Kurt Cobain
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
NO COMMENT :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

AGAIN!!!!! :wink:Kurt Cobain:NO COMMENT :shock:
fortunteller:prodao sam danas 5 njegovih diskova samo ga slusajte volim i ja vas :wink:
Red_Zmaja:Pa JA gde vi zivite...niste culi za mene...???
I to ...je nesto...jedan po jedan...Bleak WinterFullMoon:Red_Zmaja:Pa JA gde vi zivite...niste culi za mene...???
Brate,ja jesam 8)
rvog,opsežnog Allegra,drugog polaganog stava i finalnog ronda,koji se direktno nadovezuje.U svojoj tematskoj građi,blizak je Šopenovim klavirskim koncertima.Bleak WinterFullMoon:fortunteller:prodao sam danas 5 njegovih diskova samo ga slusajte volim i ja vas :wink:
sad imash kesh za mashinu za vesh
Kad hodas...ahbojana miletic:What a hell...??
Najbolja je _"rekla je, sve je u redu, rekla je zagrli me jace"
ili tako nesto, ma znate, od corbe..
e ili ona
"VECE NE MIRISE NA RAKOVE I SKOLJKE, mesec je bleda senka ...."
divna, divna pesma...
E ima od jednog benda Vervil, zove se"gde si sada?"
Gde si sada kada sanjam te, gde si sada, gde si da te dodirnem da te vidim pa da umrem, jer bez tebe ne umem ziveti, a gde si sada, a gde si sada tiiiiiii??
uuuuuuu, i sada znam ,uuuuu to si bila ti, uuuuuu za mene sudjena za slepog videti.......""![]()
![]()
![]()

savrsenstvo...i Guardian of the Blind..ma,fantasticno... 
Ne znam koliko je karta,ne znam kad pocinje,ali bice! :wink:Bleak WinterFullMoon:
:shock: Kako si zao!Bleak WinterFullMoon:Reche devojka koja ne slusha power i gay glasicje...
Mrsh bre more!
Svi se lozite na iste pesme...ko da niko nije chuo Bright eyes i Mordred's song...ccc
Da,ima izuzetaka...mada,BG bih ja pre svrstala u epic,a i nemaju pederski vokal
A imam i jako jak razlog da volim i bend i pesmu
ops:

Courtney: