ima li hopera????

DevouredSoul:
Black Velvet je fenomenalna pesma. Zapravo, to je jedina njena pesma koju sam chula.

Izvoli rechi :wink:

Mississippi in the middle of a dry spell.
Jimmy Rogers on the Victrola up high.
Mama's dancin' with a baby on her shoulder.
The sun is settin' like molasses in the sky.
The boy could sing, knew how to move, everything.
Always wanting more, he'd leave you longing for.

ch: Black velvet and that little boy's smile.
Black velvet with that slow southern style.
A new religion that'll bring ya down to your knees.
Black velvet if you please.

Up in Memphis the music's like a heatwave.
White lightning, bound to drive you wild.
Mama's baby's in the heart of every school girl.
"Love me tender" leaves 'em cryin' in the aisle.
The way he moved, it was a sin, so sweet and true.
Always wanting more, he'd leave you longing for.

ch:...

Every word of every song that he sang was for you.
In a flash he was gone, it happened so soon.
What could you do?

ch:...

If you please. x3

:D
Thanx...

mortishaaa:
Anonymous:
Znam svaku mogucu pesmu HammerFalala!Imam sve albume,EPijeve,filmove,majce,postere...A sa bendom sam pricao pre 3 godine! :lol:
hm....... OK.. ali opet to je samo tvoja rec :P salim se naravno :wink: ako ti tako mislis, slazem se sa tobom.. nego, zar ne mislis da su malo monotoni?? :?
Izvini ako sam ispao malo prepotentan{bilo mi je dosadno}Ne nemislim da su monotoni ali imam bar jos najmanje5 bendova koje volim skoro kao hammerfall npr>white skull,seventh avenye,dragonheart,vision devine,at vance,ayrion...
pa preporucujem od Hearta! :oops:

Anonymous:
guitarrr_babe:
kao i uvek, gost succeedes in revealing a whole new world to me... thanks :D
Nema na cemu, Rastamanko moja...Pratim tvoje postove vec duze vremena, i jos se secam kako si rekla da ne treba zuriti, vec se reggae bend osnuje kad se najmanje nadas...E pa na moju srecu bila si u pravu! :)

Da, da. Uspeo si u tome? Nemas pojma kako mi je drago!!! Odmah da si me stavio na VIP listu... :D Neka zezancija u backstage-u i to...

Sto se tice pracenja mojih postova - slobodno! Mozda mi jos nesto pametno izleti, pa ono kao... stay tuned! :D :D :D

E?

To je nesto novo. Ali Courtney the Great se nesto ne slaze sa tim, tj. buni se a ti znas koliki autoritet ona uziva ovuda. Pst, prica se da je jednoj curi odsekla kosu zato sto nije postovala pravila foruma! Naravno, ni reci o tome, nije jos provereno...

Anonymous:
mortishaaa:
Anonymous:
Znam svaku mogucu pesmu HammerFalala!Imam sve albume,EPijeve,filmove,majce,postere...A sa bendom sam pricao pre 3 godine! :lol:
hm....... OK.. ali opet to je samo tvoja rec :P salim se naravno :wink: ako ti tako mislis, slazem se sa tobom.. nego, zar ne mislis da su malo monotoni?? :?
Izvini ako sam ispao malo prepotentan{bilo mi je dosadno}Ne nemislim da su monotoni ali imam bar jos najmanje5 bendova koje volim skoro kao hammerfall npr>white skull,seventh avenye,dragonheart,vision devine,at vance,ayrion...
pa preporucujem od Hearta! :oops:
ma opusteno.. :wink: i hvala... a sta ti dodju ti bendovi, mislim koja vrsta i tako to... evo stidim se sto ne znam :oops:

guitarrr_babe:
E?

To je nesto novo. Ali Courtney the Great se nesto ne slaze sa tim, tj. buni se a ti znas koliki autoritet ona uziva ovuda. Pst, prica se da je jednoj curi odsekla kosu zato sto nije postovala pravila foruma! Naravno, ni reci o tome, nije jos provereno...
:shock: KOSU????!!!!!!!!! :shock: :shock: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shock: :shock: :shock: pa ja to necu :cry: :cry: jel' to onda znaci da ne smem nista da joj kazem?? :cry: :cry:

guitarrr_babe:
Nista ne pominji, ko zna... mozda se naljuti i posalje nam Jahace u crnom, ili maskirane osvetnike, ili nas toliko zastrasi da ne smemo dalje da pricamo o ovome. Dakle, pssst, jezik za zube i pravi se da je sve normalno!
:shock: da.... mozda nam i posalje gothe.. :shock: :shock: to bi bilo...................... :cry: znaci nikome ni rec

I slati joj cokolade sto cesce moguce. I SMS-ove. Nikad se ne zna.

Gothe? Iju, pa ona ima armiju gotha? strahota! Oni nose crno oko ociju i siljke na ogrlicama! Ja se njih plasim, majke mi! U stvari, plasim se samo naopakih gotha. Ovih drugih, koji su fini i drustveni, i ne bas.

guitarrr_babe:
I slati joj cokolade sto cesce moguce. I SMS-ove. Nikad se ne zna.

Gothe? Iju, pa ona ima armiju gotha? strahota! Oni nose crno oko ociju i siljke na ogrlicama! Ja se njih plasim, majke mi! U stvari, plasim se samo naopakih gotha. Ovih drugih, koji su fini i drustveni, i ne bas.
naravno... a jos sto je najbolje nabavljati joj cd-e :wink:
FINI I DRUSTVENI u istoj recenici kao GOTH-i :roll: :roll: :roll: nemoguce :wink:

P.S. na YUM-u su ogranicili slanje smajlija.. :lol: :lol: pametno

e sveca mu. a ja se taman ponadala da ima finih gotha... dobro, onda cu jednostavno citavog zivota da ih se plasim. as simple as that.

a sto su ogranicili slanje smajlija? a, da, to je metal forum, a metalci ne smeju da koriste smajlije, jer bi to pokazalo da ipak mogu da budu veseli... :roll:

Back