ima li hopera????

yugoslav:
Lens:
Nema goreg coveka od rokera koji se prodao 8)

ACA LUKAS aaaaaaaaaa
hahahhahahahhahaha!!!!
PRVO KAZE SE ACU LUKASA A DRUGO COVEKSE UOPSTE NIJE PRODAO SHVATITE TO ON ROK EN ROL DOZIVLJAVA NA MALO DRUGACIJI NACIN OD VAS JEDNOSTAVNO TO ZA NJEGA NIJE SAMO VRSTA MUZIKE KOJU SVIRA VEC I NACI NA KOJI ZIVI - NOCNI ZIVOT I OST. AKO DOBRO POGLEDATE NJEGOV IMIDZ VIDECE TE I SAMI! U OSALOM POGLEDAJTE KAKO ACA PRAVI ATMOSFERU NA SVOJIM KONCERTIMA- U ROK FAZONU!
KAPIRATE LI SADA ON SE NIJE PRODAO SAMO MALO DRUGACIJE DOZIVLJAVA ROK . JEDNOSTAVNO UNEO JE ROK EN ROL U KAFANU!

VIDI OVAKO! NIJE U PITANJU NI POVODLJIVOS NI NISTA SLICNO TOME! I AKO VI TO NE RAZUMETE TIH 90 POSTO LJUDI U AUTOBUSU SLUSALO JE COVEKA KOJI JE U SVOM POSLU FENOMEN I TO APSOLUTNI FENOMEN. IDITE NA GOOGLE I UKUCAJE ACA LUKAS PA CETE VIDETI NESTO STO CE VAM BITI MOZDA JOS MANJE SHVATLJIVO NEGO TA MUZIKA IZ AUTOBUSA! MNOGI OD VAS VIDIM LUKASA SVRSTAVAJU MEĐU NARODNJAKE STO JE SMESNO! ON DOISTA PONEKAD PEVA NARODNE PESME ALI NACIN NA KOJI IH PREZENTUJE I PRENOSI PUBLICI JE SVE OSIM NARODNJACKI.
IZGLEDA DA NE SHVATATE PA UTOLIKO GORE PO VAS , ONDA VIDITE KO JE ZATUCAN ( KAKO VI KAZETE TIH 90 POSTO LJUDI ILI VI OSTALI) JA BIH REKAO VI JER KOLIKO VIDIM ONI ODLICNO SHVATAJU ACU LUKASA ! TAKOĐE VIDIM NEKE KOJI SE HVALE KAKO SE U NJIHOVO VREME SLUSALA VIKTORIJA U AUTOBUSU. SA DRUGE STRANE O ACI LUKASU PRICAJU SVE NAJGORE. OVIME PONOVO POKAZUJU APSOLUTNO NEZNAJE I DA UPOTREBIM VAS IZRAZ ZATUCANOST. PA ACA LUKAS JE SVOJEVREMENO BIO CLAN BENDA VIKTORIJA. NADAM SE DA SAM VAM RAZJASNIO NEKE STVARI. INACE JASNO MI JE DA MNOGI NE VOLE LUKASA IZ RAZLOG STO SU UKUSI RAZLICITI ALI DA PRICAJU GLUPOSTI KOJE VI PRICATE TO MI VEC NIJE JASNO!

GULIVERR:
yugoslav:
Lens:
Nema goreg coveka od rokera koji se prodao 8)

ACA LUKAS aaaaaaaaaa
hahahhahahahhahaha!!!!
PRVO KAZE SE ACU LUKASA A DRUGO COVEKSE UOPSTE NIJE PRODAO SHVATITE TO ON ROK EN ROL DOZIVLJAVA NA MALO DRUGACIJI NACIN OD VAS JEDNOSTAVNO TO ZA NJEGA NIJE SAMO VRSTA MUZIKE KOJU SVIRA VEC I NACI NA KOJI ZIVI - NOCNI ZIVOT I OST. AKO DOBRO POGLEDATE NJEGOV IMIDZ VIDECE TE I SAMI! U OSALOM POGLEDAJTE KAKO ACA PRAVI ATMOSFERU NA SVOJIM KONCERTIMA- U ROK FAZONU!
KAPIRATE LI SADA ON SE NIJE PRODAO SAMO MALO DRUGACIJE DOZIVLJAVA ROK . JEDNOSTAVNO UNEO JE ROK EN ROL U KAFANU!
Aca Lukas je rok??????????????????????????????

Eheh ja imam knjigu...kupila na platou u knezu...

kupila sam sebi za rodjendan 11. septembra...ne znam da li sada ima....

Znas kako je dobro uradjeno...bukvalno su skenirali stranice njegovih dnevnika i to sve spojili...ma divnoooo....

Pa pazi...ajde dacju ti ja nekakote retke pesme... Tacnije narezacju ti...ako hocjes...samo mi ti daj prazne diskove... ( znaci ja ti narezem na moje prazne, a kad ti budem dala ti mi das nove prazne) ok?

GULIVERR:

Kome je ta poruka bila upucena,,,, meni ili Lensu?????
I kome kazes,, da se pravilno kaze ACU LUKASA!!!!
Meni ili Lensu!!?!?!?!??

Chester girl:
Bleak WinterFullMoon:
Chester girl:
E stvarno ne vidim koja je fora vama sto non stop pisete kako ima milion tema o LP. Nismo mi ( LP FANOVI) krivi sto puno vas odavde ne volite to pa se svadjate, upropastite svaku temu ili je zakljucate kao sto ste uradili sa SevenTHovom temom! Mi zivimo za LINKIN PARK i prosto ih obozavamo. Kad se realno pogleda uopste nema toliko tih tema jer su sve zakljucane i ostavite makar jednu da i mi imamo gde da pisemo. Vi ne morate ni da pregledate ovako nesto , kad vas ne zanima, ali ne morate da dajete onda i glupe komentare!

NEma problema seceru,ali prvo se VI uzdrzite od komentarisanja LP-a na drugim temama koje nemaju veze sa tim.Fer?
Pa dobro sad, ni jedan moj komentar nije bez razloga... Ja njih spomenem kad je neko pitanje o muzici ili slicnom, samo da se zna.
Ali realno, i ti sam valjda vidis da uopste nema toliko puno tema (to ponavljam) koliko vi svi pricate. Evo ima ova, moja, ali ova je specijalno o CHESTERU BENNINGTONU. Mislim mogla bi jos jedna... Ali OK, nisi ih ti zakljucao. Mislim ni ja ne komentarisem o muzici koju ne volim, mada meni stvarno nije jasno kako nego moze da ne voli Linkin Park.
Na one dve, tri teme koje je Seventh member otvorio sve dosli neki koji ne vole LP, stvarno mi nisu jasni.
Ali OK, JA cu se uzdrzavati da komentarisem da bi bilo fer
:twisted:

Sta bre da se zna?Zna se da ih gotivite.To je vise nego ocigledno.Bas smarate siroke narodne mase.Ok je da ih toliko gotivite ali ne nabijajte to ljudima na nos.Zamrzece vas...

Back