ima li hopera????

Anonymous:
Anonymous:
Anonymous:
HIP-HOP:

2pac = Tupac Shakur

Sta ti nije jasno,reperu,majku mu???
SLUSAJ ME DOBRO NEMOJ DA PSUJES JER MOGU DA TI BUDEM PROFESOR U TOME!2PAC JE GRUPA JER U NJOJ SVIRA GEOGR TEN(G.T.)

Ko psuje bre,sta ti je?
Pa,ako cemo tako,onda nema solo pevaca,dok imaju podrsku u obliku bubnjara,gitarista i slicnih k...
VIDI SE DA SI NIKO I NISTA ZATO PRONADJI ZA SEBE NEKI "SELJACKI SAJT" A NAS OSTVI NA MIRU

pa recimo da je RAP nastao pre Hip Hopa ( pritom ja cujem klince koji pricaju da je HH kultura a ovo...ma kenjaju. )
Najdebilnije sroceno - Hip Hop ti je malkice modernizovani rap, kao, kompjuteri, efekti i ta cuda.
to je najdebilnije receno, ali tu ima jos mnogocega _

hmmmm:
pa recimo da je RAP nastao pre Hip Hopa ( pritom ja cujem klince koji pricaju da je HH kultura a ovo...ma kenjaju. )
Najdebilnije sroceno - Hip Hop ti je malkice modernizovani rap, kao, kompjuteri, efekti i ta cuda.
to je najdebilnije receno, ali tu ima jos mnogocega _
TO NIKAD NE MOZE DA BUDE ISTO JER JE HIP HOP MNOGO BOLJI STA MOZE DA RADIS NA REP SAMO POMERAS RUKE I ... A NA OVO MI BREJKERI IGRAMO (TO TI JE ONO STOJIS NA GLAVU IZVODIS NEKE POKRETE ITD........)

HIP-HOP:
DA LI JE LANE MOJE PLAGIJAT ILI NE?AJDE DA VIDIMO KO SE NAJOLJE RAZUME U MUZIKU I KOJE BAS MUZIKANT A NE NEKI BALAVAC KOJI JE JUCE CUO ZA MUZIKU PA ODMAH POCEO DA SE RAZUME U NJU I DA BUDE NEKI VELIKI REPER ILI .......... 8)
E zbog ovakvih likova vise ne posecujem muziku....iskreno boli me **** da li je lane moje plagijat nisam cuo pesmu niti imam zelju da je cujem....i kako poveza Zeljka i Rap keve ti....koji vam je **** ljudi ako nemate sta pametno da napisete nemojte nista ni pisati....a stvarno mi vise sve ide na **** zbog takvih mi dodje da pocnem da slusam narodnjake....svaki put kad dodjem na muziku poludim....zato vise necu da gubim vreme...a mogo si da uporedis jos neku City-evu zvezdu sa rap muzikom....slobodno....samo napred....MA PUSITE MI ****....necu vise da gubim vreme ovde.......Poz..."Rap-eru" ili ti "Hoperu"....

Ja pevam na karaoke zurkama, mada moj glas mozda nije za pesmu. Ipak, volim to da radim- volim i dusom i srcem, za razliku od mnogih pevaca koji pevaju samo da bi zaradili pare. :lol:hahahahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ma brate nemoj da brines dok god te skotovi mrze znaci da si drugaciji od njih i to treba da ti bude dovoljno da budes srecan.ja licno vise nisam uniformisan metalac vec furam neku casual varijantu ali to je samo zato sto sam do skoro ziveo u retardiranoj sredini i smucilo mi se vise da se svaki jebeni dan peglam sa svakakvima zbog toga.boli te kita znas sta valja.RAGING FURY LASTS FOREVER!!!

da.ja sam gitarista osrednje solidan imam malo jaceg basistu i pevaca promuklog vristavca.svira nam se nesto besno do trasha (death,grind,black...nije u kombinaciji).spori i srednji ritmovi sa mnogo brejkova bez preteranog soliranja.za pocetak lista zelja je otprilike ovakva:
ugly kid joe-madman
judas priest-night crawler
mercyful fate-ghost of change
pantera-becoming
megadeth-this was my life
paradise lost-hellowed land
iced earth-i died for you...
sve je podlozno izmenama a obrade su samo za start.vrlo brzo krecemo sa autorskim stvarima jer imamo gomilu ideja.ajde onda make ma happy :twisted:

meni je ovo cetvrti njihov koncert na kojem sam bila i recimo da je bilo i boljih.
ono sto je zanimljivo je da im je svaki koncert bio potpuno drugaciji. meni su bili najbolji koncerti u Prostoru kad su svirali Isus Hrist Supar Star i u Moskvi - NATO.
ali svejedno, koncert je bio odlican jer su oni suvi profesionalci i odlicni muzicari.

Volimo teeeee otadbino nashaaaaaaa! X2
Sa nama si sigurna (ahaaaaaa)
sa nama si jacha (aaaahaaaaaa)
sa imenom tvojim u srcu
i tvoja vojska korachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ili onaj hit:

Peshadijo,peshadijo,peshadijooooooo
ne tugujmo vecj podignimo glaaaaave
jer gledaju nas sa svakog prozoraaaaa
devojachke ochi plaveeeeeee

ili mozda:

JUL je pravi izbor i pravo reshenje,
glasaj za mudrost,hrabrost i poshtenje!
JUL je cool!
:lol: :lol: :lol:

Back