ima li hopera????

Da budem iskren nisam neki zavisnik od radija, tako da mu emisije ne slusam(iako me mnogi teraju:))....... samo znam da je najavio jednom zurku kada sam pustao ziku u ovom mom Selu..... Ne znam kako je saznao,bas me zanima.......Ali prilicno me je obradovao!

Nisu splavovi tako losi. :wink:

Evo nekoliko argumenata, krajnje zivotnih:

"Koka-kola, malboro, suzuki,

Crno vino gitare buzuki

To je zivot to nije reklama

Nikom nije lepse nego nama"

Jes' da je malo zastarelo (ja sam starovremski chova)ali brateeee, stoji i sad! Kakav bre Neil Young, kaki crni Morrison- ko je uz to ispracao sina u vojsku i lomio case- ruke mu krvave, da mu krvave!
:P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEDZO:
KO VOLI blondie NEK OVDE PISE STA MU SE SVIDJA KOD NIJH I KOJE SU MU OMILJENE PESME.............

Ih, miki pa sta mi se ne svidja- to bi ti lakse i brze opisao. Nego, ko nije upucen, neka krene od od albuma "Parallel Lines" i "Eat to the Beat", moze i "Plastic Letters"- sve sama remek dela new wave epohe. Inace, Chrysalis, njihova disko kuca objavljuje od pre dve godine 24-bit remastered izdanja sa bonus pesmama njihovih starih albuma- zvuce jos bolje nego "original" zdanja - jedino su maaalo skupa za nas standard :cry: .
E sad za neupucene- najbolji zenski pop vokal iz ere kad su jos prastale gitare, fenomenalne melodije, njujorshki smekeri sa new wave glamurom + dobri tekstovi i dinamicni nastupi- usput, jesi li bio na koncertuu Bgd? :D Verujem da jesi... 8) :D "Ortaci" iz CBGB-a onih dana krajem-sredinom sedamdesetih Television, Richarda Hella, Ramonesa, Patti Smith i Lenny Kaye-a...kljucnog mesta gde su nastali punk i new wave(a ne u Britaniji).
Inace, Blondie planiraju izdavanje novog albuma za sredinu sledece godine, a suska se da vec nesto rade u studiju povremeno kod Chrisa Steina (ima svoj studio pa raducka povremeno s Debbie, pardon Deborom). Dakle, perfektan obrazac gitarskog popa- nista ne gubi ni cetvrt veka od "Parallel Lines".
:D :D :D :D :D

1.Baby don`t cry - 2Pac
2.California love-2Pac feat. Dr.Dre
3.Gangstas paradise- Coolio feat.LV
4.Sing for the moment-Eminem
5.I`ll be missing you-P.Diddy feat. Faith Evans
6.Ghetto star-2Pac
7.Lose yourself-Eminem
8.Hailies song-Eminem
9.Rock bottom-Eminem
10.Like glue-Sean Paul
11.All eyez on me-2Pac