ima li hopera????

Ima li neko ideju kako da grupa od 6 mladica koji slusaju death i black metal, pa to i sviraju nazovu svoj bend???
Molim za pomoc... ne mogu apsolutno niceg da se sete, a jos imaju i zakazanu svirku, a ne znaju ni kako se zovu... :P
Hvala!!!

To $helobina: Imash sve njihove albume,a? Paz' da ti poverujem!

To Bleak...: Pa ti po obicaju njachesh shta god da kazesh tako da razlika nije velika! :twisted:

P.S. I znash sta imam neshto za vas oboje :

LINKIN PARK RULES FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovaj album nalazi se u prodaji od 25. decembra 2003.godine. Na njemu se nalazi 10.pesama a album nosi naziv po trecoj - ISTINA JE DA TE LAZEM -.Album je izasao za BK-SOUND a distributer za SCG je - LUCKY
SOUND - dok je za Evropu distributer - INTAKT RECORDS! Tekstove su pisali Ljija Jorgovanovic, Marina Tucaković , B.Vujović , B.Spasić kao i ACIN veliki prijatelj Nikola Grbić - GRBA. Vokali su Leontina Vukomanović i A.Radulović - FUTA!
MUSIC SUPPORT: FOLK HOUSE BAND
Muzički producent: A.Radulović - FUTA
Menadžment: NESA DIESEL
AKO STE PRESLUŠALI NOVI CD ACE LUKASA MOLIM VAS ZA
KOMENTAR I DA VIDIMO KOJA JE PO VAMA NAJ PESMA SA CD KAO I TO DA LI JE ACA PONOVO OPRAVDAO OČEKIVANJA!

JA MISLIM DA JESTE I MISLIM DA JE NAJ PESAMA:
- NEKA ME PO DOBRU PAMTE -

Super, ja nemam para za original cd-ove ovi mi sasvim dobro sluze....

Ali ja zato imam Kurtov dnevnik :) I tu se stalno potpisivao sa Kurdt...tako mu se svidjalo.....

Pa imala sam vecjinu tih retkih pesama, od tog druga, sto mi je dao i koncerte...i kad je prs'o disk sve je otislo...Ali sam mom (sada pokojnom) decku ja bila narezala oko 30-tak pesama odatle...i to mi je sada ostalo....Kod neke drugarice mi je taj disk pa ne mogu svih pesama da se setim...ali sigurna sam da ima...

OPINION (akusticna i heavy verzija)-mnogo dobra pesma
OLD AGE
DOWN IN THE DARK
MORE THAN A FEELING
Anorexorcist
If You Must / Happy Hour / The Extreme
Immodium
Junkyard / Token Eastern Song
My Best Friends Girl
My Sharona
Spank Thru
Spectre / Misery Loves Company
Yes, She's My Skinhead
.....
ma ima ih gomila...

tu imam i love buzz live...

a imam i jos jedan cd, unreleased gde su :return of the rat,aneurysm, even in his youth,marygold,D-7,Curmudgeon,Gallons of rubbing..., I hate myself&I want ot die, here she comes now,oh the guilt,do you love me, moist vagina,happy hour,spank thru(studijska verzija) Pay to play, Endless Nameless

Mada kad se ovaj vrati iz vojske imacu sve retke :) A kad mi ovaj nareze......mmmmmm......

*ladno ima i autopsija Kurtova, ali to je vec morbidno i to necu da imam...mislim daj...covek je mrtav sta sad...jos da se zabavljam gledajuci njegov les...ne hvala....

My baby taught me how to be
My baby taught me how to fight
My baby taught me how to die
Alcohol, alcohol, alcohol, alcohol!

Ok onda je ova prokleta tema trebala da se zove" mi slusamo linkin park i ajde malo da se takmicimo ko ih vise voli!"

Oh well whatever , NEVERMIND....

Meni je jako smesno kad vidim da svaka fenserka slusa linkin sta vec, i kao zna sve pesme... Toliko o njihovom kvalitetu... Vrte se po mtv-u ko ludi...
I najbolje je kad pitas nekoga sta slusa obavezno idu u paru Linkin park, Avril i limp bizkit...
Mozda vi niste fenserke...ali ako za vas postoji samo linkin park i metallica onda ste jednako ogranicene kao i one!

no comment!

My heart is broke
But I have some glue
Help me inhale
And mend it with you
We'll float around
And hang out on clouds
Then we'll come down
And have a hangover

Evo neceg i za tebe da zapamtis.Svaka muzika radjena bez srca i za siroke narodne mase je lako prepoznatljiva.Aca Lukas je brend za takvu muziku.Covek je tu da bi se nahvatao para i radi ono za sta unapred zna da ce se prodati,pri cemu nikakve veze nema sta slusa privatno,odnosno sta bi najradije pevao.

strale-sevenTH_member:
Evo jedna pesma za moju kumu koju peva njen muz.....hehehehhe on glasi:

You fell away
What more can I say?
The feeling's evlove
I won't left it out
I can't replace
Your screaming face
Feeling the sickness inside
Why won't you die?
Your blood in mine
We'll be fine
Then your body wiil be mine
So many words
Can't describe my face
This feeling's evloved
So soon to break out
I can't relate
To a happy state
Feeling the blood run inside
Why won't you die?
Your blood and mine
We'll be fine
Then yor body will be mine
Why is everything so * hard to me?
Keep me down to what you think I should be
Must you tempt me and provoke the ministry?
Keep on trying I won't die so easily
(I will not die!)
Why is everything so * hard for me?
(I will not die!)
Why is everything so * hard for me?
(I will not die!)
Why won't you die?
Your blood and mine
We'll be fine
Then your blood will be mine
Why won't you die
Your blood and mine
We''ll be fine
Then your blood will be mine
Hvala kume, stvarno si naj kad si mi napisao celu pesmu... Super je, jos kad je Chester peva sigurno je fantasticna... HVALA JOS JEDNOM, A MI CEMO SE CUTI. VOLI TE TVOJA KUMA CHAZY :D

Ne ja ne slusam ovu vrstu muzike! Međutim drago mi je sto postoje ljudi koji je slusaju! Mislim da je vredna i da je deo nase kulture , istorije i obicaja ! Takođe mislim da niko ne bi trebalo da se sprda sa tobom zbog ovog pitanja a primetio sam da se pojedinci sprdaju! Narocito me je iritirala osoba koja je izjavila da joj je dosta pravoslavaca. Ne znam da li je ista informisana ali ovo je Srbija i ovde svako ima pravo na slobodu veroispovesti! Naravno da je dominantna pravoslavna i tako nam Bog pomogao uvek ce ostati.

Bleak WinterFullMoon:
Chester girl:
E stvarno ne vidim koja je fora vama sto non stop pisete kako ima milion tema o LP. Nismo mi ( LP FANOVI) krivi sto puno vas odavde ne volite to pa se svadjate, upropastite svaku temu ili je zakljucate kao sto ste uradili sa SevenTHovom temom! Mi zivimo za LINKIN PARK i prosto ih obozavamo. Kad se realno pogleda uopste nema toliko tih tema jer su sve zakljucane i ostavite makar jednu da i mi imamo gde da pisemo. Vi ne morate ni da pregledate ovako nesto , kad vas ne zanima, ali ne morate da dajete onda i glupe komentare!

NEma problema seceru,ali prvo se VI uzdrzite od komentarisanja LP-a na drugim temama koje nemaju veze sa tim.Fer?
Pa dobro sad, ni jedan moj komentar nije bez razloga... Ja njih spomenem kad je neko pitanje o muzici ili slicnom, samo da se zna.
Ali realno, i ti sam valjda vidis da uopste nema toliko puno tema (to ponavljam) koliko vi svi pricate. Evo ima ova, moja, ali ova je specijalno o CHESTERU BENNINGTONU. Mislim mogla bi jos jedna... Ali OK, nisi ih ti zakljucao. Mislim ni ja ne komentarisem o muzici koju ne volim, mada meni stvarno nije jasno kako nego moze da ne voli Linkin Park.
Na one dve, tri teme koje je Seventh member otvorio sve dosli neki koji ne vole LP, stvarno mi nisu jasni.
Ali OK, JA cu se uzdrzavati da komentarisem da bi bilo fer
:twisted:

screaminyellin:
Evo neceg i za tebe da zapamtis.Svaka muzika radjena bez srca i za siroke narodne mase je lako prepoznatljiva.Aca Lukas je brend za takvu muziku.Covek je tu da bi se nahvatao para i radi ono za sta unapred zna da ce se prodati,pri cemu nikakve veze nema sta slusa privatno,odnosno sta bi najradije pevao.
NE BRATE TU SE VARAS ACA LUKAS PEVA UPRAVO ONO STO VOLI ON UZ STA JE ODRASTAO. DAKLE AKO SI KUPIO NEKI OD NJEGOVIH MIKS CD-OVA MOGAO SI VIDETI DA PEVA I PESME TOME ZDRAVKOVIĆA ALI ISTO TAKO I BJELOG DUGMETA.
DAKLE BEZ OBZIRA NA TO STO JE TO POTPUNO RAZLICIT ZANR. JEDNOSTAVNO ON JE TAKAV. ZNAM DA TI ALUDIRAS NA TO STO ON VOLI STRANE ROK BENDOVE ALI POBOGU NECE VALJDA TO SVRATI U SRBIJI IBEOGRADU!
ALI NE ZAMERAM TI NA OPASKAM ZNAM DA JE ACU TESKO SHVATITI IPAK KADA GA SHVATIS NE POSTOJI NIKO DRUGI!

Ja imam Oh, the guilt i Sappy (Happy Hour) live jedno sa NIRVANA gold, a drugo sa nekog Grunge legends or something like that... ma i meni dobro sluze diskovi, ali ovaj je prosto savrsen, odusevljena sam... a pare sam sakupila od Nove i rodjendana i to su najbolje potrosene pare u mom zivotu...

A sto se tice dnevnika...jel imas knjigu ili sa neta. Ja imam sa neta neke stranice i crteze, ovde kod nas knjigu nisam nasla... A na sajtu nekih nasih novina, Danas mislim ili tako nesto, nasla sam clanak o NIRVANI i o tome kako je dnevnik izasao kod nas. A nigde ga nisam nasla...

Gde nabavljas te retke pesme??? Ja nemam od koga da trazim... sve su sad metalci odjednom, a NIRVANA je muzika za bebe... Ddddddd... :)))

Back