Gost
NE RAZUMEM STA IMAS PROTIV PINKA TOJE NAJBOLJA TELEVIZIJA . MOSD BI MAMICA TREBALO DA TE NAUCI NESTO DRUGO OSIM TACKA(.........) . A AKO TE BAS BRIGA ZA ESTRADU OND NEMOJ DA SE MESAS!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pomuzem ti kevu malo...seljacino....zasto mora uvek neko da me nervira....a sta imas protiv krava....sta si ti pio kad si bio mali....dobices 5 bambia ako odgovoris tacno...i casu mleka...naravno....kakav kreten...e mojne da me nerviras nacicu te jebacu ti....Anonymous:NEMOJ TOLIKO SRATI JER SU ISTRZIVANJA POKAZALA DA SAMO 2 POSTO OD 100 POSTO SLUSA MUZIKU ZATO STOJE VOLI I SVIDJA IM SE . TAKO JE BILO ODUVEK ZA DENS ROCK PA I SADA ZA REP!!!!(NE KAKI TOLIKO VEC IDI I MUZI KRAVE)Red_Zmaja:Koji vam je ****....iskocio si iz pelena i odma nesto kenjas....decko covecanski te pitam sta seres....pozeru....ja nikad ne bi sluso neku muziq da bi bio "cool" vec zato sto mi odgovara i sto je volim....e....stvarno mi zivci polako popustaju....poce cu da psujem....HIP-HOP:RAP JE ZA SELJAKE A OVO JE ZA COOL DECAKE! ZAR NE?
E pomuzem ti kevu malo...seljacino....zasto mora uvek neko da me nervira....a sta imas protiv krava....sta si ti pio kad si bio mali....dobices 5 bambia ako odgovoris tacno...i casu mleka...naravno....kakav kreten...e mojne da me nerviras nacicu te jebacu ti....i registruj se vec jednom da mogu da te pljunem kao coveka a ne ka p*icku...ako neznas e to je onda...Anonymous:NEMOJ TOLIKO SRATI JER SU ISTRZIVANJA POKAZALA DA SAMO 2 POSTO OD 100 POSTO SLUSA MUZIKU ZATO STOJE VOLI I SVIDJA IM SE . TAKO JE BILO ODUVEK ZA DENS ROCK PA I SADA ZA REP!!!!(NE KAKI TOLIKO VEC IDI I MUZI KRAVE)Red_Zmaja:Koji vam je ****....iskocio si iz pelena i odma nesto kenjas....decko covecanski te pitam sta seres....pozeru....ja nikad ne bi sluso neku muziq da bi bio "cool" vec zato sto mi odgovara i sto je volim....e....stvarno mi zivci polako popustaju....poce cu da psujem....HIP-HOP:RAP JE ZA SELJAKE A OVO JE ZA COOL DECAKE! ZAR NE?
Pa znas kako je kad se popnem na tvoju kevu ja zaboravim i na tv i na estradu....ebi ga nema se vremena...Anonymous:NE RAZUMEM STA IMAS PROTIV PINKA TOJE NAJBOLJA TELEVIZIJA . MOSD BI MAMICA TREBALO DA TE NAUCI NESTO DRUGO OSIM TACKA(.........) . A AKO TE BAS BRIGA ZA ESTRADU OND NEMOJ DA SE MESAS!!!!!!!
Kako je to lepo kad se slozi sa sobom....to je bre za psihijatra...Anonymous:KOJE SELJACINE COVEK SVE OVDE MOZE DA UPOZNA (LELE)SLAZEM SE OVIM "HIP-HOP(OM)"
E ovaj ti je do jajaBlack_Swan:ovom,o metalcima... 8)
By the way ja sam pakleni andjeo samo sam promenila nick
Inace,ja lepo rekoh thrasheri rules! Sinoc sam dobil divan prsten sa pentagramom od decka iz Infesta...
ops: Fin decko
ops:KAKVE BUDELE COVEK OVDE MOSE DA SRETNE (hip-hop i tamo neki bez imena gost)Red_Zmaja:Kako je to lepo kad se slozi sa sobom....to je bre za psihijatra...Anonymous:KOJE SELJACINE COVEK SVE OVDE MOZE DA UPOZNA (LELE)SLAZEM SE OVIM "HIP-HOP(OM)"
Lepo se registrujes pa cu da te pljujem ovako nema efekta...i nije zabavno....smorio si...Poz...Anonymous:KAKVE BUDELE COVEK OVDE MOSE DA SRETNE (hip-hop i tamo neki bez imena gost)Red_Zmaja:Kako je to lepo kad se slozi sa sobom....to je bre za psihijatra...Anonymous:KOJE SELJACINE COVEK SVE OVDE MOZE DA UPOZNA (LELE)SLAZEM SE OVIM "HIP-HOP(OM)"

DANAS JE NEKO OVDE PO PIZDIO VIDI SE ZAR NERed_Zmaja:Kako je to lepo kad se slozi sa sobom....to je bre za psihijatra...Anonymous:KOJE SELJACINE COVEK SVE OVDE MOZE DA UPOZNA (LELE)SLAZEM SE OVIM "HIP-HOP(OM)"
Ime : WukHIP-HOP:ZNAS STA SELJACINO ZASTO STALO MESAS OVO JEMUZIKA!
POSTAVICU TI NEKOLIKO PITANJA ALI ISKRENO ODGOVORI:
ODAKLE SI KOJE,SI GODISTE.....?
ink najbolja televizija