ima li hopera????

Spiritcraft:
I got a bad disease
Up from my brain is where I bleed
Insanity it seems
Has got me by my soul to squeeze

Where all the love from me?
With all the dying trees I scream:
"The angels in my dreams, yeah
Have turned to demons of greed that's me"

Where I go I just don't know
I got to got to gotta take it slow
When I find my peace of mind
I'm gonna give you some of my good time

Moja omiljena od Peppersa :D

Pa ja sam procitala negde da je Irons izjavio da ako bend nastavi tako da se unistava uskoro nece biti prezivelih clanova....i valjda je dosao u sukob sa Kiedisom koji je zeleo da bend nastavi sa radom a Irons posto mu je Hilel bio best friend nije zeleo da nastavi bez njega.....nisam sigurna ali...u svakom slucaju Ironsa ne gotivim preterano.

MIRRR LJUDIIIII....HIPIK je progovorio :D
Kao sto neko rece...nije vazno koliko je muzika komercijalna vec koliko vredi.MIslim budite realni..ako imate bend koji odlicno zvuci,zaista je kvalitetan zasto on ne bi bio komercijalan.Zasto ti momci npr.ne zasluzuju da svi cuju za njih i da zgrcu pare ako imaju kvalitet.
Eto vam primer...Doorsi su bili komercijala u svoje vreme...sve klinke su se palile na Morrisona . Ko sto rece Jim u filmu...Zeleo sam da me ljudi cene kao pesnika a dobio sam milion tinejdzerki koje zele moj ku666.A aj sad nek se neko usudi da kaze da Doorsi ne valjaju...ubici boga u njemu...ovo ne vazi za Yugoslava jer znam da ce da vredja :D
A vama sto se svadjate oko metal pravaca i njihovog kvaliteta.....reci cu...tacnije citiracu po milioniti put mog omiljenog metal muzicara....LET THE METAL FLOW
RIP
CHUCK SCHULDINER

Pesma je bezveze, kao uostalom i svih ostalih 20 koje su bile u konkurenciji za nasu pesmu na Evroviziji, ali, hej, jesmo li ista drugo i ocekivali???Jedino sto se pomalo izdvojilo je Negative, iako je to njihova ubedljivo najslabija pesma. Sve ostalo, sem Negativa a i oni donekle, se vrlo lako prodaje, a na klaviru se moze odsvirati sa pet prstiju, od toga tri za akord.

Nemamo pravu pesmu za neki kvalitetniji festival, ali ni Evrovizija nije nesto za sta bi trebalo da se pise posebno kvalitetna muzika, previse lako se sve to prodaje, i traje mesec dana ili dva.

chava:
izvini al kako si ti to skapirao da sam ja napaljeni debil? ako neko ima drugaciji ukus od tvog odma je napaljen + debil? mislim stvarno.
jos jednom,ko moze da mu prismrdi liricki?

Hahaha ko moze? rekoh ti prvo mi reci sta slusas pa onda ova diskusija moze dalje, al posto ne znas da chitas, sad cu ti nabrojim neke likove kojima on ne moze da prismrdi liricki.. kao prvo Aesop Rock, znas kad bi Pun imao rime kao on, nikad.. e pa dalje, Necro, Cage, JMT (Jedi Mind Tricks), Virtuoso, 7L & Esoteric, Aziz, C Razy Walz, Akrobatik, Mr. Lif, Nine, Sage Francis, Company Flow, Jurassic 5, Gravediggaz, Sole, Mobb Deep, Dilated Peoples, Arsonist, Nas.. i tako dalje i tako dalje...

Ma daj smorili ste tim, HH, Rock, Pop, Narodnjaci, to su totalno razlicite muzicke grane, i sta ja sad aako slusam HH nikad ne bi smeo da pustim nesto metall ili rock, iako volim nekad da cujem nesto od rocka ili metalla.. Jbt slusam HH, slusam rock i metal ponekad, slusam Jazz, Soul, Bluse, UK Garage, nekad cak i D'n'B.. zasto se ograniciti na jedan muzicki pravac.. E to mi ide jedino na ku*ac kod ovih metalaca na 4umu, jer su toliko glupi da se ogranice samo na jedan muzicki pravac, i onda sve sto znaju je da pljuju druge .. Trulo..

Red_Zmaja:
Hopper:
Red_Zmaja:
Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Chill out kretenčiću
Zar ne treba da ides da kupis kilo dresova...ili slicno....prodji me se klinac...

Opusti se kretenčiću!

Miran mali, miran :wink:

Back