bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
the DOORS - Been Down So Long
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najgori???ti si decko retard!!!to je jedini koji mu valjaem3pac_iverson:A odkud ti to znas kad ti ne slusas "komercijalu"?A jeste prvi njegov album "Infinite",ali mu je taj i skoro najgori.Ima malo pesama,a i samo nekoliko valjaju!!!SisaDaPimp:Mislis na Infinite od Eminema..![]()
aleksandar-bl:moze li ko da mi objasni razliku? odnos opsteg i opstijeg ili ...
em3pac iverson:Tako je,bre!!!Xperiment:2pac Amaru Shakur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaleksandar:Gdje bih mogao naci i skinuti podatke i muziku starih rep-pjesama - domacih do 96
Ernesto_Che:eh a ja mislila otkrila ameriku...shalim se
bas bi volela da kucno imam nesto od njih....jednom sam pokusala na live nastupu nesto onako sa nogu da snimim al ich nije dobro ispalo
E i ja bih to najvise volela! Valjda ce da dodje Metallica, pa onda za njima i moj dragi sa ekipom!sanjalp:E JESTE LI CULI DA JE CESTER OPET BOLESTAN?!JADAN!!!MORALI SU DA ODLOZE KONCERT.NADAM SE DA CE BRZO OZDRAVITI I NASTUPATI NEGDE BLIZU NAS
![]()
![]()
![]()

Monty:...bravo majstore...bojana miletic:Jani Joplin -cry babe....
kakva pesma...to je sve sto mogu da kazem o njoj....![]()
![]()
![]()
...ko ima ovakvu omladinu, ne mora da brine za svoju buducnost...![]()
:wink:
bojana miletic:Monty:...bravo majstore...bojana miletic:Jani Joplin -cry babe....
kakva pesma...to je sve sto mogu da kazem o njoj....![]()
![]()
![]()
...ko ima ovakvu omladinu, ne mora da brine za svoju buducnost...![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala saputniche... :wink: :wink:![]()
![]()
Ali stvarno ona je vanvremenska....
Nemam nista protiv te muzike,ali sta ona nosi sa sobom...to je za polemiku.Ne poznajem nikog ko slusa hipi i sl. a da nije probao drogu,nekako muzika i nacin ponasanja idu zajedno.Medjutim,ipak sam za toleranciju u muzici.Ja postujem ukuse drugih ljudi i ne kolutam ocima kad cujem da slusaju nesto sto je meni glupo,cudno...sto sa vecinom i nije slucaj!Reci cu i tebi i i svima ostalima, kada saznam tacno. Ja imam piratsko izdanje, dobila sam, pa cu pitati i reci! Nadam se da cu saznati uskorosanjalp:I JA BIH DA KUPIM PIRATSKO IZDANJE!MOZE LI MI NEKO RECI GDE? :wink: