ima li hopera????

Black_Swan:
Opismeni se,dete!Ja se ne ljutim,ali da si pogledala pravila foruma znala bi o cemu pricam...Vi se samo svadjate i ne mozete normalno da diskutujete i u tome je problem... :wink:
MALA NISI SE LJUTILA KAD SIME STAVILA POD ONU ZVEZDICU ILI KAD SU ME NAZVALI CURKOM A TI SI PRVA POCELA SVADJU

guitarrr_babe:
Ustajem tako ja iznenada nocu i pocinjem iznenada da lutam besciljno po stanu, i da, iz nekog neobjasnjivog razloga, vicem "Krv! Zelim krv! Umrite hriscani, pljujem na vas! Ustanite, braco, zveri, spalimo Isusa, pokidajmo mu meso! Aaaaaaaaaaaaaargh!", i onda pocinjem da maltim nesto na norveskom, i sestra me vidi i gurne u krevet, zazuska i peva mi uspavanku da se smirim, a ja kolutam ocima i streljam je pogledom. Ujutru, naravno, nemam pojma sta se desavalo.

Eto, toliko imam da kazem o Burzumu, koji sam, nazalost, imala prilike da cujem.
ahahahaaaaaaaaahahah....... :lol: :lol: :lol: you-kul........

SisaDaPimp:
Kako su ljudi debili, kad pocnu da otvaraju teme o necemu o cemu nemaju pojma.
Ako cemo iskreno jos niko nije pokrenuo ni jednu dobru temu....a nijedna tema vezana za ovo ne moze da se zavrsi bez svadje i prozivki....i onda cemu sve to...umesto sugestija svako bi da nametne ono sta se njemu svidja....onda ovo nema svrhu i zato ne znam cemu pokretanje takvih tema...
Poz..

Ja licno ne mislim da je to resenje! Svako u principu ima svoj tempo pristup i nacin rada. Zbog toga ja ne volim da forsiram neke stilove vise nego druge, vec se trudim da osposobim svakog da radi sve u muzici!
Jimmy Page je samo jedan u nizu dobrih rock gitarista.
Ukoliko zelis da sviras kao on i smatras ga za idola(mada ne vidim potrebu za ovako necim:) , onda mozes slobodno da se okrenes tome da ga kopiras i da radis sve sto je on radio.

Veruj mi, svakako ces postati jedna u hiljadu njegovih kopija( i dalje ne vidim poentu zasto!). Ali dobro...

Zato ti kazem- ja volim da studentima prikazem sve puteve i mogucnosti - da ih uvedem u sve , i neka oni sami odluce sta i kako zele sa muzikom. Tako recimo , pravi studenti nikad ne ostaju na istom stilu i izvodjacu, nego vremenom kako se razvijaju i sluh im se razvija i pocinju da sviraju i slusaju druge stilove.

Kad bi takvi bili svi muzicari na ovom svetu ( da ne spominjem kod nas - situacija katastrofa!) onda bi svet bio mnogo lepse mesto za muziku i zaista bi postojali visoki kriterijumi , i kvalitet bi prednjacio kvantitet.

Toliko

Nadam se da sam pomogo!

:lol:

Pozdrav!

Pedja

Muamer:
:D Cao!
Respekt za gospodina koji daje casove na elektricnoj gitari.
Nisam neki strucnjak za sviranje na tom instrumentu ali interesuje me na koji nacin je svirao Jimmy Page i da li je taj nacin pravi recept za mlade gitariste?

Hvala unaprijed

Haha brate sta vredi da otvorim neku temu kad ljudi ce da isqliraju kao i onu pre kad sam otvorio 3 ljudi uslo na nju, od toliko "hopera" na forumu. Nema svrhe, a opet kad dodje ovakav debil koji ne zna osnovne stvari o toj muzici pa pocne da prosipa pamet, haha mislim..

SisaDaPimp:
Haha brate sta vredi da otvorim neku temu kad ljudi ce da isqliraju kao i onu pre kad sam otvorio 3 ljudi uslo na nju, od toliko "hopera" na forumu. Nema svrhe, a opet kad dodje ovakav debil koji ne zna osnovne stvari o toj muzici pa pocne da prosipa pamet, haha mislim..
Pazi da ti kazem nesto.....takvi ljudi je uvek bilo i uvek ce biti....to se ne moze promeniti...znas onu izreku....svet bi bio dosadan bez budala...
Poz...
Wuk out

ja sam otvorio onu isto ko i ti o esoterics i tribe called quest ja mislim.e sta kazes za ovaj tekst,nadji pesmu ako mozes negde,mnogo je dobra.

Intro:
Yeah, a fah we nuh love man and we nuh smoke crack
A we nuh leave we self empty we ever strapped
Dem fi know gangsta, gunz and girls and ganja, a wah, crazy

Chorus:
We mek dem know seh gunz and girlz and ganja (Full we then)
SK, Sensimelia, Sandra, hygrade, Cathy and di launcha
A many way fi seh di very same ting dat I seh
It's only gunz and girlz and ganja (Full we then)
AK, chalice and Amanda, Marsha di magnum, marijuana
A million way fi seh di very same ting dat I said

Verse 2:
Well mi gun fi show di heathen who nuh waan fi hold nuh mix
A girl fi come spread out and give we joy inna we bed
And hygrade fi keep we brain cell properly fed
Sex gal until I breed and smoke till my eyes red
Have mi gun inna di gideon fi defend natty dread
Fi shot up babylon till dem dead, hear what I said
Tek back da glock and gimme di rifle instead
Gimme dem girl dem gal weh fat a gal weh maaga like a thread

Chorus:
Because a gunz and girlz and ganja (Full we then)

Verse 2:
And di chalice, I full it up, beretta, mi pull it up
Girls inna mi surroundings, no way mi nah go bull it up
Di chronic, can big it up di magazine yuh feel it up
Girl come check mi alone a sexy Shirley nah go wheel it up
Nah belly, can send it up, ital weed mi nuh blend it up
Gun di rifle nozzle red until mi eat and bend it up
On di ground di gun and magazine one a lead dat mean mi end it up
Dawn waan sex mi and dem vex mi Shirley go nah go fren it up

Chorus:
A gunz and girlz and ganja (Full we then)

Repeat Verse 1
Repeat Chorus until end

guess:
Nije nagradno pitanje ozbiljno.
Zaista me zanima jer me pesma oborila s nogu a ne znam kako se zove
"...lepo se obuci ..." nesto tako

Da nije.....LEPO SE OBUCI I ODLAZI NEK TI SVE ZA RUKOM POLAZI NE MISLI NA NAS I NA KRAJ...BUDI UVEK KAO ZMAJ
BUDI LEP BUDI JAK ZA SVE DRUGE MRAK NEMOJ DA ME BRUKAS,I DA UMREM TI JA NI TO NIJE ZNAK DA TREBA DA KUKAS SAMO NAPRAVI KRUG ZA MINUT SI TU KOD NASEG STAROG PARKA TU TE CEKAJU JOS DVE KARTE ZA NAS DO IZGUBLJENOG RAJA
PEVA JE INDIRA RADIC.

Back