ima li hopera????

Anonymous:
jel ti u stvari pitas kako da ti se svidi muzika iz 19. veka :):):)

Poštovani,

Ako Ste mislili na mene i moju poruku,istakao bih da njome želim podstaći potencijalne sagovornike i poznavaoce muzike da razmišljaju o muzici,da se pokuša sagledati njena estetska strana,osim čisto spoljne.Da pokušamo prodreti u suštinu muzike,kako bismo ovu umetnost,a posebno klasičnu muziku,o kojoj se inače na ovom Forumu veoma malo govori,što bolje razumeli.

Srdačan pozdrav

DA LI ZNATE NEKI PROGRAM ZA DOWN MUZIKE OSIM WIN-MX SA KOJEG MOGU BRZO DA SKINEM MUZIKU?????????????????
I ZASTO NEMOGU DA SKINEM PO NEKE PESME POMOCU WIN-MX-a??????????????????????????????????????????????????

iluzionista:
Pedjazz:
Dok recimo Bluz moze da slusa neko ko je gluv!:)

Cccc... "The Blues are the roots... Everything else became of that." Willie Dixon, blues legenda...

Bluz moze da svira neko ko je slep, ali ne moze da ga slusa neko ko je gluv...

Zasto vi dzezeri uvek ocrnjujete bluz?

Pozdrav Pedja...

P.S. Nemoj vise da mi diras bluz... ;)

Ne diram ja care Blues. Naprotiv, ja koristim blues u svim segmentima svirke jer ima vrlo unikatnu melodiku koja moze svuda da se koristi.

Kad sam rekao da gluv moze da slusa bluz, mislio sam na MUZICKI GLUV jer blues je najednostavnija forma muzika i "najprijatnija" za bilo cije uvo.
Sve je povezano za ear training. Sto sam pricao da kad sluh dovedes do odredjenog nivoa, onda ti se otvaraju mogucnosti u slusanju.
U tom kontekstu svako moze da slusa blues pa i muzicki neobrazovani ljudi.

Zato ljudi i shvataju pogresno blues.

Ne diram ti blues- bez brige.

"It's all jazz" ...

Pozdrav

Pedja

P.S. Proveravam postu ovde u domu omladine pa me mrzelo da se logujem

Back