ima li hopera????

Pa u nekim drugim okolnostima verovatno bih pristala ali......dosadno je na vrhu.Necu ja jedina da pisem na ovom topicu....bolje da ga zatvorimo onda :cry:
Jadna Stoya....propadee joj karijera

Zasto ja za sve zadnja cujem :D Ma vazno da sam cula.....dvoumim se dal da idem na Tull ili Metallicu....nemam para za oba...ali cini mi se da ce za Tull biti jeftinija karta.....jel zna neko koliko je....bez vas cu verovatno saznati za mesec dana :D

Mislim da imamo....predstavnik je Joksimovic jel?Iako mrzim Zeljka svidja mi se nastup....ustvari cool su mi tipovi sa bubnjevima...zeljko je jadan.....ali etno trenutno ima prolaz u svetu tako da sve je moguce

Anonymous:
šta mislite da li mi uopšte imamo neke šanse na festivalu?

Ja mislim da imamo sanse bar da se kvalifikujemo u finalni deo takmicenja, a za dalje..pa, to sve ipak ima veze sa politikom mnogo vise od kvaliteta same pesme i izvodjaca. Inace, meni se pesma dopala jer je najkompletnije uradjena od svih koje su bile - i sto se tice pevanja, nastupa, samog aranzmana, ali i same melodicnosti. Brzo ulazi u usi i - ko zna? Mozda se desi nesto prijatno i za nas Srbe!

Hmmm inace obozavam Negative ali mislim da oni od samog starta nisu imali nikakve sanse za dalji plasman.Izvinjavam se ali....
1.Pesma im je glupa...mogu oni mnnogo bolje
2.Ivanin Styling....kriticno

Mislim da je Zeljko realno gledano jedini ponudio nesto novo i nesto sto ima sanse na Evroviziji( NIkada nisam ni pomislila da cu da branim Joksimovica).zAsto...
1.Jedini ima etno pesmu koja ne sadrzi turcizme i trbusne plesacice..a kao sto si i sama rekla etno ima trenutno prolaz u svetu
2.Scenski nastup je ok...nije dosadan a oni tipovi sa bubnjevima su najsvetlija tacka
Pazi sad ja ne kazem da je Zeljko dobar pevac....Ivana negative,Madam piano...sve su to mnogo bolji vokali ali pesme su im bile strahovito dosadne.Te pesme su za letnjje festivale a ne za Evroviziju.Jednostavno ne donose nista novo

Blago tebi...na mojim se ekskurzijama uglavnom slusaju narodnjaci....u osnovnoj su oplitali po Karleusi a sada po Lukasu i jos nekim Stojama I Sekama.Zato ja svoj diskmen uvek nosim sa sobom.Frka je jedino sto ove godine svi iz razreda punimo 18 pa svi kad prave zurke normalno pustaju narodnjake :cry: E i sta sad....ako ne odem bice aaaa vidi ovu Lanu nece da se druzi sa nama.A ako odem skenjacu se totalno i osecacu se kao Partybrejker....

Jbt kako moze neko da nije chuo za JMT ili TCQ.. pa bre TCQ su old schooleri, ljudi su u HH vodama jos od samog pocetka, pa i sad treba novi album da im izadje pri kraju 2004, rspct samo.. A JMT su prica za sebe sljkaju vec 10ak dina, imaju 4 albuma iza sebe ako ne gresim, kidaju bre.. Deyo, sekice bre razocara me sad :P.. ma ako ako mala si ti jos chuces :P:P zez.. Al u svakom slucaju moras da nabavis da cujes.. :)

Pa Guliver ochigledno misli da je roker svako ko ima kozhnu jaknu,dugu kosu i opaku bradicu :lol:
Da se razumemo: Aca Lukas je BIO roker.Vishe nije. <---(Tachka)
On je jedan od gomile koji su propali u rocku i otishli da sviraju narodnjake za pare.Jedino pozitivno kod njega je to shto se u pesmama moze osetiti uticaj rocka vishe nego kod ostalih props-narodnjaka.A i to nije neshto...nedovoljno za moj ukus.

E GRRRRRRRR! Napishem ceo referat i pukne mi veza u trenutku slanja posta :evil:
Bili mi na certu i divno se proveli :D
Ja sam uleteo u trenutku kad su neki momci svirali Gunse.Lik je mnogo dobro skinuo vokal Axla (svaka mu dala) a momci fino sviraju tako da ih je bilo milina slushati.Pogotovu Sweet child of mine :D
Onda su nastupili kompanjerosi iz high schoola - Wathchout.Ko kaze da mu se ne svidjaju prve dve pesme (Physical i Heroin) taj definitivno nema ukusa 8) ostale su vec diskutabilne...kako kome se svide...Sve u svemu,momci gaje svoj fazon i treba ih podrzati.Imali su maler da im bassisti (koji je 89 godiste :shock: [a svira ko LUD]) pukne zica,pa su morali prekinuti u sred sviranja :?
a onda BJESOVI...ko nije bio na njihovom certu,taj ne zna shta propushta.Meni je ovo bio jedno 15. njihov cert i svaki put izadjem odushevljen,izhivljen za narednih mesec dana,mokar (od shutke) i promukao (od urlanja [ili pevanja]) :lol: Chak se i mala Courtney veselila,iako su je momci bar jedno 20 puta iznosili iz shutke (posle su odustali jer je mnogo bandoglava [svaki put se vrati]).I na kraju su je stage-ovali :lol: :lol: :lol:
Azazel nisam mogao da slusham,verovatno bih umro od umora.
Dakle ko nije bio...moze samo da sedne i da plache :wink:

Bez obzira sto bas, bas volim Negative (mada mi se neke stvari koje je Ivana izjavljivala po novinama i TV-u svojevremeno, uopste nisu svidele) nije mi se dopala njihova pesma. MOGU BOLJE!!! Sasvim je providna i deluje mi neiskreno i u stvari, mnogo se uklapa u (siromasnu) beovizijsku, ili kako god, ponudu, toliko da bez ono malo distorzije nisam sigurna da bih pogodila da se radi o nekom rock bendu.

Back