jos kad se mi uselimo ima da bude duplo lepse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pedjazz:Ja licno ne mislim da je to resenje! Svako u principu ima svoj tempo pristup i nacin rada. Zbog toga ja ne volim da forsiram neke stilove vise nego druge, vec se trudim da osposobim svakog da radi sve u muzici!
Jimmy Page je samo jedan u nizu dobrih rock gitarista.
Ukoliko zelis da sviras kao on i smatras ga za idola(mada ne vidim potrebu za ovako necim, onda mozes slobodno da se okrenes tome da ga kopiras i da radis sve sto je on radio.
Veruj mi, svakako ces postati jedna u hiljadu njegovih kopija( i dalje ne vidim poentu zasto!). Ali dobro...
Zato ti kazem- ja volim da studentima prikazem sve puteve i mogucnosti - da ih uvedem u sve , i neka oni sami odluce sta i kako zele sa muzikom. Tako recimo , pravi studenti nikad ne ostaju na istom stilu i izvodjacu, nego vremenom kako se razvijaju i sluh im se razvija i pocinju da sviraju i slusaju druge stilove.
Kad bi takvi bili svi muzicari na ovom svetu ( da ne spominjem kod nas - situacija katastrofa!) onda bi svet bio mnogo lepse mesto za muziku i zaista bi postojali visoki kriterijumi , i kvalitet bi prednjacio kvantitet.
Toliko
Nadam se da sam pomogo!
![]()
Pozdrav!
Pedja
Muamer:Cao!
Respekt za gospodina koji daje casove na elektricnoj gitari.
Nisam neki strucnjak za sviranje na tom instrumentu ali interesuje me na koji nacin je svirao Jimmy Page i da li je taj nacin pravi recept za mlade gitariste?
Hvala unaprijed