ima li hopera????

CAO Roby, dugo nismo pricale, poslednji put si ti i dalje bila nesto bolesna-ako se secas... Ja nisam dugo bila na netu, imala sam puno obaveza, ali sad je sve OK. Sad sam ti videla sliku (koju si stavila ovde) i CoooL je... Mislim svi iz LP su carevi, tu nema shta da se prica. :P
POZ ZA TEBE I OSTALE ( POSEBNO LP FANOVE ) i jos nesto

LINKIN PARK 4EVER, CHAZY CHEZ RULZ

Mr.Hahn:
CHAZY CHEZ GIRL FOREVER RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HE,HE HVALA TI PUNO, ja sam se tebi inace vec zahvalila, ali eto opet! Nadam se nisi vise ljut, i da je sve OK. Inace dobar ti je ovaj nick, sve mislim da si ga vec jednom koristio, ne znam koja je tema bila, ali ja sam se cudila ko je to bio... Svejedno, ovde pisi sta hoces o LP, pokusaj ponovo da otvoris neku temu ili bar pitaj, posalji PP nekome i da ti objasne zasto su ti zakljucali...
POZ, CHAZY

LP LP LP LP LP :P

E stvarno ne vidim koja je fora vama sto non stop pisete kako ima milion tema o LP. Nismo mi ( LP FANOVI) krivi sto puno vas odavde ne volite to pa se svadjate, upropastite svaku temu ili je zakljucate kao sto ste uradili sa SevenTHovom temom! Mi zivimo za LINKIN PARK i prosto ih obozavamo. Kad se realno pogleda uopste nema toliko tih tema jer su sve zakljucane i ostavite makar jednu da i mi imamo gde da pisemo. Vi ne morate ni da pregledate ovako nesto , kad vas ne zanima, ali ne morate da dajete onda i glupe komentare!

bleach:
silvereye:
Ja sam imala... jedno 7-8 nirvaninih koncerata... na hard disku u mp3 formatu.... I onda mi je komp odlepio skroz i sve je otislo... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A taj drug sto mi je dao cd- sa svim koncertima je sada u vojsci, kad dodje na vikend or something trazi cu mu opet. Cini mi se da je on to skidao sa neta u obliku mz3 (ili nesto slicno). Ne znam tacno sa kog sajta. Mogu da ga pitam.... ali odgovor nece bas brzo sticji...

Ja sam pre mislila da je from... kao jedan koncert ... ali posle sam saznala da nije..... Eheh ja IMAM dzemper isti kao sa tog omota.... da da onaj crno crveni na pruge :) obozzaavvvaaam ga :shock:

Imam NIRVANA- LIVE IN ROMA ali mislim da nema nista odatle.

b.t.w. Bicje nirvana tribute negde oko 5. aprila...
Ne znam da li u domu omladine ili kst-u, ali znam da vecj vezbaju :) I sviracje moju DRAIN YOU 8)

E bilo bi super ako bi mi nabavila adresu sajta sa kog je skidao. Bila bih ti neizmerno zahvalna.

p.s. blago tebi za dzemper, fantastican je...
A ko to svira??? Drain you je fantasticna posebno verzija sa Muddy Banksa... :))

Znaci danas sam pricala, i neki lik ima 40 gigabajta sve o nirvani, sve butlege....ma sta god zamislite on ima...i nekako cu da ga iscimam da mi to nareze..
:P :P :P :P :P :P :P

Dzemper sam kupila u Istanbulu na ekskurziji...kod nekog turcina na kutiji...Nisam ni sama mogla da verujem...a bukvalno je isti kao i Kurtov tra la la .

[quote="BobbyMarlee]
Hvala vrlo dobro poznajem tu RELIGIJU,iako se sa tobom slazem da to bas i nije..... licno sam je osetio na svojoj kozi :( .....Uostalom vec sam jednom rekao da necu ovde o tome,ovde se ipak prica o muzici...a mene samo nervira sto reggae povezujete sa Rastafarijem.... Pa nije Bobby jedini koji je pravio reggae!!! A uostalom covek je i sam bio zbunjen(Marley).....nekad je pusio i losu Travu......ali vas ne kapiram (koji "duvate") vi uvek pusite losu travu.U Srbiji ne postoji Dobra(ako je neka dobra)...tako da ne bi trebali da budete toliko zbunjeni :wink:
Ma sve te njegove kontradiktorne izjave....mozda ga ne kapiram :D
Haille je Bog? :))) jel znas bre sta je covek radio???EJ!

P.S.Toliko sam iznerviram da ce ovaj text izgledati kao da sam nabacao sve iz glave........doduse i jesam,ali moglo bi biti i malo urednije..... Konfuzija! :(
Pozdrav[/quote]

Mozda je licno pitanje, ali - kako si ti to iskusio Rastafari na svojoj kozi molim te? I sam si rekao da u Srbiji postoji samo jedan Rasta i to u Sremskoj Mitrovici valjda! Reggae TREBA da se povezuje sa Rastafarajem, inace kako bi neko razumeo poentu, o cemu pevaju textovi, koje su njihove ideje, za sta se bore? To sam vec rekla jednom. Ja sam dugo trazila sebe u tome i nasla sam se, cak sam pocela da se i bavim tom muzikom!I ne razumem u kakvom kontekstu sad pominjes travu?! Na osnovu cega si zakljucio da ja pusim travu? I izvini, ne razumem razliku izmedju 'dobre' i 'lose', sta jel dobra prirodna a losa neka mesavina?! Razlog sto nemam nista protiv trave je sto poznajem neke jako pozitivne ljude koji 'duvaju' (ili su duvali, uostalom to je stvar izbora)...i niko ne moze da me ubedi da su oni losi samo zbog toga...Irie!

Anonymous:
Anonymous:
Moram da se ubacim.Pazi,verujem ti koliko ti znaci ta muzika ali znaci i meni.Mnogo.Verovatno znas ali da te podsetim da to nije samo muzika nego deo cele te kulture.I naravno da nisu rastafarijanci kod nas svi koji noise dredove.70%ih nosi a ni ne znaju sta znaci.A i trava se pusi kao sto si sama rekla da bi se sjedinili ili priblizili bogu.I vecini kad kazes kazes slusam reggea svi odmah kazu da si narkoman.A na narodnjacima su ustvari narkomani,alli pravi narkomani koji konzumiraju kokain i verovatno i dop.Ja postujem svaku tradiciju ili pravilo u pogledu rasta kulture,pa cak i to sto si napisala za pork i ostalu vrstu hrane i mnogo me nervira kad neko kaze sta se lozis,koji bre rastafarijanac.A u poslednje vreme me i sramota da prodjem gradom sa dredovima jer pogledam okolo i vidim da su skoro svi pozeri a molo njih(uglavnom stariji)ih nose zato sto znaju zbog cega se i nose.Toliko za sad od mene ali cu se ukljuciti u dalju raspravu ako je bude bila.Pozdrav
znaci rasmisljas identicno kao i ja.ljudi me gledaju ko debila kad na +20C nosim kapu,samo zato da ne bi bio kao i ovi debili pozeri na trgu i ostalim mestima.* sad na rodiganu gledam tamo u prvom redu par likova stave maramu sa ganjom na glavu,obuku sarenu majcu i sad je rasta,meni je to smesno.njima je to prolazna faza kao i sto je pocetkom 90-tih bio dens ili koja je ono muzika kad su svi lozili na to.procice to a tada ce se videti ko je ustvari bio pozer a ko je to zato sto stvarno tako misli.ako kapirate na sta mislim....
irie
natty dreadlock

Pazi, slusam reggae od svoje 14-te(a to je bilo davno veruj mi),ali to ne znaci da moram uvek da setam u sarenim majicama sa reggae kapicama ,ogrlicama i sl.To sto ti nosis kapu na +20 to samo pokazuje koliko ti je bitno da se istaknes i da svima pokazes koju muziku slusas.Koja je svrha toga da pod svaku cenu stilom oblacenja pokazes koju muziku slusas? Ako te reggae ispunjava, slusaj je za sebe i budi happy(sa ili bez vutre-stvar izbora),a to sto ce pozeri da setaju onakvi ili ovakvi to ne bi trebalo da bude tvoja stvar.I cemu nerviranje oko toga?Stavi sluske,pusti Marley-a,gledaj svoja posla i samo oooopusteeeno... :D "Meni nista ne smeta-ja imam slusalice..." :wink:

Back