G
gost 79
Gost
Stoja, number 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno se slazem.morrison_babe:Nisam ga preslusala a nemam ni nameru.Long live rock'n'roll!!!!!!!
hvala ti, brate! upravo sam bio-super je! znas li jos nesto slicno? cujemo seXperiment:
limunada:greyjaguar:s.q.slo:Svi koji vole STOJU nek pishu ovde svoje komentare.......
STOJA je retko fatalna zena i koja ima velike glasovne mogucnosti i istancan senzibilitet svojstven nasem narodu, narocito onoj njegovoj grani koja potice iz zimzelenih brdskoplaninskih krajeva. 8) Za mene ona ima kvalitete ambijenatalne muzike:znaci nesto kao ljubavno dozivanje kitova, zvuci neukrocene prirode-dzungle, odjek svajcarskih zurli... ali je tesko varim van kafancine sa kockastim stolnjacima i drusnom konobaricom negde u dubokoj unutrasnjosti nepripitomljenog Balkana... Sve u svemu- moj kompliment za ukus- ljudi su (ma i zene dakako!!!)nase najvece
blago!![]()
![]()
![]()
![]()
Da sam ja neko,odmah bi te postavila za urednika "Sabora".![]()
) i pozivam te iskreno da budes sef uredjivackog kolegijuma Novog Sabora koji ce se zvati Tabor i biti namenjen iskljucivo ljubiteljima PRAVOG domaceg zvuka i autenticnih velicina domaceg turban-fol(k) melosa. Moj uslov je da nasa voljena i obozazvana STOYAbude na naslovnoj strani, duplerici i poslednjoj strani naseg i vaseg Tabora. Takodje, kao covek sirokog srca, pozivam sve clanove kluba obozavalaca Stoye, kako one sa funkcijom, tako i one bez nje, da sa prikljuce u ovom grandioznom izdavackom poduhvatu. 
Ste:morrison_babe:Nije fer bre,ocu i ja polozaj.Zar bez mene to da prodje![]()
ZAHTEVAM I JA BRE NEKU VLAST
Mozes biti potpresednik "dr.iggy-a",hoces?![]()
:wink: bleach:greyjaguar:Nadam se da ti ovo nesto znaci. Pozdrav mladom narastaju grungera od chika jaguara! 8)
HVALA!!! mnogo mi znaci! nemam pojma ni zasto, samo sam tako htela da znam sta slusam... a sad sam... ODUSEVLJENA sto znam! hvala...
.
...
... bas bezveze...morrison_babe:E pa promena plana.Ja ne idem u Pariz.Gospoda promenila plan ekskurzije.Djubrad.

greyjaguar:Molim, Bilo mi je zadovoljstvo...![]()
Vazno je znati i gde je snimljeno, kad, ko - joshte kako- i meni je to vazno, potpuno te kapiram.
Pozdrav i sve najbolje!![]()
Aj dobro...greyjaguar:To za godine- cisto da malo "branim" gerontoloske slucajeve izmedju 35-40 god. () na koncertu Blondie :wink:
.
Odgovor tacan- cetvorka zasad, bice petica kad naucis sva imena pesama sa "Parallel Lines" i "Plastic Letters" od prve do poslednje i obratno... :wink:![]()
Jeste, trebalo bi da se album zove The Curse of Blondie, pa sad videcemo...ako nesto ne promene 8), mangupi matori...
a odakle ti znas Mariju?HvalaIggy:Karta-750!
ops:
ops: 
Ste:Polako ljudi,razmatranjem sviJuh clanova ovog udruzenja(konstatovao sam da smo vec osnovali klub) predlazem slJedece clanove za sledece funkcije:
PrJesednik - Mortisha ,zato sto je ipak ona najveci obozavatelj nase turbo-ultra-indzekshn-high-super-folk muzike,koja je elem najkvalitetnija muzika kod nas.
PotprJesednik - greyjaguar ,taj decko je veliki buntovnik a takodje i pobornik ultra-indzekshn folka,i veliki protivnik metala,roka,repa,tehna and stuff.
PrJesednik clanica - Cortney ,devojka za koju jednostavno nemam komentara sto se tice Stoje,ona je LJetos 2001 godine pesaka iz Beograda otisla u Stojino rodno selo Buljarnik drzeci transparent "Stojo mi te volimo" i kao sto vidite od tad se znalo da ce i Cortney biti neki ***** u ovom nasem udruzenju.
Svi ostali su pozvani da budu clanovi i prijave se ovde ostavljaju.Ja kao organizator se posle mukotrpne borbe sa samim sobom, ipak opredeljujem za dr.iggy-ja i osnovao sam "Klub Obozavatelja Dr.iggy-ja" na celu sa samnom(Niko nije pozvan),ali ipak zato sto je to udruzenje naseg najveceg "pevaca" moze se steci pravo za ulazak time sto cete otpevati neku njegovu pesmu,nije bitno koja je,posto su sve njegove pesme odlicne.
Savrseno! Savrseno! Hvala,stvarno sam pocastvovana...
ops: boze,evo,rasplakah se od srece. Hvala vam. Odlucila sam da osnujem projekat koji ce se zvati "Stoja u skolama" i omogucice nasoj deci sve ono sto mi nismo imali,tj. da vec od najranijeg detinjstva budu upoznati sa likom i delom Stoje The Great. Molimo vas da podrzite oviu akciju,zbog naseg podmlatka i Stoje. Hail to Stoja! Slava! For those about to STOJA,we salute you!Courtney:Meni je Stoorbak rekao da su oni epicops:
![]()
Verovatno...nazalost,ne mogu da ga pozvem,vise ne zalazi ovamo...Bleak WinterFullMoon:Courtney:Meni je Stoorbak rekao da su oni epicops:
![]()
Pa mozda se to epic odnosi na textove...nemam blage...
Aj pozovi ga,nek objasni...