Black_Swan
Aktivan član
- Poruka
- 1.391
Znaci ja sam:*****,krava,curka i glupaca!Divno!Koliko imam titula!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MALA NISI SE LJUTILA KAD SIME STAVILA POD ONU ZVEZDICU ILI KAD SU ME NAZVALI CURKOM A TI SI PRVA POCELA SVADJUBlack_Swan:Opismeni se,dete!Ja se ne ljutim,ali da si pogledala pravila foruma znala bi o cemu pricam...Vi se samo svadjate i ne mozete normalno da diskutujete i u tome je problem... :wink:
DAJ POSTAVITE NEKO PITANJE ZA XTINUBlack_Swan:Ja sam to rekla za Christinu(ono pod zvezdicom)i sto se toga tice potpuno sam u pravu...A tebi nista lose nisam rekla...
I da: SI ME pise se odvojeno devojcice
ahahahaaaaaaaaahahah.......guitarrr_babe:Ustajem tako ja iznenada nocu i pocinjem iznenada da lutam besciljno po stanu, i da, iz nekog neobjasnjivog razloga, vicem "Krv! Zelim krv! Umrite hriscani, pljujem na vas! Ustanite, braco, zveri, spalimo Isusa, pokidajmo mu meso! Aaaaaaaaaaaaaargh!", i onda pocinjem da maltim nesto na norveskom, i sestra me vidi i gurne u krevet, zazuska i peva mi uspavanku da se smirim, a ja kolutam ocima i streljam je pogledom. Ujutru, naravno, nemam pojma sta se desavalo.
Eto, toliko imam da kazem o Burzumu, koji sam, nazalost, imala prilike da cujem.
you-kul........Ja mada malo vise naginjem rap-u....ebiga stas... :wink:Anonymous:NAVEDITE MI BAREN JEDNOG HIP-HOPRA A DA NIJE REPER DA NAS NIKO NE RASLIKUJE HIP HOP OD REPA
Ako cemo iskreno jos niko nije pokrenuo ni jednu dobru temu....a nijedna tema vezana za ovo ne moze da se zavrsi bez svadje i prozivki....i onda cemu sve to...umesto sugestija svako bi da nametne ono sta se njemu svidja....onda ovo nema svrhu i zato ne znam cemu pokretanje takvih tema...SisaDaPimp:Kako su ljudi debili, kad pocnu da otvaraju teme o necemu o cemu nemaju pojma.
, onda mozes slobodno da se okrenes tome da ga kopiras i da radis sve sto je on radio.
Muamer:Cao!
Respekt za gospodina koji daje casove na elektricnoj gitari.
Nisam neki strucnjak za sviranje na tom instrumentu ali interesuje me na koji nacin je svirao Jimmy Page i da li je taj nacin pravi recept za mlade gitariste?
Hvala unaprijed
Pazi da ti kazem nesto.....takvi ljudi je uvek bilo i uvek ce biti....to se ne moze promeniti...znas onu izreku....svet bi bio dosadan bez budala...SisaDaPimp:Haha brate sta vredi da otvorim neku temu kad ljudi ce da isqliraju kao i onu pre kad sam otvorio 3 ljudi uslo na nju, od toliko "hopera" na forumu. Nema svrhe, a opet kad dodje ovakav debil koji ne zna osnovne stvari o toj muzici pa pocne da prosipa pamet, haha mislim..

Bleak WinterFullMoon:a meni treba pjevaljka za Nightwish
guess:Nije nagradno pitanje ozbiljno.
Zaista me zanima jer me pesma oborila s nogu a ne znam kako se zove
"...lepo se obuci ..." nesto tako
Ne nece da ih skine jer je to njena moda ona misli da je to lepo bas je briga za tamo nekoga.ona svojim prisincima zadovolja svoju publiku!teahc:Da li je istina da ce Kristina da skine sve pirsinge jer je uvidela da plasi decu sa njima??(To nisam ja rekla vec sam procitala u Huperu)![]()