Hteo bih da se oprobam. Pa me zanima sta je sve potrebno da se ima (ok, za pocetak - komp : )), koji programi su najbolji, koje komponente, koliko sve to kosta...?
Hvala unapred!
Hvala unapred!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jagodica:ima neki guitar pro 3 ne znam mislim da treba klavijatura za njega
morrison_babe:Nije fer bre,ocu i ja polozaj.Zar bez mene to da prodje![]()
ZAHTEVAM I JA BRE NEKU VLAST
greyjaguar:s.q.slo:Svi koji vole STOJU nek pishu ovde svoje komentare.......
STOJA je retko fatalna zena i koja ima velike glasovne mogucnosti i istancan senzibilitet svojstven nasem narodu, narocito onoj njegovoj grani koja potice iz zimzelenih brdskoplaninskih krajeva. 8) Za mene ona ima kvalitete ambijenatalne muzike:znaci nesto kao ljubavno dozivanje kitova, zvuci neukrocene prirode-dzungle, odjek svajcarskih zurli... ali je tesko varim van kafancine sa kockastim stolnjacima i drusnom konobaricom negde u dubokoj unutrasnjosti nepripitomljenog Balkana... Sve u svemu- moj kompliment za ukus- ljudi su (ma i zene dakako!!!)nase najvece blago!
![]()
![]()
![]()
![]()

greyjaguar:s.q.slo:Svi koji vole STOJU nek pishu ovde svoje komentare.......
STOJA je retko fatalna zena i koja ima velike glasovne mogucnosti i istancan senzibilitet svojstven nasem narodu, narocito onoj njegovoj grani koja potice iz zimzelenih brdskoplaninskih krajeva. 8) Za mene ona ima kvalitete ambijenatalne muzike:znaci nesto kao ljubavno dozivanje kitova, zvuci neukrocene prirode-dzungle, odjek svajcarskih zurli... ali je tesko varim van kafancine sa kockastim stolnjacima i drusnom konobaricom negde u dubokoj unutrasnjosti nepripitomljenog Balkana... Sve u svemu- moj kompliment za ukus- ljudi su (ma i zene dakako!!!)nase najvece
blago!![]()
![]()
![]()
![]()

morrison_babe:Nije fer bre,ocu i ja polozaj.Zar bez mene to da prodje![]()
ZAHTEVAM I JA BRE NEKU VLAST

Pa moze jos ponesto vise sem gitare.I tenutna verzija je 4,i nije losa,i ne treba nista od dodataka za njega - samo tastatura i mis (ostatak opreme (kuciste,monitor,ploca...) ser podrazumeva).SisaDaPimp:jagodica:ima neki guitar pro 3 ne znam mislim da treba klavijatura za njega
Pa sta mu znaci program u kom moze da dobije samo zvuke gitare, kad u ovim gore navedenima moze sve moguce instrumente.. think about that![]()
Aaleksandar:Sta mislite o njemu i o dens muzici u ono vrijeme. a sta sad?
uostalom, gdje je on sad, sta radi?
:?

I'm the best from the bestSisaDaPimp:Najboljeg nema, jer uvek je bilo i bice da i od najboljeg ima bolji, tako i u HH-u.. Mozda je neko najbolji godinu dve dana, ljudi pocnu da se loze kao legenda ovo ono, ali uvek ima bolji. Tako da najboljeg nema, jer koliko samo njih ima na americkoj sceni za koje mi u europi nemamo sanse da cujemo, i kakvih MCjeva samo ima, koji nemaju sansu da se probiju ni medju poznatije UG izvodjace.. Tako da kao sto rekoh najboljeg nema.
cujem da ces ga ubrzo iskopirati, ne po [pitanju muzikelittle:
hvala znas li mu mozda sajt s kog bi mogao skinuti pjesme s prvog albumaDON:Aaleksandar:Sta mislite o njemu i o dens muzici u ono vrijeme. a sta sad?
uostalom, gdje je on sad, sta radi?
Iggy je ziv i zdrav,na zalost kolko vidim mnogih.Ide po Rusiji,Ukrajini,tezgari i dobro prolazi.Dve je greske napravio,sto posle balade OCHI BOJE DUGE nije uspostavio saradnju sa Marinom Tucakovic,a bila su mu otvorena vrata i druga greska sto se rastao sa zadnjom pevacicom Tanjom(sad umetnicko ime Tasana).I dabome,opasno je kad te slava uljuljka i ne radis uvek na nesto novo.Muzika je neprestano istrazivanje. On se zadovoljio time sto je postigo i nor,alno pao u zaborav kao i mnogi pre njega.A i dens stvarno vise ne pije vodu.Iggy je inace sad porodican covek,i iznad svega voli glisere.A da,i stalni je clan nase ESTRADNE REPREZENTACIJE,kad ga kapiten(NOVI!) Bora Corba pusti da igra. Cudno je to,ja stvarno ne volim da komentarisem na Forumu muzika,ali pratim sta ljudi misle.Cudno je to kako se ovde vredja,pljuje po neistomisljenicima (pogledajte Topic STOJA(da se razumemo,ni ja je nikako ne gotivim,al postujem i te ljude koji je vole),a opet sami pevaci,muzicari,i te kako lepo zive kad su zajedno.Zamislite Tonija Montanu,Neleta Karajlica,Boru Corbu i Miroslava Ilica ,Dobrivoja Topalovica ,Kebu...u istom timu.I bude to uvek lepo druzenje.Bude......