fortunteller:Courtney:
any time...
ops: :wink: Pa,dolazis? Ja nazalost necu,ako budem pustena,idem na May Result. Sta da radim...
Pricaces nam kako je bilo :wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fortunteller:Courtney:
any time...
ops: :wink: Pa,dolazis? Ja nazalost necu,ako budem pustena,idem na May Result. Sta da radim...
Pricaces nam kako je bilo :wink:Courtney::shock: Kako si zao!Bleak WinterFullMoon:Reche devojka koja ne slusha power i gay glasicje...
Mrsh bre more!
Svi se lozite na iste pesme...ko da niko nije chuo Bright eyes i Mordred's song...ccc![]()
![]()
Da,ima izuzetaka...mada,BG bih ja pre svrstala u epic,a i nemaju pederski vokal
A imam i jako jak razlog da volim i bend i pesmu
ops:
![]()
![]()
![]()
Nije gayBleak WinterFullMoon:Courtney::shock: Kako si zao!Bleak WinterFullMoon:Reche devojka koja ne slusha power i gay glasicje...
Mrsh bre more!
Svi se lozite na iste pesme...ko da niko nije chuo Bright eyes i Mordred's song...ccc![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
Ne seruckaj bre,nego sta je nego je gay vokal![]()
u poredjenju sa ostalom muzikom koju ti preferiras ovo je vise nego gay.
Dobro,u poredjenju sa Milletovim zvuci,hm,nezno,ali je opet prelep 

Courtney:Nije gayBleak WinterFullMoon:Courtney::shock: Kako si zao!Bleak WinterFullMoon:Reche devojka koja ne slusha power i gay glasicje...
Mrsh bre more!
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
Ne seruckaj bre,nego sta je nego je gay vokal![]()
u poredjenju sa ostalom muzikom koju ti preferiras ovo je vise nego gay.Dobro,u poredjenju sa Milletovim zvuci,hm,nezno,ali je opet prelep
![]()
Courtney:fortunteller:Courtney:
any time...ops: :wink: Pa,dolazis? Ja nazalost necu,ako budem pustena,idem na May Result. Sta da radim...
Pricaces nam kako je bilo :wink:
Courtney::wink:Bleak WinterFullMoon:
Ja cu da budem preCednica kluba obozavatelja Stoje! STOJA KONZA!
Ocu ako ti meni hoces da platis sve sto budem popilaBleak WinterFullMoon:jedino ako ces da mi platish ulaz![]()

Ti hoces da budes preCednica? :shock:Bleak WinterFullMoon:Courtney::wink:Bleak WinterFullMoon:
Ja cu da budem preCednica kluba obozavatelja Stoje! STOJA KONZA!
Alo bre,to mesto je rezervisano za mene![]()

Courtney:Ja se stvarno ne secam da sam rekla ista za epic metal![]()
![]()
![]()
![]()
PEDZO:Meni se mnogo svideo.Stvarno im je ovaj album odlican.Prosli su im isto dobri,jedino mi se nije svideo prosli IZGUBLJEN SVET.meni je bio bedan,samo su imali jedan hitduzimas mi dah.A sto se tice omota,stvarno im je dobar,a i multimedija im je odlicna.Za ovaj album imam samo reci hvale
![]()

Courtney:Ocu ako ti meni hoces da platis sve sto budem popilaBleak WinterFullMoon:jedino ako ces da mi platish ulaz![]()
![]()
Bleak WinterFullMoon:Courtney:Ja se stvarno ne secam da sam rekla ista za epic metal![]()
![]()
![]()
![]()
a ja mislio da su oni power...
aj sad jos da vidimo u chemu je razlika,moja pametnica da mi objasni...
ops:
Dragi,ti ces bolje :wink:Bleak WinterFullMoon:Courtney:Ocu ako ti meni hoces da platis sve sto budem popilaBleak WinterFullMoon:jedino ako ces da mi platish ulaz![]()
![]()
Znaci imamo dogovor?
evo ruke...![]()
Courtney:Bleak WinterFullMoon:Courtney:Ja se stvarno ne secam da sam rekla ista za epic metal![]()
![]()
![]()
![]()
a ja mislio da su oni power...
aj sad jos da vidimo u chemu je razlika,moja pametnica da mi objasni...ops:
![]()
![]()
![]()
Dragi,ti ces bolje :wink:
ZAHTEVAM I JA BRE NEKU VLASTja to shvatam kao potvrdan odgovorCourtney:Bleak WinterFullMoon:Courtney:Ocu ako ti meni hoces da platis sve sto budem popilaBleak WinterFullMoon:jedino ako ces da mi platish ulaz![]()
![]()
Znaci imamo dogovor?
evo ruke...![]()
![]()
Bleak WinterFullMoon:Courtney:Ocu ako ti meni hoces da platis sve sto budem popilaBleak WinterFullMoon:jedino ako ces da mi platish ulaz![]()
![]()
Znaci imamo dogovor?
evo ruke...![]()