Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fortunteller:cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:
SisaDaPimp:em3pac_iverson:I ja sam mala napaljena klinka koja je juce cula za HH pa se lozi, i slini na poznate repere..ZA:[...Ja se lozim na 50centa i Eminema, hocu da me trpaju od pozadiops:
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo smesno!!!

JESTE!Bleak WinterFullMoon:Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta?![]()
britgirl:JESTE!Bleak WinterFullMoon:Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta?![]()
![]()
morrison_babe:Black Sabbath- Mob rules
)morrison_babe:Obozavam!Gotivim i Ozzy-a ali zna se ko ide prvi)
Bleak WinterFullMoon:Keeper:najbolji metal je death metal8)
hihihiihihi ........
ko shvata ............. shvatio je. hihihiihihi
pa to se ne moze drugacije shvatati nego kao sto jeste.
a ti si mislio na 'dead'...'smrt' i 'mrtav' nije isto,prema tome proglasavam foru neuspesnom!![]()

BobbyMarlee:PS: Ragga muzika kao novi dancehall muzicki zanr?
MR: Ja prezirem ragga muziku. To je odvratna muzika koja propoveda diskriminaciju, segregaciju, homofobiju, diskriminaciju prema zenama, prema marginalizovanim grupama. To su tzv. bobosi, koji se neka vrsta nasih skinheadsa. Sizzla, Capleton, svi ti momci, oni su samo huligani i nista vise. Nasilnici. To je losa muzika i voleo bih da se Jugosloveni cuvaju te muzike, koja je, koliko vidim, i kod vas veoma popularna. To je muzika koju je podmetnula CIA kako bi skrenula paznju sa prave poruke reggae muzike koja je, opet, u potpunoj suprotnosti sa nihilizmom koji ragga propoveda.
Deo intervjua Max Romea koji je "uzeo" professor Skank, inace istinski poznavalac reggae muzike!
Keeper:Bleak WinterFullMoon:Keeper:najbolji metal je death metal8)
hihihiihihi ........
ko shvata ............. shvatio je. hihihiihihi
pa to se ne moze drugacije shvatati nego kao sto jeste.
a ti si mislio na 'dead'...'smrt' i 'mrtav' nije isto,prema tome proglasavam foru neuspesnom!![]()
s obzirom da si shvatio na shta sam mislio - proglashavam foru uspelom![]()