!!!!!!!!!!!! Jao, pa ja OBOZAVAM muziku iz crtaca!!! Neko napisa ovde A whole new world, i stvarno svaka cast na izboru, a onda Beauty and the Beast i Something there i Be our guest iz Lepotice i zver, i Part of that world iz Male princeze sirene, koja je mozda jos i najbolja.
A za Tarzana, uze mi pitanje iz usta! Ali ti programi su svi spyware, koga zanima neka se malo vise raspita o tome, mislim, stvar je skroz opasna.
Seticu se jos pesama, ne brinite se. A, da i Pinokio, tj. When you wish upon a star i Pepeljuga, ona uvodna pesma (A dream is a wish your heart makes, when you're fast asleep...)
i za tebe...bleach:ovo je iz Anastazije?
najbolja pesma, a i najbolji crtani po meni 8)
a dobra je i, so rece guitarr_babe, Part of that world iz Male sirene...
bas sam je volela![]()
Ernesto_Che:obozavam muziku iz crtanih filmova, imam jednu plocu...odlicna je iz jungle book...najvise volim ono sto peva onaj majmun..."I wanna bee like you, I wanna talk like you, walk like you..."
zatim ona iz anastazije ono kad je u onom starom zamku zaboravila sam kako ide...
onda iz lepotice iz zveri...
pa iz maze i lunje...
P.S
i da ne zaboravim trust in me iz juble book!!!
Black_Swan:JEste,jeste...A jel vam se svidja ona iz Anastazije sto je peva Raspucin?Mislim da se zove in the dark of the night...Kad_LupimLupim:A The Lion King i Circel of Life? Zaboraviste? Fenomenalna stvar!