ima li hopera????

....a narod je se izgleda već uželio!!!!Zato ljudi,zavrnite rukave,latite se pisanja,svi,od administratora do članova,da bi u NAJSKORIJE VRIJEME u produkciji KRSTARICE nastalo novo muzičko čedo naše originalne Stoje!!!!Pa kada ona pusti glas....Nemožeš znati jeli snimanje vršeno u studiju ili u Bosanskoj šumi.... :shock: :shock:
Tekstopisci sa krstarice,krenite prvi,kompozitori na gotovs,izdavač-GRAND PRODUCTION,zna se!!! :D
I ne zaboravite,aranžeri zurle!!!! :shock: :wink:

SisaDaPimp:
Ma sto si mi pametan u PM.. Otisao na google, ukucao Red Zmaja kliknuo enter i dobio ovu stranicu http://www.medieval-serbia.com/ser/istorija-redzmaja.htm onda iskopirao ceo txt, i onda ispao pametan, al za malo.. Providan si suvise deckonjo ;). Tako da ne kopiraj i dalje.. POz

Sisa Mozda nema 5 iz istorije niti je imao, niti bio odlican ucenik, al zna kako se vara ;)
Da ti ja to nisam napisao ti bi jos mislio da Red Zmaja potice od BS-a...a vidim da je dobro sto znas da koristis net...pa sad kad si nasao malo procitaj o Red-u...da se ne zajebes opet...O.K....a sta sam trebao da izmislim nesto novo o Red-u e pa ne moze istorija da se izmislja...samo se ti vadi...srecno... 8)

Pa htela sam ja da pitam za jabuke, ali me je posle bilo sramota :oops: Bleak WinterFullMoon, me je tako uverljivo ubedjivao da je to krompir, cak ni opciju za kelerabu nije dao.
Znaci li to da i lupa vratima 1,2...1,2,3 ne dolazi u obzir???
A viljuske i nozevi, neko mi je sapnuo da i viljuske imaju udela u muzici :P

em3pac iverson:
Recimo neko snimi dobar album,pesme mu se non-stop vrte na TV-u,radiju...I odmah svi kazu:"To je komercijala,to ne valja".Ali zasto?Ako je neko uspeo da se probije,da postane poznat,valjda znaci da ima bar malo kvaliteta.A i zar niste svi,bar jednom pozeleli da se nadjete na mestu neke slavne osobe?!!!Recite mizasto ,po vama,komercijala ne valja?
A ko je uopste merodavan da za nekog kaze da je komercijala...sto je za nekog komercijala za drugog je cool stvar...ukusi se razlikuju i hvala Bogu na tome...a sad sto neke kuce furaju svoje as-ove to je nesto trece...a nasi ljudi cesto iz nekih trecih stvari npr...ljubomore ako je neko uspeo kazu brate pali on je komercijala...i tako mozemo do sutra...ali cemu sve to...

SisaDaPimp:
Moze da se napise kako je doslo do tog svojim recima, a ne da se ode na google pa ukuca rec, nadje pa onda * kako je od tog.. Ma daj idu mi na k takvi foliranti koji se prave pametni uvek..
Ovde jedini koji se pravi pametan je...pa...ti...imas mnogo problema sa ponasanjem...umesto da lepo objasnis stvari nekim ljudima ti ih prozivas...pa se zapitam ko je uopste folirant...sta ti hoces da budes neka faca na ovom forumu...ti si mozda iznad svih ljudi...najveci napametniji...e pa tu si se zajebo...nisi ti si ipak obican smrtnik...shvati to...i ne podcenjuj druge...i imaj bar malo "respecta"

DOM OMLADINE, 15. 02. 2004.HIT NEDELJE BEOGRADA 202 U ŽIVO. GOSTI: oVERDRIVE, RAPID FORCE, NORK, IRISH STEW, KING SIZE. POČINJE TAČNO U 19 SATI I TRAJE DO 23 SATA. ULAZ 100 DINARA. KLUB DOMA OMLADINE

ooo yeah!!!:
:shock:cao.drago nam je da neko otvoreno govori o stoji, jer je riba maximalno cool.nema takvih puno na nasoj estradi!!!svi prilaze sa predrasudama, a kad bi neko samo poslusao text bilo koje pesme shvatio bi njenu velicinu i originalnost! unikatna je!!! stoja je nas zivotni uzor.ne prodje dan a da ne poslusam njen novi CD i kasetu!!!! divna je. ako si stvarno njen fan- molim te odgovori nam. KUMIM TE!!!!!!!
SOMBORKE :oops:

Nesto mi nije jasno- "nema takvih puno na nasoj estradi". Je l' se to odnosi na nas- dream team(v.gore) ili na STOYU? U svakom slucaju, u pravu si- nit je idje takve pevachice, nit management teama. "unikatna je!!"- ovo mi se dopada- imas talenta za PR, pa si potencijalni kandidat za zamenika PR managera BleakWinter-a, ali pre nego sto zauzmes tu trazenu i odgovornu funkciju(kandidata nikad vise), ocekujemo da nam prilozis najmanje 5 postova u kojima se Stoya hvali na sav glas, te da uradis predlog medijske kampanje njenog novog "projekta". Inace, ja sam, za razliku od gos'n Stea slusao samo kasetu, ali ne i CD. Stoga se javno izvinjavam svima koji su upuceniji. Tekstovi- da znas da moze i bolje! Evo, sad ce Morrison Chick, pardon, Babe, da ti pokaze... Ima jos nekih stvari koje mogu i bolje- recimo ti kazes: "stoja je nas zivotni uzor". Tu se varas, sestro- Stoya (sa Y, ja l' jasno? :evil: ) je VECA OD ZIVOTA I SVAKOG UZORA!!! :D
I, na kraju, pozdravlja te dreamteam braintrust Stoyichara, kao potencijalnog clana.
Sad sve samo od tebe zavisi, sestro(e). 8)

Back