ima li hopera????

Vau! Ko bi rekao da vas ima ovako mnogo? :D za to.
Inace i :D za, ALO BRE NIJE VAM OVO... bre... SKOLSKO DVORISTE DA SE... aaaaaa nebitno.
Volite se... a onda martinke> :wink:
evo i ja jednog namigusu da stavim. za sve sledbenike. MWOAHAHAHAHAHAAAAAA :twisted:
aj sad... `noces.
8)

ne muzika. rasta religija
al posto je tema koja muzika,a to sam nekako sve zajedno otkrila i zainteresovala se za to,odgovor mi je reggae,preciznije bob malrey.
imalo je veliki uticaj na moje razmisljanje i sl.
veci od neke muzike.
ali ajde,da ispostujem temu.
muzika block outa je uticala na mene prilicno.

To `noces je iz W&G, jel`? Hehe... Koji su to debili.
:)
pa `noces i tebi, sd, i stvarno vau za odziv ljudi.
Slusajte dobru muziku i volite... sve samo ostavite onog bubnjara iz Ganga za mene :D
necu da :oops: he`s a WOW ... za uvlacenje bala... :)

NE GLANCAJTE MARTE! :wink:
( i ja da stavim namig )

guitarrr_babe:
Oh, pa to mi je samo malo distorzija zveknula u glavu. ;) Sto se tice unistavanja establismenta... smislicemo, pa cemo primeniti, zar ne! Prvo, upropastiti prodaju Coca-Cole, a onda...

Zovi na prvi sastanak kad bude bio...
Ja cu doneti jaja a ti donesi pracku...
Bice nam zabavno celu noc... :)
A neko ce ujutru ribati fasadu. :wink:
Svi da stavimo namigica :)

Ja sam ih do skoro glancala.
ajm ashejmd aj admit :oops:
bat nau ajm ok.
Pre mesec dana mi je bubnulo o vuglu da je to stvarno malkice pozey.
I manula sam se toga. i super mi je! Vise vremena da slusam mjuziku ima!
:lol:

HEHE... DO JAJA NIK JEL DA!
AMIN BRATE UUHUU... STA JE TO NEKI INDIJANSKI PSEUDONIM? :?
KAO CUPAKABRA ILI STA... APACI?
ODOH DA SPAVAM, MNOGO LUPAM NIJE ZDRAVO. :wink:
I OD MENE JOS JEDAN :wink:
`NOCES

KOJI JE VAS PROBLEM???
Ja glancam martinke i bas tako idem... IIIII????
Zasto biste vi mene prozvali pozerkom? Ko ste vi uopste? Gomila propaliteta koja nabija drugima svoja uverenja... Samo kenjate. :evil:
HIM RULES!

nevesela:
Da li je neko od vas video na sta lici ta pesma evrovizije?Poslednjih desetak godina nastupaju propale tezgaroske pevaljke obucene u buvljak stilu.Scenografija je slicna sali doma sindikata...itd..itd ....A NAS OVDE SAMO LOZE I LOZE.....

U pravu si,a meni to nikad ne bi palo na pamet......Ni ne razmisljam o tome,pogotovo ne o Zelji:)

najbolje da imam dobru pesmu za evroviziju!!
je_bote kad nas je_beni Zeljko glupi Joksimovic predstavlja... kralj shunda i blama za srpski narod.,.. sta je on? plejboj... svaka trinaestogodishnjakinja se lozi na njega.... koja nema mozga... e, pa nazalost... ljudi na evroviziji (mozda) imaju malo vise mozga.... i u tom slucaju dace nagradu nekome manje isfoliranom i manje nashminkanom....

Back