ima li hopera????

Hevia ima dva albuma (barem koliko ja znam)...
Tip je iz Spanije, a prvi album je odlican, neka mesavina Spansko-Skotske muzike, dok je drugi vise eksperimentalniji...
Inace, Hevia je izumeo nesto sto se zove elektricna gajda... To i koristi... Ludilo... :D :D :D

Bleak WinterFullMoon:
Kurt Cobain:
well, s obzirom da si pochetnik, preporuchio bih ti squier (to je japanski fender), nije skup a super je za pochetnike. mozesh ako hocjesh i da uzmesh neko manje kucjno pojachalo...

Fender Skvajer je japanski Fender?Zanimljivo :lol:
znachi Clapton i josh pola sveta sviraju na nekim japanskim jeftinim kopijama?
Choveche ovo nisam znao :lol:

e batice stvarno ne znam shta ti imash protiv mene :?: :?:
shto se tiche gitare, ja sluchajno imam squier-a vecj 3 godine pa znam...

mortishaaa:
clansman:
mortishaaa:
clansman:
mortishaaa:
clansman:
vidi, vidi likovi koji malopre pricaju o aci lukasu sad raspalise po metalu... sta je sledece?
STO?????? :shock: pa to ti je isto :wink:

:D :D :D pazi, ovo je bilo opasno pljuvanje po metalu, da se neko ne naljuti? :wink:
svi iskreni i pravi metalci su uz mene :wink:

na celu sa acom lukasom? :lol: :lol: :wink:
vidis kako znas :lol: :lol: :lol:
ACA LUKAS PA SVI OSTALI!

Dakle koji je naj BG splav! Svi znamo za njihovu popularnost i razvo u zadnje vreme ali bih voleo da znam koji je po vama najbolji i gde se slusa naj muzika! Molim vas izbegnite komentare tipa- kakvi splavovi, tamo idu narkomani itd.SVIMA JE VALJDA JESNO DA BEZ PROVODA NA SPLAVU NEMA PROVODA A U OSTALOM I NARKOMANI SU LJUDI!

1. Nocas svetle nase cigarete
kao zvezde kao tajni znak
kad izgore krenuces polako
nasu ljubav prekrio je mrak
NE IDU ZNAS , PONOS I LAZ
BOLI ME AL ZAPLAKATI NECU
MUSKO SRCE NE SME PLAKATI
NA RASTANKU ZAPALICU SVECU
DA TE VIDIM DA TE ZAPAMTIM!

2. Odlazis nocas negde daleko
u drugu zemlju za boljim sutra
i kad se budis ne budi tuzna
mi smo jos ovde budni do jutra
PONESI ZAR NA USNAMA, PONESI MIRIS DUNAVA
PONESI PRICU O NAMA , NEMOJ JE KRITI
SUDBINU VECNIH GRESNIKA
PESMU TUZNIH RATNIKA KAD SVUDA LJUBAV NESTANE
MI CEMO BITI!

3. Kafana je prepuna a ja nigde nikoga
nemam para , nemam drugova
samo stari cigani moju pesmu sviraju
BELE RUZE opet cvetaju!

4. Malo vina malo dima , puno tuge u ocima
nekad reci tako malo znace
sve je jasno ko na dlanu , sve reci u casu stanu
i nocas ce kafana da place!
............................
KAP KISE U OKEANU ZA KAFANU NA BALKANU
KOGA BRIGA KO NOCAS PLACE
SIPAJ NEK BOLI JOS JACE!

5. Tu na Balkanu trosim dane
dok vreme stize lomi me
a zivot baca na sve strane
ko vetar stare novine

NEKA ME PO DOBU UPAMTE
NEKA ME SA PESMOM ISPRATE
I KAD SE SETITE VIS E NE LJUTITE
PO SRCU MENI SUDITE
...............................
Balkanom moja ladja plovi sa mojim
drustvom najdrazim
sa njim su zablude i snovi
i nista vise ne trazim....

NEKA ME PO DOBRU ...

ONO STO CINI DOBAR STIH JE JAKA EMOCIJA!

morrison_baby:
E PA JA SE NE SLAZEM.DOSTA MI JE VAS STO SAMO KUKATE I SER***.OKRENITE RADIO BEOGRAD 202 SREDOM.NASU SCENU NE CINE SAMO OVE GRAND ZVEZDE I TRBUSNE PLESACICE.POSTOJI TOLIKO ROCK I METAL GRUPA,UGLAVNOM NEKOMERCIJALNIH KOJI BI DA IM SE DA SANSA MOGLI KOMOTNO DA PRODJU I NA SVETSKOM TRZISTU.ZASTO BI SVE STO DOLAZI IZ AMERIKE MORALO BITI DOBRO....A SVE NASE JADNO
SVAKA TI CAST . BRAVO !

Spiritcraft:
morrison_baby:
E PA JA SE NE SLAZEM.DOSTA MI JE VAS STO SAMO KUKATE I SER***.OKRENITE RADIO BEOGRAD 202 SREDOM.NASU SCENU NE CINE SAMO OVE GRAND ZVEZDE I TRBUSNE PLESACICE.POSTOJI TOLIKO ROCK I METAL GRUPA,UGLAVNOM NEKOMERCIJALNIH KOJI BI DA IM SE DA SANSA MOGLI KOMOTNO DA PRODJU I NA SVETSKOM TRZISTU.ZASTO BI SVE STO DOLAZI IZ AMERIKE MORALO BITI DOBRO....A SVE NASE JADNO

Fino, fino, ali zamisli da zivis u nedodjiji kao vecina ljudi u Srbiji i da nemas 202. Jedino sto ovd mozes cuti su grand zvezde i trbusne plesacice, tako da mozes da slusas ili njih ili stranu muziku
TO DE TI ZIVIS JE TVOJ PROBLEM OVDE SE RADI O DRUGOJ STVARI I ONA JE U PRAVU!

lepi dzoni:
Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975.

Ala si ti gluuuup... :shock:

Deya:
Daj Sisa pusti ljude na miru malo...jeste da se ne slazem sa tim stvarima o 2Pac-u ali ipak devojci se to svidja i sta cemo sad...Samo polako ljudi... I nemojte uporedjivati underground sa komercijalom... Dosta je bilo svadje oko toga ko je ''kralj'' hip-hopa a ko nije...I ja sam se na pocetku nervirala na te neke bolesne izjave ali ne mozes ljudima objasniti tako nesto...Ajde ljudi dajte malo tolerancije!

P.S. Veceras sam dobro raspolozena ne znam sta mi je i zato nemojte da me nervirate ovakvim prozivkama...ok?
Hvala!Slazem se sa tim za toleranciju..umesto da se ovde druzimo mise svadjamo...

Back