ima li hopera????

Evo jedna pesma za moju kumu koju peva njen muz.....hehehehhe on glasi:

You fell away
What more can I say?
The feeling's evlove
I won't left it out
I can't replace
Your screaming face
Feeling the sickness inside
Why won't you die?
Your blood in mine
We'll be fine
Then your body wiil be mine
So many words
Can't describe my face
This feeling's evloved
So soon to break out
I can't relate
To a happy state
Feeling the blood run inside
Why won't you die?
Your blood and mine
We'll be fine
Then yor body will be mine
Why is everything so ******* hard to me?
Keep me down to what you think I should be
Must you tempt me and provoke the ministry?
Keep on trying I won't die so easily
(I will not die!)
Why is everything so ******* hard for me?
(I will not die!)
Why is everything so ******* hard for me?
(I will not die!)
Why won't you die?
Your blood and mine
We'll be fine
Then your blood will be mine
Why won't you die
Your blood and mine
We''ll be fine
Then your blood will be mine

Srbija:
em3pac_iverson:
radamila:
HVALA BOGU DA NA OVOM SVETU IMA NORMALNIH LJUDI I POTPUNO SE SLAZEM SA TIM DA AKO GA NE VOLITE NEMORATE PISATI LOSE O NJEMU JER IMA ONIH KOJI GA VOLE
Ima jos normalnih!Tu sam ja!Ja ga obozavam!Ovi sto ga pljuju su najobicniji seljaci!!!

Ako ga neko ne voli-to ne znaci da nije normalan i da je seljak!!!
:oops: U pravu si!!!Izvinite svi!!! :oops:

silvereye:
Polako...ima vremena....meni je trebalo nekih 5 godina da skupim to sto sada imam... Dobila sam i sve spotove :) yupi!

Ali hocju te retke stvari...ima u nedelju da iscimam tog....

hocu ja! hocu ja! hocu ja! aaaaaaaaaaaaa......
Ne mogu da verujem, poludecu...

*Koje sve spotove imas??? Ja na VHSu imam Smells Like Teen Spirit, Come As You Are, In Bloom (2 verzije), Heart-shaped Box, Sliver, Lithium, You Know You're Right, ne mogu vise da se setim. Ne znam koji jos postoje. Gledala sam na netu Aneurysm spot.A imam i snimljen Unplugged.he, he...imam barem nesto. ali hocu sve...
*Koje imas pesme van albuma i Muddy Banksa?
pOz... :)

1.who the funk - shiny disco balls
2.azzido da bass - dooms night
3.puretone - addicted to bass
4.tiga & zyntherius - sunglasses at night
5.paul oakenfold - ready steady go
6.x-press 2 feat. david byrne - lazy
7.4 hero - les fleur
8.junior jack - sex
9.layo & bushwacka - love story
10.tomcraft - loneliness

ovo su ti 10-ak najudarnijih hitova :D
neke sam sigurno zaboravio

silvereye:
Polako...ima vremena....meni je trebalo nekih 5 godina da skupim to sto sada imam... Dobila sam i sve spotove :) yupi!

Ali hocju te retke stvari...ima u nedelju da iscimam tog....

e, da... kupila sam Bleach original (imam sve neke vezebez pirate)! predivan je! znas kako je disk fantastican... a na poledjini gde pise ko je sta radio, pise vocals, guitar i Kurdt Kobain.(znas ono prvo je bila greska, jer nisu znali kako se pise, pa je onda njemu bilo smesno i zezao se...) ma savrsen je...

Flame:
E Black svirate samo Nightwish?OK je to ali ko vam peva???????? :x Nemoj da se razocaramo!ipak je Tarja samo jedna. 8) Dovodim ti povecu ekipu

Nije black nego Bleak...al nema veze...volite da me prekrstite pa to je...
Ne kazem da smo Nightwish2 brate,al smo sigurno bolji od ostalih luzera koji pokusavaju da ih skinu :wink: i imaj u vidu da ne postojimo ni 6 meseci...
Sto se pevacice tice,nije losa uopste...a tek ce da bude bolja...

Ne radi se o tome...
Stvarno postajete nepodnoshljivi sa tim LP...u redu je ljudi kapiram ja da vi njih gotivite al smanjte malo dozivljaj.Kako bi bilo da ja na svakoj temi odgovorim na temu jednom recenicom a ispod svaki put napisem
TRISTANIA RULES!!! BLA BLA BLAA TRISTANIA NJA NJA NJAAAAA!

Ali Bobby, ti sam kazes da hoces da objasnis 'mladim narastajima' ono sto si doziveo a ustvari neces o tome da pricas! Nikad me neces ubediti da je Rastafari los ako ne das neke argumente! Volela bih da malo pojasnis sta ustvari hoces... :)

Chester girl:
E stvarno ne vidim koja je fora vama sto non stop pisete kako ima milion tema o LP. Nismo mi ( LP FANOVI) krivi sto puno vas odavde ne volite to pa se svadjate, upropastite svaku temu ili je zakljucate kao sto ste uradili sa SevenTHovom temom! Mi zivimo za LINKIN PARK i prosto ih obozavamo. Kad se realno pogleda uopste nema toliko tih tema jer su sve zakljucane i ostavite makar jednu da i mi imamo gde da pisemo. Vi ne morate ni da pregledate ovako nesto , kad vas ne zanima, ali ne morate da dajete onda i glupe komentare!

NEma problema seceru,ali prvo se VI uzdrzite od komentarisanja LP-a na drugim temama koje nemaju veze sa tim.Fer?

Courtney:
Pa,ovako,ja sam bila sinoc i bilo je SAVRSENO,svirali su (sad cu da probam da se setim) Sizofrenija,pa neki nu-metal,pa se onda ne secam,pa Teska vremena (koji su poceli sa "Symphony of destruction"!!! :D :D :D ),pa onda KRALJEVSKI APARTMAN!!! Posle toga se mi secanje bledi,cini mi se da je svirala Acroholia...bilo je mnogo,mnogo,mnogo dobro! Pa,ovaj,jel bio neko? Ajde i ako niste,obavezno dodjite sledece nedelje! :D

e pa tu je trebalo mi da ucestvujemo,al nismo 'teli 8)

Pa sigurno si zaboravio:
Junior Jack-E samba
Jazz M-Jazzin the way you know
i tako dalje...
To su 2 jako dobre stvari!
Bilo sta od Moloko-a,Danni Minouge-Put the needle on it itd...
Kazite mi ako znate neke novije techno stvari(mislim imena naravno)! :D

Back