ima li hopera????

foolcontrol:
eeeeeeee,oskar tomas rules:)
inache,stvarno je irish stew napravio super atmosferu a tek korne penal hihihi,narochito pevach kad je pocheo da mashe ruchicama:)
al bilo je ok,sve u svemu,prva gimn je ponela tri nagrade ,nije ferrrrrrrrr :lol:
ma bila je super atmosfera... za sve :lol:
naravno za I gimnaziju... Watchout, sta ces... :lol:

Ne brini, ima nas josh...
Ugrozena smo vrsta, ali eto...
koje si god.?
Kako bih ja mogla da dodjem do nekog autechrevog izdanja? Znam ih samo po Second Bad Vilbelu, spotu, ali gde da nadjem jos konkretnije? a sta Vilbel znaci inace?
Pozdrav, pa pisi i na moj licni mail!!!

a slusas li ista gittarskog zvuka?

cuo si To My Suprise?

vrede... :D

stivlim:
Mnogo su dobri, nisam cuo prvi album, ali drugi i treci
imam i mislim da su fenomenalni. Hysteria ubedljivo najbolja pesma, a i spot je dobar. U svakom slucaju vise nego interesantna pojava na muzickoj sceni. Voleo bih da ih cujem uzivo. Malo je falilo da ih slusam u Firenci, ali posto je bila ekskurzija nije bilo izvodljivo :cry: .
Neki ih uporedjuju sa Radiohead, mada su meni to dve razlicite price.

Gledao sam ja neke live-ove kod ortaka i mogu ti reci da je vrlo impresivno.Covek razbija kako peva,a tehnicari im rade posao za medalju :D

ma daj bre WatchOut je vise nego zasluzeno pobedio.Svi ostali bendovi (citaj 'velika vecina') su izasli i svirali ko popisani za razliku od WO koji su znali da podignu publiku scenskim nastupom (gubljenjem :wink: ).A necu da napominjem koliko je to bilo tesko s obzirom da su svirali pri samom kraju kad se publika smorila za sve 3 medalje.
Irish Stew?Ja ne znam sta vi tako spektakularno vidite u tome.Jeste da momci znaju da sviraju,zabavljaju narod,vesela muzika,al brate to vec postoji.Shvatite da nasoj sceni ne treba 2. orthodox celts.Nisu orginalni i kraj price.Na stranu sto u njihovoj muzici svaka pesma ima isti tempo i stoga neodoljivo podseca jedna na drugu.I + sto im frula,harmonika i bendzo sviraju istu melodiju u svim pesmama.(nemojte poglresno da shvatite ovo,nisu im melodije u svakoj pesmi iste nego ovi instrumenti sviraju isto u odredjenoj pesmi...s tim sto bendzo ponekad svira neku uproscenu melodiju)...Keve mi se zapitam sta ce im tolki instrumenti.Mada ponavljam,fino oni sviraju samo sto je to vec davno odsvirano...
Stvarno sam ponosan na moje drugare iz WO...al da znate: pobedili su (citaj 'zvucali 10x bolje') zato sto sam im rekao da promene shtim :wink:

Bleak WinterFullMoon:
ma daj bre WatchOut je vise nego zasluzeno pobedio.Svi ostali bendovi (citaj 'velika vecina') su izasli i svirali ko popisani za razliku od WO koji su znali da podignu publiku scenskim nastupom (gubljenjem :wink: ).A necu da napominjem koliko je to bilo tesko s obzirom da su svirali pri samom kraju kad se publika smorila za sve 3 medalje.
Irish Stew?Ja ne znam sta vi tako spektakularno vidite u tome.Jeste da momci znaju da sviraju,zabavljaju narod,vesela muzika,al brate to vec postoji.Shvatite da nasoj sceni ne treba 2. orthodox celts.Nisu orginalni i kraj price.Na stranu sto u njihovoj muzici svaka pesma ima isti tempo i stoga neodoljivo podseca jedna na drugu.I + sto im frula,harmonika i bendzo sviraju istu melodiju u svim pesmama.(nemojte poglresno da shvatite ovo,nisu im melodije u svakoj pesmi iste nego ovi instrumenti sviraju isto u odredjenoj pesmi...s tim sto bendzo ponekad svira neku uproscenu melodiju)...Keve mi se zapitam sta ce im tolki instrumenti.Mada ponavljam,fino oni sviraju samo sto je to vec davno odsvirano...
Stvarno sam ponosan na moje drugare iz WO...al da znate: pobedili su (citaj 'zvucali 10x bolje') zato sto sam im rekao da promene shtim :wink:
ok,za scenski nastup su stvarno zasluzeno dobili nagradu i stvarno dobro sviraju,ali opet svako je navijao za svoju skolu :D ,a za irish stew-stvarno su zanimljivi i dobro su svirali...

i ja sam ponosna na svoju shkolu iako nishta nisu osvojili :oops: :? :D :? :cry: ...

Treba mi ovaj DVD...samo DVD, bez cd-a...ovo je ponuda za one koji se bave time (rezanjem), ili za bilo koga ko poseduje pomenuti DVD...platicu do 400 dinara, a ukoliko je problem narezati ga u DVD formatu, zainteresovan sam i za DiVX varijantu

Fiorella:
Nezavisna:
Ziri nije bio lud, ali sam sigurna da je bio neinformisan. Pa ne moze ziri da zna i turske pesme.
Ovo nije prvi put da nasi pevaci prepevavaju turske i grcke pesme. Samo mi nije jasno kako je gosp. Joksimovic mislio da sa tom pesmom nastupi u Turskoj kad pevac od koga je ukrao muziku zivi u Turskoj!
Pesma je veoma dobra, a muzika je jos bolja, ali muzika nije nasa, nas je zvuk frule i nista vise.
Kakva drzava takav i predstavnik!!! 8)
Iz koje si ti zemlje?Ne razumem toga koji je i bio toliko glup da i da kaze da je ukrao pesmu.Pa zar ne zelite sve najbolje za predstavnika nase zemlje?
BRAVO!!!!!!!TAKO JE!!!!

Back