ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
Stvar je u sledecem: Muzika se NE DELI na komercijalu i ne komercijalu.Oni koji prave takve podele su extremno retardirani.Svako treba da slusa ono sto mu se svidja bilo to komercijala ili ne.E i manite me tih proseravanja tipa 'oni to ne rade od srca...bla bla' jednostavno ako mi se to svidja ima da ga slusham i da ga dozivljavam na svoj nachin.Sve posle toga je stvar ukusa i muzichkog vaspitanja.
A najveci problem tu,po meni, je taj shto televizija kroji ukus danashnjoj omladini i uopste ima prevelik uticaj na ljude.Znam gomilu ljudi koji slushaju neshto zato shto im je to 'nametnuto' preko TV-a ili radija.I uopste mi nije jasno kako ljudi nemaju zelju za otkrivanjem necheg novog nego chekaju da im se svi hitovi serviraju preko televizije.
Isto tako mi nisu jasni ljudi koji su u fazonu 'e,to se vrti na tv-u,ajde pali necu to slusam...ti si pozer...bla bla'.Mislim da ne treba imati takve predrasude prema komercijali.Sve treba pazljivo saslushati i izabrati ono shto po tebi valja a pri tome ne dozvoliti da ti ti 'hitovi' nesvesno udju u mozak.Dakle chuvajte se tog negativnog uticaja televizije i sve ce biti ok.I slusajte ono sto mislite da treba a ne sto vam televizija ili neki ne komercijani pajser namecu da slushate.
U,al sam ga rekao :wink:

U pravu si. :)

Moje misljenje:
Ako neko IZGLEDA kao punker, ne mora da znaci da to iskreno i jeste.
S druge strane, ako neko JESTE metalac, ne mora da izgleda tako.
Meni je sve to malo glupo.Mislim da JESAM roker, mada u zivotu nisam npr. obuo martinke ili tako nesto.
:wink:

Ne.Evo ti moj primer...slusham metal a oblachim se u totalno drugom fazonu.Neko ce reci da sam pozer,al ja se ne osecam tako jer mi je samo bitno da shvatam to sto slusam i dozivljavam na pravi nachin.Mislim da nije poebta isticati se odecom,shminkom,ponashanjem i slichno...Po meni su najgore pozerchine oni opako obucheni i josh opakije nashminkani zato shto im na chelu pishe da uopshte ne gotive muziku toliko,vec samo to rade da bi se razlikovali.Ako neko vec hoce da se obuche 'drugachije' smatram da treba da to uradi sa stilom i da ne pretera.Ziv primer - DevouredSoul :wink: Devojka se oblaci taman toliko mrachno da ljudi skapiraju shta slusha,a pri tome ne nosi nikakve metal majce,niti se maze ratnichkim bojama...ukratko...ima stila.
Btw ne chepim joj se ovim postom :lol:

Rockinfreakapotamus:
Bleak WinterFullMoon:
Stvar je u sledecem: Muzika se NE DELI na komercijalu i ne komercijalu.Oni koji prave takve podele su extremno retardirani.Svako treba da slusa ono sto mu se svidja bilo to komercijala ili ne.E i manite me tih proseravanja tipa 'oni to ne rade od srca...bla bla' jednostavno ako mi se to svidja ima da ga slusham i da ga dozivljavam na svoj nachin.Sve posle toga je stvar ukusa i muzichkog vaspitanja.
A najveci problem tu,po meni, je taj shto televizija kroji ukus danashnjoj omladini i uopste ima prevelik uticaj na ljude.Znam gomilu ljudi koji slushaju neshto zato shto im je to 'nametnuto' preko TV-a ili radija.I uopste mi nije jasno kako ljudi nemaju zelju za otkrivanjem necheg novog nego chekaju da im se svi hitovi serviraju preko televizije.
Isto tako mi nisu jasni ljudi koji su u fazonu 'e,to se vrti na tv-u,ajde pali necu to slusam...ti si pozer...bla bla'.Mislim da ne treba imati takve predrasude prema komercijali.Sve treba pazljivo saslushati i izabrati ono shto po tebi valja a pri tome ne dozvoliti da ti ti 'hitovi' nesvesno udju u mozak.Dakle chuvajte se tog negativnog uticaja televizije i sve ce biti ok.I slusajte ono sto mislite da treba a ne sto vam televizija ili neki ne komercijani pajser namecu da slushate.
U,al sam ga rekao :wink:

U pravu si. :)
I je slazem sa ovim!

Back