BobbyMarlee
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
........zlo ne misli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja istoctpax:Hmmm...
Glupe li teme, a ja sam mislio da ce da se kaze nesto ovde o Moody blues... :? :? :?
:?PROZIVKAAAAAAABobbyMarlee:E bas ste dzukele![]()
a nisam je ja uputila
tj

mortishaaa:PROZIVKAAAAAAABobbyMarlee:E bas ste dzukele![]()
![]()
![]()
a nisam je ja uputila
![]()
tj
nisam se odavno svadjala sa hoperima :shock:
mortishaaa:PROZIVKAAAAAAABobbyMarlee:E bas ste dzukele![]()
![]()
![]()
a nisam je ja uputila
![]()
tj
)):shock: zasto ne? :shock:BobbyMarlee:mortishaaa:PROZIVKAAAAAAABobbyMarlee:E bas ste dzukele![]()
![]()
![]()
a nisam je ja uputila
![]()
tj
Ma ne prozivam ih! Nego bre, mogli bi malo vise razumevanja za novog "clana"!!!
a mene nisu obavestili!!!! :shock:Hurricane:Nema hip-hop-pera...
otisli su na sastanak sa metalcima da se dogovore koji ce prvi da izvrse kolektivno samoubistvo...
sad cu ja sama 8)
) a rock tipa Azra, Smak, Atomsko, etc. pa je on tako nekad slusao, pa sestra uz njega, a ja mala sta velim ajde i ja.. salim se.. ali uz njih sam prvo pocela.. onda je moja sestra kupila RHCP, pa GNR.... i ja sam bila oduseljena volim Irsku ali lord of the dance je stvaaaarno DJUBREmortishaaa:JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... mozda i dodjemheh... ja kao nisam znala za to
![]()
P.S. ide neko da gleda Lord of the dancekad smo vec kod irske
![]()

DA..DA...Anonymous:volim Irsku ali lord of the dance je stvaaaarno DJUBREmortishaaa:JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... mozda i dodjemheh... ja kao nisam znala za to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: sto? ja sam nova u tom svetu o irskoj :? :?Anonymous:volim Irsku ali lord of the dance je stvaaaarno DJUBREmortishaaa:JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... mozda i dodjemheh... ja kao nisam znala za to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PA AKO VOLIS ESTETIKU GRAND PARADE ,MANEKENKE U DRECAVIM HELANKAMA STO FOLIRAJU DA SVIRAJU VIOLINE ,PEDERKA SA FLAUTOM I TAKO TO SAMO IZVOLI...mortishaaa::shock: sto? ja sam nova u tom svetu o irskoj :? :?Anonymous:volim Irsku ali lord of the dance je stvaaaarno DJUBREmortishaaa:JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... mozda i dodjemheh... ja kao nisam znala za to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mortishaaa:a mene nisu obavestili!!!! :shock:Hurricane:Nema hip-hop-pera...
otisli su na sastanak sa metalcima da se dogovore koji ce prvi da izvrse kolektivno samoubistvo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad cu ja sama 8)
P.S. sta ti slusas?![]()
da objasnim:mortishaaa:sve zavisi sta podrazumevas pod pojmom komercijala..objasnicu vam sutra :wink:
OK, ali ja volim da gledam onaj step.. a to ti nesto dodje slicno sa irskom igromMAGISTAR:PA AKO VOLIS ESTETIKU GRAND PARADE ,MANEKENKE U DRECAVIM HELANKAMA STO FOLIRAJU DA SVIRAJU VIOLINE ,PEDERKA SA FLAUTOM I TAKO TO SAMO IZVOLI...mortishaaa::shock: sto? ja sam nova u tom svetu o irskoj :? :?Anonymous:volim Irsku ali lord of the dance je stvaaaarno DJUBREmortishaaa:JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... mozda i dodjemheh... ja kao nisam znala za to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danguba:najvise uticaja na mene imao je rastafarijanizam,povezujem to sa marleyem prvo,tako da to bi bilo to