Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stoorbak:$helobina:Dobri su Blindi,nego sto uopste moramo da pravimo podelu metal je metal a to je sve u stvari rock!!!
Da da da a rock je nastao od blues-a pa nek onda sve shto slushamo bude blues??????
Pedjazz:Pozdrav svima koji ovo citate,
Ova tema je namenjena svima vama koji ste dobre volje da mi prenesete vasa misljenja. Naime, radi se o jednoj vrlo prostoj stvari- mene kao profesora gitare (i muzicara generalno) interesuje sta je ono sto bi ljudi( u ovom slucaju svi vi!hteli da naucite u ili o muzici.
Posto ja predajem gitaru , aranziranje, sluh(ear training) kao i neke druge stvari, interesuje me sta je to sto bi vas priviklu da radite muziku!?
Za nekog su to mozda pesme omiljenih grupa dok za nekog drugog moze da znaci mnogo vise.
Svaki komentar je dobro doso i nemojte da se ustrucavate uopste- pisite sta stvarno mislite.
Usput, ovo koristim kao malo istrazivanje sobzirom da cu sad posle 5 godina drzati lekcije kod nas- pa me interesuje sta narod zeli
Mozete da procitate i moj prethodni forum- "Privatne Lekcije".
Sve najbolje i hvala svima,
Pedja
ops:
ops: Kill'em All:Zato sto nikad nisu culi metal!
Heavy Metal.
Metallica![]()
Da,to mi je omiljena boja.![]()
Malo od brata,malo od komsijeops:
Zar ne mislis da je METALLICA najbolja?
Mislim da je to obicno sr*nje!
.Vise naprimer volm apocalypticu

Courtney:Znaci juce mislim na tebe,kako te nije bilo 100 godina...e svasta 8)![]()
Bleak WinterFullMoon:a meni treba pjevaljka za Nightwish

mooooooolim te!!!!Courtney:A ja cula Kurtovom papagaju koji je uginuo!bleach:Polly je posvecena silovanoj i mucenoj devojci...Courtney:Koliko ja znam rape me je posvecena nekoj silovanoj devojci...da,textovi su prelepi,kao i muzika...ah,NIRVANA...Nego,jel vi to mene malo z? Ja sam covece u pravilima napisala,molla,preklinjala da mi vise ne otvarate teme o NIRVANI! Ali,posto ovu mozemo shvatiti kao "Sta znace textovi iste",ostaje...
Da,moras biti malcice high da bi razumeo pesme...postoji to osecanje,slicno Nirvani...kada se potpuno prebacis u neki drugi svet...i slusas NIRVANU...to je...neopisivo...mora se probati....
Samo je on mogao 17 puta da kaze jednu recenicu,a da to svaki put zvuci...![]()
Cudni su oni...nego,5.4 bi trebalo da bude Nirvana night,10 godina od smrti Kurta Cobaina...javicu tacnije informacije uskoro...
Nirvana_Rocks!!!:Imam dovoljno godina da na svojim fotografijama ne crtam vampirska krila i da slusam klinacku muziku.Bleak WinterFullMoon:Nirvana_Rocks!!!:A da li si ti svestan svojih reci? Da li sebe cujes sta trabunjas?
Kurt je bio sjajan gitarista, ma sta ti lupetao o njemu. Za gore navedene koje si pomenuo je bio TATA.
Zato zamolio bih te da prestanes da se pravis pametan kad to ocigledno nisi!!!
svestan sam svojih rechi shto se za tebe ne bi moglo recji...odrasti malo i uzmi da slushash neshto shto nije nirvana jer vishe nego ochigledno je da nemash ni 15 godina a kamoli izgradjen muzichki ukus...
chudilo bi me da znash ko je Satrianu uopshte...
Kurt bolji od Joe Satrianija?Budi Bog s nama!![]()
ne znam ko bi tu kome drzao lekcije...
zamolio bih te da malo obrazlozhish svoju vishe nego glupu izjavu (ako mozes naravno).Po CHEMU je on bolji od navedenih?Po tome shto se ubio mlad i shto je bio jako sladak i po tome shto se ti lozis na Come as you are?Grow up...
Sad stvarno ne znam ko ovde treba da odraste!!!
Dont_Break_The_Oath:1. Ulrich Roth (ex-Scorpions
2. Michael Schenker (Scorpions,UFO,MSG)
3. Matthias Jabs (Scorpions)
4. Yngwie Malmsteen
5. Ritchie Blackmore (Deep Purple,Rainbow)
6. Kenneth Downing (Judas Priest)
7. Tony Iommi (Black Sabbath)
8. Hank Shermann (Mercyful Fate)
9. Andy La Roqcue (King Diamond)
10. John Sykes (Whitesnake)
Kurt Cobain:1. Hendrix
2. CLapton
3. Jimmy Page
4. BB King
5. Tomi Jomi (ne znam kako se pishe ime)gitarista black sabbatha)
6. Slash
7. Mark Knopfler (dire straits)
8. Morello (ratm)
Tzar:Gledaj Grammy za desetak dana dobice nagradu za pesmu godine setices je se onda. Imala je ranije svoj bend 4 Non Blondes posle sama snimala albume koji se prodaju ko suvo zlato na netu After Hours kosta 100 dolara. Sad radi kao producent i radi novi album, retko nastupa ali skoro je imala nastup sa Slashom. Pravi pesme drugima poslednje sto je uradila je album za Courtney Love. Prosle godine je pokupila sve nagrade za Get The Party Started koju je otpevala Pink a ove godine je vec vidjena za grammya za Beautiful - Xtina. Prva zena producent koja je dobila ASCAPovu nagradu a BBC ju je uvrstio u listu 5 osoba koje su najvise uticale na danasnju muziku.
Dave radio na vise mesta i sa Lindom, ali najpoznatiji je po Janes Addiction i Red Hot Chili Pepersima. Inace odbio Gunse da bi svirao u Pepersima.
Sarajevo:Mislim da je ovo pitanje previse "skakljivo" i diskutabilno. Nismo bas definisali STA SE PODRAZUMJEVA pod pojmom "najbolji"??! Da li je to najbolji u tehnickom smislu, u komponovanju, u inovacijama, u brzini ili u kreativnosti i u kojem pravcu muzike najbolji?
Mislim da je ovo vise kao: Ko je bolji Jordan ili Pele (nadam se da kontate na sta ciljam)? Ako je pojam najbolji u smislu "njega niko ne moze "skinuti" onda je definitivno YNGWIE MALMSTEEN, jer on sto taj covjek radi/svira na gitari je ostao kompleks i enigma za mnoge gitariste. A sad sto ima kompleksasa koji govore :"Ma Yngwie je jednolican ili previse se ispucava"-to su samo kompleksi. Isto kao kad bi ja rekao "Ma dobar je Ronaldo ali previse dribla (a ja ipak ne znam sa loptom ono sto on zna),a gdje sam ja a gdje je on, kontate? Uzmi brate gitaru pa odsviraj ono sto Yngwie odsvira i ja ti kapu skidam u svaka doba (i vodim na cevape na Carsiji)
Mislim da su takodjer Steve VAi i Joe Satriani uz Yngwija definitvno najzahtijevniji. A vidim da su raja vec nabrojala neke dobre gitariste (vecinom iz pravaca heavy metala) pa da ne ponavljam opet.
Mislim da (za one koji spominju nase gitariste) nije fer a ne spomenuti Zeleta Lipovacu, a licno meni je Tocak izmislio gitaru za pola ovih stranih gitarista, ali mi smo takav Balkanski mentalitet da nam je uvijek strano bilo "bolje". Npr, kako neko (bez uvrede fakat) moze staviti Claptona kao naj gitaristu, pa Tocak bi ga "opuh'o" na bini u svaka doba dana i noci.![]()
Mislim da ne treba mjesati ono sto volis sa onim sto je realno kvalitetno. Ja licno ne volim Blackmorea ili recimo Iomija (B.Sabbath) ili Hendrixa, ali oni ce ostati legende po mnogo cemu (pogotovo Hendrix)iako je moj ukus drukciji.![]()
Izvinjavam se sto sam malo oduzio, nadam se da mi necete zamjeriti, jer sam ja ipak samo gost.
Pozdrav iz Sarajeva![]()