ima li hopera????

Eh, vrlo su mmmmmetalll ako mene pitas.

Za sve koji cje biti to vece u BGu, u DOB na Lets grow, bend je nikad bolji. I meni je zao sto organizujem ovo.

Inace potvrdjujem spisak bendova, dodjite pre 22h ko moze, bicje dobra mjuza i pocecje sto blize vremenu da bi svi stigli da odsviraju!

max romeo je car!!!za vreme bombardovanja srj '99 je pesmu "war ina babylon" posvetio nama!!!a i u pravu je to nekim delom za raggu,mada za sizzlu se ne slazem ni malo,ima veoma jake poruke rastafarija u pesmama

1.exodus u izvodjenju nepoznatog sastava lubSS
2.u got stars in ur eyes herbie hanckock
3.wish u were here pink floyd
4.beskonacne jazz varijacije jednog Vojna
5.searching roy ayers
6.summertime jannis joplin
7.where do I begin shirley basey
8.sound of silence simon&garfungel
9.ples sabljama luv sculpture
10.solvejgina pesma grieg
11.where did u sleap last night nirvana
12.money for nothing kako se ono zvase dire straits
i tako dalje i tako dalje

Pa da,to je srpska muzika.A jeste li vi Srbi?Sta tu ima lose?Cula sam da se opijaju uz narodnu,razbijaju case...ali nisam cula da se neko nalazi u transu kao sto je slucaj sa technom ili slucaj "marihuana" (ne daj Boze nesto gore)kao sto je slucaj sa poklonicima Dzimija Hendriksa i njegove muzike :!: Nemam nista protiv te muzike,ali sta ona nosi sa sobom...to je za polemiku.Ne poznajem nikog ko slusa hipi i sl. a da nije probao drogu,nekako muzika i nacin ponasanja idu zajedno.Medjutim,ipak sam za toleranciju u muzici.Ja postujem ukuse drugih ljudi i ne kolutam ocima kad cujem da slusaju nesto sto je meni glupo,cudno...sto sa vecinom i nije slucaj!

Back