ima li hopera????

on i dolazi ovde da bo se pravio pametan... :lol: to mu dodje nesto kao posao...a i nigde drugde mu to neuspeva... :wink:
to dal je komercijala il ne nemora da znaci dal je lose il dobro...ali ovi bendovi koje si ti navela nisu bas nesto...
cof? fuj!

Ernesto_Che:
on i dolazi ovde da bo se pravio pametan... :lol: to mu dodje nesto kao posao...a i nigde drugde mu to neuspeva... :wink:
to dal je komercijala il ne nemora da znaci dal je lose il dobro...ali ovi bendovi koje si ti navela nisu bas nesto...
cof? fuj!

Pa dobro za ovog si u pravu a COF ima dosta super pesama...Iako su satanisti
AKO JE NESTO KOMERCIJALA MOZE DA BUDE DOBRO KAO I ONO STO NIJE KOMERCIJALA A I LOSE get it?
To je zakljucak

Ernesto_Che:
on i dolazi ovde da bo se pravio pametan... :lol: to mu dodje nesto kao posao...a i nigde drugde mu to neuspeva...

sure...vazno da tebi uspeva...
ja samo kazem ono shto mislim,a vi shto sve shvatate previshe lichno i mislite da ste popili svu pamet sveta...to vec nije moj problem...
i da...Evanescence je gothic i Nightwish takodje :lol: umalo da zaboravim to choveche 8)

Sto ste tako grubi prema devojci! Iz njene poruke se moze zakljuciti da je skoro uplivala u te muzicke vode>>> a vi umesto da je ohrabrite i preporucite neki bend koji bi mogao da je zainteresuje vi je napljujete.
Mislim da to nije u redu...
Nightwish je uobrazio da je No1 a daleko su od toga u principu nisu losi a sto se Evanescence-a tice... probaj kao zamenu za njih da slusas lacunu coil mislim da ce ti se dopasti (ustvari znam da ce ti se dopasti)
a sto se dugokosih tice tu sam pristrasan posto i sam imam dugu kosu godinama. O
blacenje bi moglo da bude i bolje trenutno svi "slede" neke
"stereotipe".
POZDRAV

sonne:
Sto ste tako grubi prema devojci! Iz njene poruke se moze zakljuciti da je skoro uplivala u te muzicke vode>>> a vi umesto da je ohrabrite i preporucite neki bend koji bi mogao da je zainteresuje vi je napljujete.
Mislim da to nije u redu...
Nightwish je uobrazio da je No1 a daleko su od toga u principu nisu losi a sto se Evanescence-a tice... probaj kao zamenu za njih da slusas lacunu coil mislim da ce ti se dopasti (ustvari znam da ce ti se dopasti)
a sto se dugokosih tice tu sam pristrasan posto i sam imam dugu kosu godinama. O
blacenje bi moglo da bude i bolje trenutno svi "slede" neke
"stereotipe".
POZDRAV

HVALA
Jedina osoba ovde koja me shvata :wink:

Bleak WinterFullMoon:
e hell,ja ti upravo o tome i pricham...tek si pochela da slushash to a nastupash u fazonu 'ja sve znam i to jeste gothic'...jeste malo sutra :lol:
raspitaj se kad vec mislis da sam ja glup :twisted:

Ispravka ja ne mislim da si glup ja samo ne volim osobe koje misle da sve znaju :wink:
i osim toga svakako si iskusniji od mene...
mir?

SisaDaPimp:
Meni i ortacima za sad ide dobro.. Na razlicitim krajevima sveta smo, a album pripremamo koji bi trebao da izadje sirom SCG.. dva ortaka su u BGu, dva u Krusevcu, 4 u Svajcarskoj, 1 je u Arapskim Emiratima, 1 u Portlandu, 1 u Kanadi, i ja u Swedskoj.. za sad sve sljaka super, polako se radi i valjda ce uskoro moci da se nadje taj album sirom SCG..
da i nazovite se nesvrstani.

Back