ceo net sam preturio da nadjem ovu stvar ali nista...jel zna neko mozda gde moze da skine? bhangra nights vs husan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nista! kad kliknem na taj link pise "can't find bla bla....cak i kad pokusam da otvorim stranicu http://www.cyrix-interactive.com/ ista stvar can't find server... :? 
Nezavisna:Zex svaka cast!!!
Znala sam da na ovom forumu postoji neko kome je stalo do Srbije i njenih gradjana.
![]()
ops: nemam kazu ovde...ovi se ovde plase da ti softveri tipa kaza napster blabla usporavaju vezu tako da sam osudjen na internet samo...
ops::da: :da: :da:guitarrr_babe:... ma mislila je na robote...![]()

Ja sam udata za jednog... 8) Inace ih ne gotivim preterano :? Isfolirano bre! Thrasheri rules! 8)guitarrr_babe:Znaci, imamo afinitete prema blekerima, a?
Doduse, moji afiniteti su nedavno sasvim prestali da postoje, ali, ko zna, mozda me negde u hodu presretne neki bleker, pa, ono, ko zna...
neces ti onda videti pesmu... daj mi mail, pokusacu da ti posaljem...Anonymous:ops: nemam kazu ovde...ovi se ovde plase da ti softveri tipa kaza napster blabla usporavaju vezu tako da sam osudjen na internet samo...
![]()
ops:
pa kako ih onda pa volis ako ne razumes njega i njegove pesme?on pise kako je nekoga voleo i kako je ziveo.bez uvrede ali trebalo bi da ga razumes ako ih volis p e k cYeeha:Pa dobro i ja kapiram LITHIUM,ali ne mogu ja da razmisljam kao narkoman sa gitarom!!!
A SMELLS LIKE TEEN SPIRIT,BREED ili HEART SHAPED BOX?![]()
ako si dosao da pricas sta on oseca nemoj da ga nazivas debilom jer on to nije i i nikada nece ni biti ,on samo razmislja drugacijeAnonymous:MA U REDU ZA SVE TO,ALI ONA "RAPE ME" JE TOTALNI *!MISLIM KOJI DEBIL 'OCE DA GA PRILATELJI SILUJU?????![]()
u svemu se slazem sa tobom,moras biti malo high da bi razumeoCourtney:Koliko ja znam rape me je posvecena nekoj silovanoj devojci...da,textovi su prelepi,kao i muzika...ah,NIRVANA...Nego,jel vi to mene malo z? Ja sam covece u pravilima napisala,molla,preklinjala da mi vise ne otvarate teme o NIRVANI! Ali,posto ovu mozemo shvatiti kao "Sta znace textovi iste",ostaje...
Da,moras biti malcice high da bi razumeo pesme...postoji to osecanje,slicno Nirvani...kada se potpuno prebacis u neki drugi svet...i slusas NIRVANU...to je...neopisivo...mora se probati....
Samo je on mogao 17 puta da kaze jednu recenicu,a da to svaki put zvuci...![]()
mozda si u pravu da mnogi ne osecaju njihovu muziku ali i ako su krarko trajali kao grupa u njihovoj muzici ima jakih osecanja koja ce uvek ostatiAnonymous:smucili su mi se tipovi koji Nirvanu kuju u zvezde.To je jedan prosecan bend koji je izdao sacicu
albuma u kojem mnogi ne vide ikakvu posebnost.Zaista oni koji razumeju rock znaju sta su prave vrednosti.Medju rock dinosaurse Rolling Stones,The Beatles,Status Quo,Led Zeppelin,Black Sabbath,Deep Purple,Queen....
mnogi stavljaju Nirvanu koja je prava komedija u odnosu na ove r'n'r svetinje.Isto kada krenu price Cobain je
najbolji gitarista i sl. pitam se da li haluciniram.
Zaista to je realnost i to fanovi Nirvane moraju da shvate.Ne kazem da je Nirvana losa grupa,ali mnogo je mmmmmmmmaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaa u odnosu na druge poznate. :wink:
Anonymous:Strucnjak za Muziku:Ovo je moja lista:
1.Pete Townsand
2.Jimmy Page
3.Eric Clapton
4.Tony Iommi
5.Ritchie Blackmore
Plagijati:
Yngwie Malmsteen copy by Ritchie Blackmore
Ti si ocito strucnjak za neinformisanost, a ne muziku ! Kad si ti slusao muziku Yngwija uopste ????!!!!!! No comments !! Ustvari imam komentar - hahahaha smesan si ali zabvno je citati ove tvoje nebuloze
Slash copy by Jimmy Page
Gitarista iz Metallice copy by Tony Iommi
PA ne zns ni ime a znas da je plagijat (bas se vidi da ga nikad nisi ni poslusao u zivotu, jer bi znao ime) Inace zove se Kirk Hamett, ako mislis na njega ili mozda James Hetfield! Oladi bre malo
:? 8)
:x
Samo mi nije jasno ko je Hendrix-a stavio na prvo mesto???Keeper:nego, ljudi, gledao sam pre neki dan top-listu najboljih gitarista svih vremena, pa rekoh da zapocnem i ovde temu da vidim sta ljudi misle ...
naravno, verujem da cemo se svi sloziti da je prvi Jimy Hendrix, sigurno najtalentovaniji i najvirtuozniji, sa najvecim osecajem za rock itd. itd. itd .....
1. Jimy Hendrix
2. Eric Clapton
3. B.B. King
4. Steve Vay Vaughan
5. David Gilmour (Pink Floyd)
molim vas, postedite me komentara tipa "Kurt Kobejn je najbolji" i slicno tome, mislim, slusao sam i slusam Nirvanu i razumem dobro tu muziku, ali jasno nam je da Kurt nije neki gitarista ......
a sta mislite o domacim ???
R.M. Tochak, Anton, Rambo Amadeus, Milan Mladenovic, ......

E pa to se zove biti originalan po svaku cenu sto samo dokazuje ... bolje da se ne izletim...guitarrr_babe:Ma, za COF samo prenosim misli jednog decka kome, recimo, verujem po pitanju svih tih metal gluposti. Ups, podsecam se prvog pravila foruma, tolerancije - NISU to gluposti, to je metal, mislim, svako slusa sta hoce i ovaj... ma.
Znate sta ja mislim da je pravi metal (a vi me ispravite ako gresim). Napomena - nisam ja to zakljucivala onako, nego prateci silne izjave tipa "e nisi ti metalac, ja sam, a to sto ti slusas je komercijala, ovo sto ja slusam je super, cuj to ponekad, prosvetli se, ali mnogo srece u trazenju tog benda, jer im je izdavac bankrotirao jos u old-school vremena, tako da nikada neces znati sta propustas i nikada ti nece biti jasno zasto nisi pravi metalac"? E, prema vasoj definiciji, metal su samo oni bendovi za koje niko nije cuo, sto nepoznatiji, to bolji, a jos najbolje ako imaju nerazumljivo ime, ili tako nesto. U redu, slazem se da je generalno ono sto se masovno prodaje ujedno i bezveze, jer gubi smisao umetnosti i postaje roba, bla, bla, bla, ali mislim, ono. Ovo je postalo trka ko ce nabrojati vise bendova. Bezveze