Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
guitarrr_babe:Ville, Ville i mracne sile...Ajmo sada, navijaci(ce)...
Ville, Ville i mracne sile!!!
moja machka je morbidnija i mrachnija od Villea,a i komponuje bolju muziku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
guitarrr_babe:Ville, Ville i mracne sile...Ajmo sada, navijaci(ce)...
Ville, Ville i mracne sile!!!

nije losa...a "Os kos los jos" mi se svidja zbog teme...a inace nije nista posebno...a secas se njhovog hitica "Celav sam pa sta"?Red_Zmaja:Ma od ding donga jedino bas me boli q...lepa pesmica...

Sta fali 2Pacu?!I ono nikada nece moci da se porede sa njim!!!SisaDaPimp:De keve ti taj 2pac znas kad ce moci da se poredi sa Aesop Rock-om liricki?? NIKAD, tako da nauci malo vise o hopu posto vidim da ne znas dalje od 2Paca i Eminema, pa onda pocni da komentarises..
E ta pesma celav sam pa sta mi se nikad nije svidjala...verovatno sto imam dugu kosu... :wink:em3pac iverson:nije losa...a "Os kos los jos" mi se svidja zbog teme...a inace nije nista posebno...a secas se njhovog hitica "Celav sam pa sta"?Red_Zmaja:Ma od ding donga jedino bas me boli q...lepa pesmica...

Ni meni...ali ne verujem da je zbog duge kose...Red_Zmaja:E ta pesma celav sam pa sta mi se nikad nije svidjala...verovatno sto imam dugu kosu... :wink:em3pac iverson:nije losa...a "Os kos los jos" mi se svidja zbog teme...a inace nije nista posebno...a secas se njhovog hitica "Celav sam pa sta"?Red_Zmaja:Ma od ding donga jedino bas me boli q...lepa pesmica...

I skuvali mu muzak i nosili delice lobanje na ogrlicama :da: :da: :da:guitarrr_babe:Eeeeeee, ja znam za sve to sto je Stoorbak pomenuo!!! Ta-na-na-na-na!!! Jupiiiiiii!!! Uh, ponosim se sobom! Sem mozda Dark funeral... Nisam za njih sigurna. I Mayhem... jesu to oni najgori, sto su se drogirali kao blesavi i neki od njih je ubio nekog iz neke druge ekipe ili tako nesto, ili se samoubio... da, da, samoubio se pa su ga drugari slikali!!! Haha, vidite sta ja znam!

em3pac iverson:Sta fali 2Pacu?!I ono nikada nece moci da se porede sa njim!!!SisaDaPimp:De keve ti taj 2pac znas kad ce moci da se poredi sa Aesop Rock-om liricki?? NIKAD, tako da nauci malo vise o hopu posto vidim da ne znas dalje od 2Paca i Eminema, pa onda pocni da komentarises..
2PAC 4EVER
Metallica je dobra ,al Maiden je bolji za klasu

potpuno si u pravu.Kad su napravili Load konto sam gore ne moze,al St.Anger je definitivno najgori album Metallice dosada.Inace najjaca stvar mi je For Whom The Bell TollsAnonymous:Daj,molim vas,ko još može slušat ***** od albuma St.Anger?!! Najbolji ikad urađen album Metallice je Kill'em All. St.Anger je čisti metal za klince od 10godina koji su željni iživljavanja. kakva jaduša! Kako su se mogli tako prodat! I kad mi dođe na ulici klinac od 12-13godina i kaže da sluša metal i da mu je najbolji album ikad St.Anger dođe mi da mu taj album naguram u šup..!![]()
I meni...Mj 21:Covek je dobar,ali mi zao sto su ga skenjali![]()