ima li hopera????

Ma kazem ja Mitar Miric je najbolji....e stvarno niste normalni....ovaj je bolj ovaj nije...ovaj je komercijala...ovaj je underground...a tu se porede seljko.....ma smorili ste vise....................
STVARNO STE SMORILI.....IDI BRE SLUSAJ ZELJKA I LANE MOJE....

HIP-HOP:
RAP JE ZA SELJAKE A OVO JE ZA COOL DECAKE! ZAR NE?
Koji vam je ****....iskocio si iz pelena i odma nesto kenjas....decko covecanski te pitam sta seres....pozeru....ja nikad ne bi sluso neku muziq da bi bio "cool" vec zato sto mi odgovara i sto je volim....e....stvarno mi zivci polako popustaju....poce cu da psujem....

Red_Zmaja:
Ma kazem ja Mitar Miric je najbolji....e stvarno niste normalni....ovaj je bolj ovaj nije...ovaj je komercijala...ovaj je underground...a tu se porede seljko.....ma smorili ste vise....................
COVECE TO STO SE NEKO PREDSTAVLJA KAO (UZ MALU GRESKICU)JA JA NISAM KRIVA TI BI TREBAO MALO VISE DA RASPITAS O ESTRADI(MOZDA TE TO MALO IZVADI JER OD TVOG NADIMKA NEMA NISTA)

Anonymous:
Red_Zmaja:
COVECE TO STO SE NEKO PREDSTAVLJA KAO (UZ MALU GRESKICU)JA JA NISAM KRIVA TI BI TREBAO MALO VISE DA RASPITAS O ESTRADI(MOZDA TE TO MALO IZVADI JER OD TVOG NADIMKA NEMA NISTA)
Znas kako me boli **** sta se desava na estradi....gomila fejkera.....budala....ne mogu da spustim moj mozak na taj intelektualni nivo....suvise je nizak....a ti ako moze blago tebi....Pink je onda prava televizija za tebe....a to da li ima nesto od mog nicka ili ne to je moja stvar.... a sto jel ti smeta moj nick ili mozda ja.....ako ti smeta....sve se da srediti....biraj oruzije.... :wink:

Red_Zmaja:
HIP-HOP:
RAP JE ZA SELJAKE A OVO JE ZA COOL DECAKE! ZAR NE?
Koji vam je ****....iskocio si iz pelena i odma nesto kenjas....decko covecanski te pitam sta seres....pozeru....ja nikad ne bi sluso neku muziq da bi bio "cool" vec zato sto mi odgovara i sto je volim....e....stvarno mi zivci polako popustaju....poce cu da psujem....
NEMOJ TOLIKO SRATI JER SU ISTRZIVANJA POKAZALA DA SAMO 2 POSTO OD 100 POSTO SLUSA MUZIKU ZATO STOJE VOLI I SVIDJA IM SE . TAKO JE BILO ODUVEK ZA DENS ROCK PA I SADA ZA REP!!!!(NE KAKI TOLIKO VEC IDI I MUZI KRAVE)

Back