G
gungerka_kv
Gost
pa ima mala ekipa gurngera u kv-u i ima jos takvih u okolini pa da vidimo nesto zajedno... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo bi mnogo lepo od tebe...a i od montya...Monty:...ako Bobbie ne uspe, javi se...
...nabavice se u svakom slucaju... :wink:
Ne mogu da verujem! "Sta fali marihuani?"Ste:Miro u pravu si na neki nacin,Ja slusam uglavnom psy,tehno,trance,house,volim i rege da cujem da se opustim,ali kada se napijes ko bulja nema lespeg osecaja kada su na ramenima ortaci i ortakinje a u pozadini ide halid beslic-necu necu dijamante![]()
Naravno ovo ne vazi za ove ultra-mega-turbo-indzekshn-high-folk-grand narodnjake tipa seka aleksic,stoja,....(ostalih ne mogu da se setim)
p.s. sta fali marihuani?
Ccccccccccccccc, i onda se još neko zapita zašto smo ovde gde smo. STRAŠNO!!!!!!!!!!!mala_Mira:Mozda zato sto sam jugonostalgicna...kad god cujem Lepu Brnu rastuzim se i setim nekog lepog vremena... A volim i ove "nase" Turke,valjda zbog istocnjackog melosa,kome i mi velikim delom pripadamo.Volim,brate,sve sto je srpskoNe moze niko da mi kaze da za Novu godinu ne slusa narodnjake!Svi kao vole neki techno,rap,metal i sl. a kad se ponapivaju ne znas ko se jace dere: "Haljinicu boje lilaaaa..." . Ili na svadbi?Pa mislim,stvarno!Svi smo mi narodnjaci i seljaci,pa da vidim da me neko demantuje??!
p.s. naucite da igrate kolo,nemojte da se brukate,to je ipak nasa nacionalna igra
AJDE LJUBIM VAS! 8)
"Mala" ispravkaKeeper:meni je dosta pravoslavaca i ovako, tako da se ne bavim jos i muzikom ..... ali znam za nesto takvo, nije bas "pojanje" i slicno, rec je o "pesmama sa istoka i zapada" ..... ne znam detalje. znam da su radili taj album npr. partibrejkersi ......
ESME IZNAD ISTOKA I ZAPADA !
. Al eto nesto pisano ono ne za 5min, danas sam ga iskopao ne znam ni ja kako
.. POzErnesto_Che:bilo bi mnogo lepo od tebe...a i od montya...Monty:...ako Bobbie ne uspe, javi se...
...nabavice se u svakom slucaju... :wink:
.....moram da kontaktiram druga , pa da ode do njih....pa da mi posalje.....ali ako Monty ne nabavi,obecavam da cu se potruditi!Predlažem, na primer, Svenoćno bdenije Sergeja RahmanjinovaWiseDog:Hm,takodje i Ruska crkvena muzika je vrlo kvalitetna i jak utisak na slusaoca ostavlja.Najtoplije predlazem iako ne mogu tacno reci koja jer ne znam naziv...........
Ali verujem da koju god da izaberete da je uzvisena!
Jeee...a gde smo mi to?Peruzzi:He he..Svasta ima...
Pa naraavno da volim sve sto je srpsko.Ali Lepa Brena i ostalo posle nje sto je krenulo svrstao bih u
1.NEsrpsko
2.Obicno..e sad treba da nadjem pravu rec...da li je bludnicenje prava rec? Mislim da jeste.
Ovo je prosto bolesno.
Volim i ja sve sto je srpsko.Volim Moravac,Vlasko, naravno znam da igram kolo...pa kakav bih srbin bio a da to neznam...dajte molim vas...
problem je u tome sto svasta sad trpaju u "srpsko"
sbog toga smo i dosli ovde gde smo...![]()
Anonymous:Ne mogu da verujem! "Sta fali marihuani?"Ste:Miro u pravu si na neki nacin,Ja slusam uglavnom psy,tehno,trance,house,volim i rege da cujem da se opustim,ali kada se napijes ko bulja nema lespeg osecaja kada su na ramenima ortaci i ortakinje a u pozadini ide halid beslic-necu necu dijamante![]()
Naravno ovo ne vazi za ove ultra-mega-turbo-indzekshn-high-folk-grand narodnjake tipa seka aleksic,stoja,....(ostalih ne mogu da se setim)
p.s. sta fali marihuani?
mala_Mira:Yebala vas Evropa,prodali biste rodjenu zemlju za saku evrica
Anonymous:Jeee...a gde smo mi to?Peruzzi:He he..Svasta ima...
Pa naraavno da volim sve sto je srpsko.Ali Lepa Brena i ostalo posle nje sto je krenulo svrstao bih u
1.NEsrpsko
2.Obicno..e sad treba da nadjem pravu rec...da li je bludnicenje prava rec? Mislim da jeste.
Ovo je prosto bolesno.
Volim i ja sve sto je srpsko.Volim Moravac,Vlasko, naravno znam da igram kolo...pa kakav bih srbin bio a da to neznam...dajte molim vas...
problem je u tome sto svasta sad trpaju u "srpsko"
sbog toga smo i dosli ovde gde smo...![]()
s.q.slo:Svi koji vole STOJU nek pishu ovde svoje komentare.......
!!!)nase najvece blago!

ljubitelj muzike:Predlažem, na primer, Svenoćno bdenije Sergeja RahmanjinovaWiseDog:Hm,takodje i Ruska crkvena muzika je vrlo kvalitetna i jak utisak na slusaoca ostavlja.Najtoplije predlazem iako ne mogu tacno reci koja jer ne znam naziv...........
Ali verujem da koju god da izaberete da je uzvisena!

Ste:Mogli bi osnujemo klub ljubitelja stoje?
![]()

bleach:silvereye:Znaci danas sam pricala, i neki lik ima 40 gigabajta sve o nirvani, sve butlege....ma sta god zamislite on ima...i nekako cu da ga iscimam da mi to nareze..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzemper sam kupila u Istanbulu na ekskurziji...kod nekog turcina na kutiji...Nisam ni sama mogla da verujem...a bukvalno je isti kao i Kurtov tra la la .
Wow... blago tebi! Hocu ja! Mnogo volim NIRVANU, a nemam nista. Pored albuma, samo Muddy Banks.smrc... smrc...
p.s. nasla sam negde na netu da su pesme sa Muddy Banksa uglavnom s neke svirke u Amsterdamu i iz nekog kluba u Kalifoniji i da su obe iz '91.